Zamolio bih licne rasprave da nastavite na PM. Tema je LG G5 a ne samsung.
Nema šanse da košta 300$. Jedino ako su ludi...
ovaj tvrdi za dac na g5 i v10 ovoPazi, to je obicna glasina o ceni ali s obzirom na B&O sminku i cinjenicu da je to prakticno jedini dodatak za smartfon (u tom obliku) ne bi me cudilo da stvarno kosta oko 300$.
Koliko sam video u pitanju je isti DAC kao kod V10 s tim sto ovaj B&O verovatno ima bolji ostatak hardvera unutra i pojacalo ali nisam siguran.
U tom prvom talasu ce svakako biti preskupi svi ti dodaci ali ce vremenom padati cene pa mozda i kod nas zaluta neki u oglase za 150-200e. Da nema opciju da radi sa drugim uredjajima bio bi to fail, ovako bar jednim delom opravdava cenu ali opet treba sacekati prve utiske o zvuku. Inace takvih uredjaja na trzistu do 300$ ima na desetine ali ovo je jedini u obliku dela za telefon koji ne narusava funkcionalnost i ergonomiju.
Mada ipak mislim da su trebali da ugrade taj DAC kao u V10 i to je to, mogli su na taj nacin da naprave odredjenu razliku u odnosu na S7 i ostale.
Itekako ima sanse ali videcemo jos, ako bude oko 150$ bice dobra kupovina, pre svega zato sto ce moci da se koristi na ostalim usb type c telefonima kojih ce biti sve vise 🙂
Auuuuuuuuhttp://www.andreagaleazzi.com/2016/03/xiaomi-mi5-live-batteria.html?m=1
Prvi pravi test s820 i baterije.
Nece ovaj s820 izaci na dobro,gladan je dosta (i kinezi su skrenuli paznju na to ) 🙂 ovo je jos valjano uc verzija s820.. 5.1 inch na 3000mah.
Npr exynosi su njemu sa ovakvim koriscenjem na s7/s7e isli na 5h + sot dok ovaj nece ici preko 3h i 30min.. Mozda xiaomi ugradjuje neke lose baterije ? Bice zanimljivo
Ako i toliko bude.Kako se čini 820 ždere bateriju, tako da se može očekivati 3.5h sot sa 2800mAh...
The LG G5 is now available for pre-order on Amazon UK in Titan Grey or Rose Gold for £529.
Price-wise, the LG G5 comes out a little bit cheaper than the Galaxy S7 in the UK, which is priced at £560.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari