Šta je novo?

LG G5

Mnogo je očajna tema, pa ono sa G4 je 10x lepše.
Sve belo gore a ikonice crne, niđe veze.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Slazem se, bas je gadna.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Ispade ovo dobra baterija, ja na G2 ne mogu da izvucem ovoliki SOT- uz samo mobilni net..

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ovo je nov uredjaj. Nov G2 može u najmanju ruku da izvuče sličan rezultat.
Ali da, posle silnih pisanja i svakakvih očekivanja, ovo je dosta dobar rezultat.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Kao sto sam i ocekivao. Baterija je ok ako telefon bas koristite. Za neko mrcvarenje od 2 dana i slabiju upotrebu i nije bas nesto. Ne znam hocu li smeti da cekam da padne ispod 10%. Za sada situacija ovako stoji.
ca72340b82f30f86d289483674b558d5.jpg
eb01c7065a7778d15f6d1cb8bf633e30.jpg

Poslednja izmena:
Pa specifičan je telefon, prilično čudan. Diskutabilan kvalitet izrade, za sad ništa ne krcka ali ima par čudno odrađenih stvari. Ulaz za slušalice pod broj jedan, strana okrenuta poleđini telefona nema nikakav "okvir", da ga tako nazovem. Kao makazama da je sečeno.
"Brada" koja nosi bateriju se ne gađa 100% sa ostatkom telefona.
Plastika koja odvaja zadnji deo telefona i strane telefona je suviše usečena, ivica je malo oštra pod rukom. Daleko od toga da je neudobno držati telefon, samo je malo čudno. Definitivno su to trebali stopiti bolje.

Inače je telefon bomba. Leti šta god mu zadali. Kamera je brutalna. Ekran odličan. Zvuk preko slušalica jako čist iako ne previše glasan (uz dobre slušalice odličan).

@antec
Bravo, samo objektivno nastavi i postavljaj komentare ...
Tvoje mišljenje, iz prve ruke, kao vlasnika G5-e je jedino merodavno ovde ;)

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nije g5 loš, odličan je, ali je konkurencija jednostavno bolja i to je to. Ne znam ko bi uzeo pre g5 nego s7 ili HTC 10... A gde su ostali uređaji...

Sent from my LT22i using Tapatalk

Moglo bi takvo poredjenje da se napravi da im je cena ista.
Htc 10 trenutno skuplji od S7.

Jel pričamo o klasi ili o ceni? Kakve sad ima veze cena? Svi krenu sa istom cenom samo sto LG-u najbrže pada.

Kako nema veze, pa valjda ga za pare kupuješ? :D sve ostalo su izmišljene kategorije i klasifikacije.
Mada ja nešto ne vidim da je ovaj telefon bitno jeftiniji od s7 npr

Po meni su trenutno 6p,p9,op3,s7,note5 ispred g5.

Svi sa relativno slicnom cenom.

LG

Ovi ostali manje vise ali op3 nikako.
Kamera osetno losija + nema zvanican servis u Evropi.A ni softver mu nije nesto bar ono sto sam do sad video(multitasking).

A V10 si izostavio jer mislis da nije bolji od G5?

Kako nema veze, pa valjda ga za pare kupuješ? :D sve ostalo su izmišljene kategorije i klasifikacije.
Mada ja nešto ne vidim da je ovaj telefon bitno jeftiniji od s7 npr
Nije bez razloga Samsung i Apple prvi sa cenama, ispod HTC, pa Sony, pa LG, ne pada za džabe cena brže nekom uredjaju, a nekom sporo. [emoji60]

Valjda to govori nešto? Ne? [emoji16]

M2 Note

Po mom misljenju, ne zaostaje g5 mnogo. Jedina stvar koja ga pokopava je kvalitet izrade i mozda baterija. Sve ostalo je tu negde sa S7, Htc 10. Naravno, da bi bio konkurencija mora biti i osetno jeftiniji.

Sent from my LG-D838 using Tapatalk

Fejlovaće LG debelo sa prodajom G5 koliko vidim, ne znam da l' već sad postoje neki podaci sa poređenjem prethodnih godina?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Ne bih da pravdam kupovinu pošto sam isprva i sam hteo da uzmem s7 ali sad stvarno više i ne pomišljam na zamenu.

Prvo, meni jako bitna stvar, baterija se može menjati. Uzmem još jednu i vozim tri-četiri dana bez problema. Baterija je čak i veliko iznenađenje, najgori rezultat koji sam dosad imao je 4h sot-a, što je iznenađujuće s obzirom na kapacitet.

Drugo, ekran nije amoled. Sve je na strani amoled-a što se tiče osvetljenja, kontrasta, vidljivosti na suncu, wow efekta. Ali dosta mi je burn-in-a, a biće ga itekako na galaksiji s obzirom na always on display. Ne volim kada nešto ima rok trajanja a ti ekrani ga imaju. I ne pričam to da bih blatio Samsung ili šta već, koristio sam ga najduže od svih marki, samo mrzim kad jednoga dana promenim wallpaper i iznerviram se zato što vidim duhove na ekranu. Ja uglavnom koristim telefon po par godina pa mi ovo igra ulogu.

Treće, kamera mi se više sviđa na G5. Zbog šireg ugla, po meni boljih noćnih fotki i ne znam čega još. Totalno subjektivno.

E sad, đavo mi ne da mira i HTC 10 mi se jako sviđa zbog zvučnika, kvaliteta izrade, zvuka preko slušalica i ekrana. Videćemo. Približava se i novi Nexus.
I još da dodam da p9 ne može prismrdeti s820-ci, jednostavno ne može i to se oseti slabije pri startu a tek posle nekog vremena definitivno, kada sistem postane teži itd.

Eto, par reči, ne znam koliko je objektivno ali to je moje mišljenje, ne zamerite.

Pozdrav i pitajte šta vas interesuje oko telefona :)

Poslednja izmena:
Koliko si dugo koristio p9 ?

Drugo stvar,amoled ima burn in ali i ips ima zute fleke.

LG

Ortak ga ima, koristim ga s vremena na vreme po par sati. Čini mi se da je već usporio doduše ne znam šta mu on radi.

Žute fleke su od lepka koliko znam, to pod uslovom da se telefon dosta greje i da nisu lepo odradili, nije sigurna stvar. Nadam se da neće biti toga :)

http://forum.benchmark.rs/showthrea...lno-odeljenje-nakon-slabe-prodaje-G5-telefona

Zasluzili su ovakvu sudbinu. Ako se ne varam, odmah po predstavljanju sam rekao da je uredjaj totalni promasaj. Nisam bio u krivu.

Pamticemo predstavljanje duze nego telefon, onaj transfer blama se tesko zaboravlja.
Mnogo su bili ubeđeni da ce ta "modularnost" da ih lansira u vrh, toliko su se istripovali da su bili ubeđeni da ce i Samsung da bace u senku pa su ga i predstavili isti dan kad i S7/Edge. Kad gle cuda koliko je Samsung do sada prodao sedmica a koliko su oni G5. I to sto su prodali net pun ljudi koji se zale cim su izvadili fon iz kutija.
Toliko su tripovali sa tim prijateljima da su zaboravili da naprave telefon kako valja, da makar i lici na nesto.
Eto im ga sad kad su se pravili pametni, pa nisu oni Google da prave modularne telefone i robote.
Ovo mi vise lici na neki test nego na telefon koji je u prodaji vec uveliko.
I nije problem marketing, oni nikad nisu imali neki marketing pa su opet koliko toliko prodavali i G4, G3, G2... Ovde je samo problem to sto je telefon jednostavno drljav dok je konkurencija izbacila odlicne top modele.
Da su pametni sledece godine manje da filozofiraju i da naprave normalan telefon sa dobrim specifikacijama i krštenom izradom, nek ostave te modularne stvari igračima.
Zasto bih dao kintu npr na onaj audio dodatak kad mogu za te pare da uzmem neki bolji bluetoth zvučnik koji mogu kasnije da koristim i na drugim uređajima?

Bome, za sad je i dalje u nivou S7, a vec par meseci prodje, i po prodajnim rezultatima, vec bi trebala da mu pada cena...

Jos je slaba ponuda, kada u eu krenu popusti docice ih vise ovamo.

Ide on brzo na ispod 400 e pa ce biti odlicna kupovina za te pare

Slazem se da je G5 promasaj za LG... bar u mom slucaju. Posle G2 koji me je odusevio i skoro 2 godine koriscenja predjoh na G4 u koji sam se zaljubio na prvi "dodir".. ali ne lezi vraze, posle 6 meseci cuvena maticna ploca je crkla.. telefon se grejao kao blesav... i ako i dalje mislim da je G4 jedan od najlepsih telefona ikada (po meni), poprilicno me je razocarao.. telefon sam prodao i posto G5 nije dolazio u obzir za kuppvinu, predjoh na Note 5.. i ako sam LG fan (tv, frizider, mikro, masina za ves...).. prost primer kako su izgubili jednog kupca.. I da je G5 ostao dosledan dizajnu G serije, pitanje je da li bih ga kupio zbog cele stvari oko G4, crkavanja, odnosa prema kupcima.. i dalje mi je zal sto je sve to tako i sto sam eto, i ako nisam zeleo, prerano ostao bez G4..
Ostaje da se nadam da ce neki G6 ili 7 popraviti celu tu stvar...

U anketi na bech sajtu iz Marta meseca, G5 vs S7e, sa 59% glasova ljudima se više svideo G5.

Nazad
Vrh Dno