Šta je novo?

LG G5

Što je ružan ovaj pink blobasti sa četiri ruke i mudom dole, na flajeru od Danila. Ako su zeznuli telefon, a imam utisak da jesu zbog ovog blobastog, znači ćao zdravo.

Što je ružan ovaj pink blobasti sa četiri ruke i mudom dole, na flajeru od Danila. Ako su zeznuli telefon, a imam utisak da jesu zbog ovog blobastog, znači ćao zdravo.

Aj i ja jednom da se slozim sa tobom :)

Bas juce sam Vojkanu na pp pomenuo kako ne kapiram sta se ovo desava sa G5 dizajnom iz leak-ova.. kako prema vidjenom taj telefon ima nekakav teletabis ret. dizajn a sada kada vidim ove flajere i promo linkove sve sam ubedjeniji da nisam pogresio u proceni.

Oni kao da ne znaju da su im najveci uspeh doneli G2 i G3, sve sto su trebali da urade je da forsiraju takav dizajn (G3) sa kvalitetnijim materijalima, micro sd i uz sve ostale prednosti LG-a + sto veca (''juzer izmenjiva'') baterija/bolja autonomija (u stilu G2), s820, kvalitetan displej, kamera i to je to, imali bi vrhunski proizvod.

Ali ajde da sacekamo zvanicnu verziju.

Poslednja izmena:
Kakav je ovo promo art, ko je njihova ciljna grupa?

teletabisi_1024x768.jpg

Jel ovaj lik sihronizovan na engleski sa malim zakasnjenjem, kao u filmovima sa Brus Lijem?

Kakav je ovo promo art, ko je njihova ciljna grupa?

Teletubbies.gif

Ne, aj sad ozbiljno.. uopste mi nisu jasni, godinama sam mislio da samsung ima najgore promo materijale ali ovo vezano za G5 je stvarno za peglu

Neka im neko kaze da su ljudi odusevljeni sa V10 i da hoce takav G flagship sa vecom baterijom.

Poslednja izmena:
LG 5 and friends, come play with us :D

Ovo je stvarno Teletabisi i Majstor Bob prezentacija...

Edit: Stripovi i oblacici... gde su kornjace i koferce?

Edit2: Ne verujem sta gledam...

Edit3:

Chat is disabled for this live stream.

Smart move LG, smart move ;)

Poslednja izmena:
Although LG hasn’t confirmed that yet, nor its availability, we can all speculate it being sold at around the $650 to $700 range – with availability sometime soon.

Hmm.. Ne bi me cudilo da je istina ono za april i samsung ?

Edit:
Kazem ja ekran 5.3

Poslednja izmena:
Daj bre [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Prilozi

• uploadfromtaptalk1456060335689.png
    uploadfromtaptalk1456060335689.png
    676.2 KB · Pregleda: 223
Sta li se desava sa ovom planetom?

Sto se dizajna tice ne deluje bas toliko gadno kao iz leak-ova ali svejedno ovo je za nekoliko klasa manje ozbiljan i kvalitetan dizajn/kuciste od V10. Ni detetu ne bih kupio ovako nesto.

Al' ajde da vidimo kako radi i sta jos ima da ponudi, ne sumnjam da ce biti odlican fon ali ipak ostaje ocajan utisak zbog teletabis odela..

Poslednja izmena:
Дизајн није нимало лош, много боље него на сликама. Укуси су различити.
Ипак 5,3 инча.
"Титан боја" може бити интересантна.

Само 5.3". Даље не гледам, остајем још дуго на LG Flex 2.

Bolji je dizajn nego na onim leaked slikama, ipak ima 5.3", što je po meni odlična odluka, šteta samo što nisu stavili malo veću bateriju.

Engleski ovim Koreancima baš nikako ne ide :)

Potvrdjeno 4000 mAh... ali sa grbokamerom :)

Nadam se da ovo ****** moze da se ugasi,da ekran nije uvek upaljen...kaze srce samo 0,8% baterije na sat...to je za noc oko 6,5% samo na ekran,plus 2-3% ceo sistem i eto skoro pa 10% za noc.Mnogo.

Prezentacija tipicno korejska.[emoji1]

Evo i za ove što plaču za dobrim zvučnicima na pametnim telefonima, B&O dodatak :)

Jedino sto je fenomenalno na ovom telefonu je wallpaper

Nazad
Vrh Dno