Ne bih da pravdam kupovinu pošto sam isprva i sam hteo da uzmem s7 ali sad stvarno više i ne pomišljam na zamenu.
Prvo, meni jako bitna stvar, baterija se može menjati. Uzmem još jednu i vozim tri-četiri dana bez problema. Baterija je čak i veliko iznenađenje, najgori rezultat koji sam dosad imao je 4h sot-a, što je iznenađujuće s obzirom na kapacitet.
Drugo, ekran nije amoled. Sve je na strani amoled-a što se tiče osvetljenja, kontrasta, vidljivosti na suncu, wow efekta. Ali dosta mi je burn-in-a, a biće ga itekako na galaksiji s obzirom na always on display. Ne volim kada nešto ima rok trajanja a ti ekrani ga imaju. I ne pričam to da bih blatio Samsung ili šta već, koristio sam ga najduže od svih marki, samo mrzim kad jednoga dana promenim wallpaper i iznerviram se zato što vidim duhove na ekranu. Ja uglavnom koristim telefon po par godina pa mi ovo igra ulogu.
Treće, kamera mi se više sviđa na G5. Zbog šireg ugla, po meni boljih noćnih fotki i ne znam čega još. Totalno subjektivno.
E sad, đavo mi ne da mira i HTC 10 mi se jako sviđa zbog zvučnika, kvaliteta izrade, zvuka preko slušalica i ekrana. Videćemo. Približava se i novi Nexus.
I još da dodam da p9 ne može prismrdeti s820-ci, jednostavno ne može i to se oseti slabije pri startu a tek posle nekog vremena definitivno, kada sistem postane teži itd.
Eto, par reči, ne znam koliko je objektivno ali to je moje mišljenje, ne zamerite.
Pozdrav i pitajte šta vas interesuje oko telefona
Sent from my LG-H850 using Tapatalk