Zamolio bih licne rasprave da nastavite na PM. Tema je LG G5 a ne samsung.
Nema šanse da košta 300$. Jedino ako su ludi...
ovaj tvrdi za dac na g5 i v10 ovoPazi, to je obicna glasina o ceni ali s obzirom na B&O sminku i cinjenicu da je to prakticno jedini dodatak za smartfon (u tom obliku) ne bi me cudilo da stvarno kosta oko 300$.
Koliko sam video u pitanju je isti DAC kao kod V10 s tim sto ovaj B&O verovatno ima bolji ostatak hardvera unutra i pojacalo ali nisam siguran.
U tom prvom talasu ce svakako biti preskupi svi ti dodaci ali ce vremenom padati cene pa mozda i kod nas zaluta neki u oglase za 150-200e. Da nema opciju da radi sa drugim uredjajima bio bi to fail, ovako bar jednim delom opravdava cenu ali opet treba sacekati prve utiske o zvuku. Inace takvih uredjaja na trzistu do 300$ ima na desetine ali ovo je jedini u obliku dela za telefon koji ne narusava funkcionalnost i ergonomiju.
Mada ipak mislim da su trebali da ugrade taj DAC kao u V10 i to je to, mogli su na taj nacin da naprave odredjenu razliku u odnosu na S7 i ostale.
Itekako ima sanse ali videcemo jos, ako bude oko 150$ bice dobra kupovina, pre svega zato sto ce moci da se koristi na ostalim usb type c telefonima kojih ce biti sve vise![]()
Auuuuuuuuhttp://www.andreagaleazzi.com/2016/03/xiaomi-mi5-live-batteria.html?m=1
Prvi pravi test s820 i baterije.
Nece ovaj s820 izaci na dobro,gladan je dosta (i kinezi su skrenuli paznju na to )ovo je jos valjano uc verzija s820.. 5.1 inch na 3000mah.
Npr exynosi su njemu sa ovakvim koriscenjem na s7/s7e isli na 5h + sot dok ovaj nece ici preko 3h i 30min.. Mozda xiaomi ugradjuje neke lose baterije ? Bice zanimljivo
Ako i toliko bude.Kako se čini 820 ždere bateriju, tako da se može očekivati 3.5h sot sa 2800mAh...
The LG G5 is now available for pre-order on Amazon UK in Titan Grey or Rose Gold for £529.
Price-wise, the LG G5 comes out a little bit cheaper than the Galaxy S7 in the UK, which is priced at £560.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari