Samo ću kopirati svoj post sa drugog foruma
Aj ovako, prvi utisci kratko samo, bicu detaljniji uskoro.
Telefon je leteo sta god da sam mu zadao kao operaciju. Danas usao na gmail preko browsera oko 17h da kazemo. Nakon toga koristio viber, telegram, kameru, tapatalk, nemam pojma, sve sto inače koristim. U 23h otvaram browser preko task switchera, i dalje uredno logovan. Što se mene tiče zadovoljan keširanjem

.
Greje se dok se puni, nije neprijatno vruć ali je vruć telefon. Doduše kod mene je 40 stepeni sigurno. Fast charging - nekih 70 posto za 40 minuta, mislim da to treba bolje, ali opet možda je zbog temperature.
Kamera je vauuu. Ja prosto nikada nisam koristio telefon sa ovako dobrom kamerom. Nemam dodatni komentar, fantazija. Možda mi malo ali samo malo ide na živce što zaobljuje ivice slike zbog dual kamera ali definitivno mogu da pređem preko toga haha.
Ekran kristalno čist, mogao bi biti malo jače osvetljen.
Kvalitet izrade, možda najveća zamerka ovde. Deo sa baterijom se ne gađa 100% sa gornjim delom. Pričamo bukvalno o mikrometrima ali naravno da sam primetio.
Zvučnik izuzetno glasan i čist iako je mono. Jako zadovoljan, nemoguće je propustiti zvonjavu. Sagovornici se čuju lepo ali nisam imao prilike da testiram u bučnijim sredinama. Muziku još nisam slušao.
Baterija solidna. Trenutno na 47% posto, 3:35h sot. Dušu sam mu izvadio bukvalno. Ovo će se još testirati, biće i grafikona. Trenutno nije previše merodavno.
Toliko za sada. Pitajte sve što vas zanima.Pozdrav drugari
Sent from my LG-H850 using Tapatalk