Šta je novo?

LG G5

ajde razumem da na 100% sija izuzetno jako prva 2 minuta u auto modu ali mogli su oni da ugrade daleko kvalitetniji IPS panel ako kao sto i sam kazes - nece.

fixed :D

The G5 includes LG’s Daylight Mode feature that boosts outdoor visibility when using the auto-brightness mode. This pushes peak brightness to an impressive 802 nits, just shy of LG’s 850 nit claim, but the backlight cannot sustain this level for very long without overheating. After hitting its peak brightness, the display immediately begins to dim linearly over a period of two minutes until it reaches its maximum stable brightness of about 405 nits.

Koliko vidim kalibrisani su odlično a burn in je i dalje prisutan ali ako se ne drži brightnes na 100% ne bi trebalo da bude problema.

Sent from my Nexus 5X

Al opet izem ti ja to, das 700 evra za telefon i treba da se cimas da me dizes osvetljenje na maksimum, to isto ko da uzmes neke besne studijske slušalice i da ne pojačavas zvuk do kraja da se ne pokvari.

Djevojka mi ima S5, i prakticki uvjek joj je displej na 100% skoro vec godinu. I nema burn in, sto me je iznenadilo. Kad upali tel pa pocne da sija onako oci mi ispanu.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Proveri ti to opet :) razvuci plavu boju na ceo ekran pa pogledaj

Kako bre ljudi mogu da gledaju u ekran na 100%..

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

@Vojkan
Bas cu da provjerim, da isprobam sve boje,

@Batak status bar se nije urezao. Da je bog malo joj koci s5 i treba vremena da udje u odredjene apk pa bi se vidjelo.

@nightshadow
Ne znam, ja ne mogu. Oci bi mi ispale.

Note 5 star oko pola godine, stalno je na 100% manual, dosta se koristi dnevno, urezan ceo ekran :)
Tastatura pretpostavljam? :)
@Vojkan
Bas cu da provjerim, da isprobam sve boje,

@Batak status bar se nije urezao. Da je bog malo joj koci s5 i treba vremena da udje u odredjene apk pa bi se vidjelo.

@nightshadow
Ne znam, ja ne mogu. Oci bi mi ispale.

Skini Antutu tester i provrti sve boje. Na nekoj ce sigurno nesto da prikaze.

Nexus 7

Da ali cena katastrofa. Recimo na moj paket (Nova 3) 66k dinara. A sam telefon preko preprodavaca mogu da nabavim sigurno ispod 500e i da biram gde hoću tarifu uz najveće popuste, jer ne uzimam uređaj. Tako sam uzeo g4. Ali evo, g4 sa 53k pao na 34k u vipu, pa kom se on dopada...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Sad ce da krenu utisci nakon preuzimanja od operatera :)
Nadam se interesantnim informacijama :p

Juče sam baš u vipu čačkao tek otpakovan primerak, pa šta ja znam, deluje ok, kompaktno i na spoju gde se vadi baterija. Probao i kamera modul, interesantno i lepo, sve izgleda prilično kvalitetno. Jedino što mi se ne dopada tonski dugmići, navikao sam se na ove g2-g4 i to sigurno ne bih menjao. Kao i - zaista nema ikonice za aplikacije, stock launcher je - razbacane ikonice na ekranima...Treba tu nešto napraviti. Po meni isplati se samo onima koji se uklapaju u najskuplje tarife, inače je bacanje para, nekom kao meni 66k + 1690x24, bi bila ludost.

Poslednja izmena:
Ako sam dobro skontao, app drawer se upali negde u opcijama.

upravo je lenovo motorola ubila lg g5 u svakom pogledu .. jedina mana što tek za oko 3meseca kreće prodaja .

moto mods [emoji7]

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pokazali kako se to radi.
Kad pogledas LG posle onoga, jasno vidis da su imali ideju koju su zbrzali i nisu napravili kako valja.

Mene zanima ovaj camera modul.
Da li on ima ikakve veze sa kvalitetom fotografije (da li je na neki nacin poboljsava) ili samo dodaje tastere i pojacava bateriju?

Samo dodaje tastere i pojacava bateriju da ja znam

Da u suštini dobiješ onaj fizički interfejs kao kod kompakt digitalaca. Stisak do pola za fokus, pa do kraja za shot, zoom točkić, dugme za snimanje i bolji grip, nema nikakvu nadogradnja sočiva. I trebalo bi da bude baterija od 1200mAh unutra.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Samo ću kopirati svoj post sa drugog foruma :)

Aj ovako, prvi utisci kratko samo, bicu detaljniji uskoro.

Telefon je leteo sta god da sam mu zadao kao operaciju. Danas usao na gmail preko browsera oko 17h da kazemo. Nakon toga koristio viber, telegram, kameru, tapatalk, nemam pojma, sve sto inače koristim. U 23h otvaram browser preko task switchera, i dalje uredno logovan. Što se mene tiče zadovoljan keširanjem :).

Greje se dok se puni, nije neprijatno vruć ali je vruć telefon. Doduše kod mene je 40 stepeni sigurno. Fast charging - nekih 70 posto za 40 minuta, mislim da to treba bolje, ali opet možda je zbog temperature.

Kamera je vauuu. Ja prosto nikada nisam koristio telefon sa ovako dobrom kamerom. Nemam dodatni komentar, fantazija. Možda mi malo ali samo malo ide na živce što zaobljuje ivice slike zbog dual kamera ali definitivno mogu da pređem preko toga haha.

Ekran kristalno čist, mogao bi biti malo jače osvetljen.

Kvalitet izrade, možda najveća zamerka ovde. Deo sa baterijom se ne gađa 100% sa gornjim delom. Pričamo bukvalno o mikrometrima ali naravno da sam primetio.

Zvučnik izuzetno glasan i čist iako je mono. Jako zadovoljan, nemoguće je propustiti zvonjavu. Sagovornici se čuju lepo ali nisam imao prilike da testiram u bučnijim sredinama. Muziku još nisam slušao.

Baterija solidna. Trenutno na 47% posto, 3:35h sot. Dušu sam mu izvadio bukvalno. Ovo će se još testirati, biće i grafikona. Trenutno nije previše merodavno.

Toliko za sada. Pitajte sve što vas zanima.Pozdrav drugari :D

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Poslednja izmena:
G5, samo 3g/4g, auto na 50%, dosta telegrama, tapatalka, malo vibera, angry birds jedno pola sata, par sms poruka, mejl... Standard neko koriscenje. Nije lose, s obzirom na kapacitet baterije uopste nije lose.<br /><br />
da72d6270765a2e37254adba73108a14.jpg
1da1880de70e62f637d7f6ac485b0554.jpg
9d05312bda1c4bd18330970b22b96b46.jpg
<br />Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Je li može da se promeni ta bela pozadina?

Ne moze, uzasna je znam. Za sada jedini nacin je da se rutuje i instalira krstena tema. Ove iz LG smart world aplikacije menjaju samo ikonice i pozadinu.

Vrh Dno