Šta je novo?

LG G5

Koliko znam... sa dodatkom bi trebalo da je jaca od s7

Poslednja izmena:
Povećanje od 42% kapaciteta na 4000mAh i dalje nije dovoljno da se dobaci rezultat S7 Edge od 87h.

Cekaj da se pojavi g5 i da se uporedi, takvom testu za bateriju nista ne verujem

Pa onda 99% diskusije ovde ne vredi ništa jer se telefon još nije pojavio...

Ako je tebi merilo baterije phone arena test onda ok, al svakako da lg stagnira sa baterijom..od g2 ide unazad... Iz principa ne bi uzeo g5 jer ima manju bateriju nego prethodnici, osim ako nekim slucajem ne bude odlično trajanje...a nece biti... Čekam m10 bice zanimljiv model osim ako ne zaseru nesto :)

Nece biti baterija sjajna ali Arena testovi baterije su djubre.

Haha još ima ljudi koji tripuju da su ti testovi relevantni...

Čuj 87h :D

[youtube]lk8Zs3Mlbcs[/youtube]

12ecf3c51ea666139af3cccf69f9d91a.jpg

[emoji102]

Poslednja izmena:
Stabilizacija mi deluje bas lose,detalji na snimku su doduse odlicni.
I ovaj wide angle mi je odlicna stvar.

Kakve su ovo brkate žene? Auu grozne li reklame. I ovi dodaci remete dimenzije telefona, ne sviđa mi se kako izgleda na reklami budžetina.

Poslednja izmena:
napokon sam se igrao sa G5 I jako lepo izgleda telefon, zaista prijatna promena posle G4 plastike

Nesto mi je zapalo za oko..procenti baterije, jednako padaju, sto mi je bas cudno jer g5 ima 2800mah. Jeste da je ekran na s7 mnogo svjetliji iako je ukljucena autimatika i slajder na pola. Na pocetku testa s7edge je imao 29% a g5 44%, na kraju testa je s7e imao 26% a g5 42%.. Mozda je lg optimizovao softwer pa autonomija ne bude losa

Pa ovako preko klipa S7 Edge deluje dosta svetlije, tako da je mozda to razlog. G5 ce mozda imati bateriju u rangu G4, moguce je malo bolju ako su optimizovali sve kako treba (Ipak je to manja baterija i od G4) ali nema sanse da se priblizi S7 Edge sto se baterije tice, naravno pricam o istom osvetljenju.

Moguce je, ali za ekrane ne bih tako olako pricao.

Izgleda da je G5 na istu foru kao sto je bio i G2 (ne znam za G3,4), da je osvjetljenje dosta nisko do 80% i onda odjednom postaje jako. Na ovom osvjetljenju koje je sasvim ok za kucne uslove baterija ce trajati, ali cim se izadje napolje padace procenti sig. Svakako da s7e ima vrhunsku bateriju, ali ce izgleda g5 da ima bolju od G4..da su makar stavili 3000mah kao do sada bilo bi to sasvim ok.

Valjalo bi da se ponovo ovaj test posle nedelju dana korišćenja oba telefona :)
Nego jel je ovo i dalje ista review verzija G5-e ili je prodajna ?

Baterija ima da bude slična G5-S7, samo što je na G5 izmenjima i ima Quick Charge 3.0 !

In laboratory tests using a 2750mAh battery, a Quick Charge 3.0 enabled device went from 0% to 80% charge in 35 minutes, while a device without Quick Charge 3.0 using a conventional (5 volt, 1 amp) charger achieved just a 12% gain in the same 30 minutes.

S7 Edge će biti bolji jer i ima mnogo veću bateriju...
U principu 4.5-5.5h SoT-a je i više nego dovoljno za 24h :)

Poslednja izmena:
Danilo nemoj da se ljutis ali tvoji postovi u ovoj temi mi sve vise i vise zvuce kao sa neke tezge sa buvljaka, ne znam da li je do mene. I imam konstantno deja vu osecaj dok ih citam.

Svi znamo da je baterija izmenjiva na G5 ali to nama sa foruma ne znaci nista, mislim da niko nece kupiti tu dodatnu bateriju puniti je posebno i menjati svako malo. Sto se QC3 tice, kladim se da ce razlike sto se punjenja tice da budu minimalne, da sacekamo neki test koji objavljuje ove rezultate, ali trebace i za G5 oko sat vremena od 0 do 100% kao i za S7 i S6 recimo.

Jao majko moja, reče čovek koga su hteli da banuju pre par meseci zbog ogormne količine kvalitetnih komentara :)

Samo sam kopirao šta piše na sajtu i to je to:

https://www.qualcomm.com/products/snapdragon/quick-charge

E sad što tebi ni izmenjiva baterija nije bitna ni QC 3.0 to je već drugo ;)
Idi u note 4 temu pa vidi koliko ljudi menja "kvalitetne" samsung baterije posle 10 meseci ...

Poslednja izmena:
A ko kaze da mi nije bitno? Pa da mi nije bitno ne bih ni posecivao temu i pratio bilo sta o telefonu.
Bitno mi je nesto manje nesto vise ali nema potrebe da se stvari preuvelicavaju ili da se spusta jedan telefon (bilo koji) da bi se uzdigao onaj drugi. I da se prave neke vestacke prednosti i mane a svi znamo koliko se flagship Android telefoni u stvari ne razlikuju i koliko su slicni sto se hardvera pa i softvera tice.

Nazad
Vrh Dno