Šta je novo?

LG G5

Ako si mu rekao :D
Nego, kreće unbox i retail verzije...

[YOUTUBE]Qx8oH2-wjpM[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Koja komedija, 2016 Flagship uredjaji, LG i dalje ne daje 60FPS u Full HD snimcima, Samsung na max pixelima 4:3 format slike... Mozda je i vise tuzno nego smesno.

Cudi me da LG ne daje slusalice uz telefon od 700e, s obzirom na to da su uz G3 i G4 isle kvalitetne Quadbeat slusalice. Zaista cudna odluka jer prodaju i DAC dodatak bez slusalica.

Cudi me da LG ne daje slusalice uz telefon od 700e, s obzirom na to da su uz G3 i G4 isle kvalitetne Quadbeat slusalice. Zaista cudna odluka jer prodaju i DAC dodatak bez slusalica.
Meni nije jasno zasto DAC dodatak, koji G5 vidi kao nepropisan uredjaj,ne radi. Na snimku se to vidi.

Poslednja izmena:
Pa zato je to i uradio, da bi se neki čudili...
Nije ni podigao sistem prvi put, iščupao ubacio i kao evo vidite :D

Poslednja izmena:
Meni nije jasno zasto DAC dodatak, koji G5 vidi kao nepropisan uredjaj,ne radi. Na snimku se to vidi.

Ne znam na koji snimak mislis? Ovo prvi put cujem, mora da je bug neki ili softver.

Edit: Aha na unboxing klipu iznad, ovaj sto iscupa bateriju :d Mislim da DAC nije ni ubacio kako treba, tj. tako mi se cini.

Poslednja izmena:
Ne znam na koji snimak mislis? Ovo prvi put cujem, mora da je bug neki ili softver.

Edit: Aha na unboxing klipu iznad, ovaj sto iscupa bateriju :d Mislim da DAC nije ni ubacio kako treba, tj. tako mi se cini.
On je rekao da ce to neki update da resi. Sto je meni neverovatno. Možda je neki bug

AP: LG G5 Review: A Bit Of A Mess, Frankly

The Good:
Display (in sunlight) - The display is definitely better in direct sunlight than the outgoing G4 thanks to substantially increased maximum brightness from the IPS panel.
Quick - The G5 is a bit quicker than Samsung's 820-powered versions of the S7 and S7 edge, though I'm not sure you'll notice it much in day to day use.
Wide-angle camera - The quality is debatable, but the point of view it offers is absolutely unique among today's smartphones. I kind of love it, even if I wish it could do a bit more in terms of resolution and overall imaging performance.
Swappable battery - It's the only phone in this class with one anymore. That's certainly something.

The Not So Good:

Battery life - Mediocre at best. I get maybe a bit over 4 hours screen on with most of my time sitting at home on Wi-Fi only. Around or under three hours, definitely, if I'm out and about on mobile data. So, a lot like a typical phone from 2015 running Marshmallow.
Camera - Two OK cameras do not combine to make one really good camera. The G5's cameras are both just that: OK to pretty good. Totally passable for the person who doesn't linger on image quality, but easily bested in multiple respects (particularly low light performance) by devices like the S7 or Nexus 6P/5X.
Design - Alright, I'll say it - this is not a pretty phone. It's an ugly phone. It's a mish-mash of questionable design and ergonomic decisions that just don't look or feel right. LG's UI layer doesn't make it any prettier, either.
Overpriced - Paying the same or even close to the same price as a Galaxy S7 for this phone is unthinkable to me. Even if it were $100 or $200 less, I'd still have a hard time even recommending it over a Nexus 5X.

Telefon ima problem sa uzasnim backlight bleeding-om na dnu:

nexus2cee_DSC02061.jpg

Telefon ili taj primerak?

Vidim sad da im se na dva komada to javlja, kažu da je zbog ovog "modularnog" dizajna... Ovo je baš loše...

Mada opet, ovde probija na različitim mestima, kao da to nije "by design" nego da je ofrlje sklopljen

Poslednja izmena:
^ Da, desno je retail G5 a do njega test verzija.
Kaze da je uporedio sa G4 i da nije toliko lose kao kod G5.

Poslednja izmena:
Nema veze, sto vise ovakvih mana brze ce mu padati cena sve do prepoznatljivog G2 nivoa i onda ce ponovo biti ''Balkan/SRB best buy'' :)

Poslednja izmena:
još da naprave modul za golf 2 i vrh :D

[YOUTUBE]acmdQ_t8IS0[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]g1qdoGwcs0s[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]NNMSMacrhXg[/YOUTUBE]

Oh, and you want something that'll really drive you crazy? You can see straight through the phone on the left and right edges of the chin. You're welcome. Not to mention the chin creates a noticeable edge where the glass meets the metal, and the gap is not exactly perfectly flush. And yes, this is on every G5 if you look close enough. The gap may vary in size, though it's about the same on both of my devices.

nexus2cee_DSC01974.jpg

[emoji102]

Poslednja izmena:
Modularni drzac za vizit karte :)

Ako neko i bude kupio te module taj mehanizam ima da se razdrnda posle mesec dana menjanja.

Kako hejtujete :D
Polako sa tim ocenama i generalizacijama ...

Android police sajt je vrh, ali za softver ...

Poslednja izmena:
Android police sajt je vrh, ali za softver ...

Znaci posto su eksperti samo za android softver onda u njihovom posedu degradiraju displeji, stvaraju se gapovi itd? :)

Kako hejtujete
Polako sa tim ocenama i generalizacijama ...

Slazem se, bice ovo ok fon ali ne za svakoga vec uglavnom za LG fanove (kao i do sada) a to hejtovanje je cisto zezanje kao i u svim ostalim temama :) Ima vremena da se dokaze ovaj G5.

uploadfromtaptalk1459466336339.jpg

Eto jedan "problem" rešen :D
Samo se mrači bzvz ...
Evropski modeli rade, a kada američki "RATEL" da odobrenje - radiće i njima .

Poslednja izmena:
Koji problem je rešen?
Meni ova slika nije jasna, šta si njome hteo da pokažeš?

[YOUTUBE]0GQ43cF5TuU[/YOUTUBE]

Cudi me da mu se IPS displej ovako ''razliva'' na dodir, to je bila odlika nekih starijih displeja sa TN/VA panelima (mozda i kod nekih starijih IPS). A mozda je i zbog jaceg protiska na manju povrsinu nego kada je prst u pitanju.

Nije mi jasno da LG proizvodi jedne od najboljih IPS panela a da se ovaj na G5 razliva i ima ono probijanje osvetljenja kao da je iz 2012. ili stariji.

Poslednja izmena:
Au sunce ti.
Jeste ova Erika smaracica i ume da davi oko totalno nebitnih stvari (pa i da izmislja mane) ali ovo je smesno u 2016. godini pa jos na telefonu od 700e+. A vidim kaze i da telefon u ruci deluje suplje, kao da je u pitanju jeftina plastika sa nekakvom ''metalik'' zavrsnom obradom.

Koliko god ne podnosio strokavi TW meni su S7/Edge pa cak i S6e+ visa faza uredjaja u odnosu na ovaj G5.. bar za sada. Pa cak mogu da kazem da bih kada je hardver u pitanju pre izabrao ''obican'' S6.

I posle neko pljuje onaj V10 tenk..

Njen komentar ispod klipa:

**TOP POST um...guys, after looking more at this phone closely, I am wondering what part of it is actually metal. Jerryrigeverything channel was able to scratch through it like plastic. Is the top part just a veneer? I can see that the top part of it seems to be a plastic veneer. That is why I have seams and a weird buckling. Stupid thing is plastic on the outside with a metallic finish =(. A little underneath the outer coating seems to be metal.**

WTF? Jesu li oni normalni? Plastika "presvucena" "metalom"?? :S:

Poslednja izmena:
Zapravo je aluminijum presvucen plastikom.
Ovaj telefon ne bih uzeo u razmatranje ni kada bi bio 200 evra. V10 je institucija za ovu sklopociju, a i nace sam bio fan G serije do sada.

9a1a7cc802532f64eab11795ec21b854.jpg

Koji fail majko rođena :)

Vrh Dno