Šta je novo?

LG G5

+1
Epl je to doktorirao, daju u 2016-oj godinu verziju od 16GB i ubace 4K snimanje i pokretne slike (malo memorije - kupi 32/128 GB :D)

https://www.sandisk.com/home/memory-cards/microsd-cards/extremepro-microsd-uhs-ii

The SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-II Card delivers transfer speeds of up to 275MB/s so you can get to your videos faster than ever before. Use the included USB 3.0 reader for convenient transfers and take the bottleneck out of enjoying even your most massive 4K UHD video files. Finally your memory card can keep up with you and your lifestyle! From a leader in flash memory storage, this card is ideal for offloading 4K UHD video from your action camera, drone, high-performance camera or smartphone.

Poslednja izmena:
I mnogo je teško prebaciti stvari preko FTP servera? Dva klika. Ne sećam se ni kada sam ubo USB kabal.
Koliko ovde članova ima dobre i brže kartice koje pariraju brzini interne memorije?

Ma šta ti je, metal promeniš za 1500 dinara. Nisu to staklena leđa pa da koštaju 200-250€ [emoji102][emoji55]

Pa 250e ne verujem da kosta ni zamena S7E amoleda, to back panel staklo kupis na ali-u za 5$ i odneses serviseru kog poznajes (ako ne poznajes licno uvek ces naci nekoga za preporuku), das coveku 20-30e za trud i to je to. PS znam o cemu pricas tj da si sarkastican :D

Ali naravno, sada je to katastrofa. Ali ako nekada LG predje na stakleno kuciste e onda ce to biti ''inovacija broj 1 na trzistu'', ''svaka cast LG-u sto se trudi da svake godine ponudi nesto drugacije'' a pri padu (tj nedajbozepucanjustakla) u zvanicnom servisu sledi besplatna zamena i vaucer za letovanje u JK + dodatak modularni sendvic :)

A i ponašate se kao da postoje samo kartice klase 4. Ko ima keša za ovakve telefone ima keša i za brže kartice (ako mu treba).

Upravo tako.

Poslednja izmena:
I cena za 64GB dobre mem. kartice sa Danilovog linka:
812c959c57f901980de2af5c27f0d94e.jpg

Game over. Biram bržu internu memoriju.

I mnogo je teško prebaciti stvari preko FTP servera? Dva klika. Ne sećam se ni kada sam ubo USB kabal.
Koliko ovde članova ima dobre i brže kartice koje pariraju brzini interne memorije?

Važno je da postoji mogućnost, ko hoće i kome treba on će i da kupi :)

I cena za 64GB dobre mem. kartice sa Danilovog linka:
812c959c57f901980de2af5c27f0d94e.jpg

Game over. Biram bržu internu memoriju.

Mogao si da nađeš i za 300 € :D
54 $ i besplatna poštarina - http://www.ebay.com/itm/GENUINE-64G...S-U3-95MB-s-4K-Ultra-HD-GRO-PO-/301692556869?

Poslednja izmena:
Pogledaj iznad koliko kosta 64GB. I još da se javi neko sa foruma ko poseduje ovu karticu od 64GB ili 128GB.

Vidim - 54 dolara sa sve adapterom :D

Nisu iste kartice, ona iz prvog linka jos nije u prodaji :d
Inace, solidna 64 GB SD kartica moze da se nadje vec oko $25-$30, tako da to ne bi trebalo da je veliki problem.

Mene jedino zanima kako ce se pokazati baterija i kamera, ostalo ne sumnjam da ce biti bolje od LG G4.

Ma dobro to je to - važno da može da snima 4K i druge stvari ...
Još su ovo najskuplje kartice, kao što si i sam rekao, druge su još povoljnije ;)
Ko kupi telefon od 700-800 €, ako mu zatreba imaće i za karticu .

Baterija je veliki znak ?
2800 mah je malo ***

Bolje izdvojiti jednom i 100e za super brzu sd karticu koju ćeš moći da koristiš i na više narednih telefona (ako imaju tu mogućnost) nego svaki put da plaćaš 80e više po telefonu... U svakom slučaju je bolje imati tu opciju kao mogućnost...

Džabe ako karticu sledeći model ne podržava. A i kada prodaješ telefon sa više memorije, više i vredi.

Uvek gledam telefon sa mogućnošću sd kartice, samo jedan jedini telefon mi nije imao tu opciju ip 3gs... Evo i u 2016 većina telefon će zadržati tu opciju.

Baterija je veliki znak ?
2800 mah je malo ***

Zasto sumnjas u autonomiju? Ekran je sada manji (5.3'', ok jeste 2k), S820 manje trosi a verovatno je i taj IPS panel stedljiviji.. bice to vrlo verovatno 20% bolja autonomija od G4.

Čisto sumnjam, bilo bi dobro da je tako ...

[YOUTUBE]VRWS-yClHTM[/YOUTUBE]

Samo Always On troši 0.8% na 60 minuta.

Poslednja izmena:
Nema šanse da bude bolja od g4, ako bude bila ista biće odlično. Ni na g4 nije sjajna. Bateriju su namerno smanjili da bi bilo više razloga da ljudi kupe onaj glupi dodatak...

Mene jedino zanima kako ce se pokazati baterija i kamera, ostalo ne sumnjam da ce biti bolje od LG G4.

2800...Moćan ekran, manja inčaža...ali jači procesor, više rama...hmm... :sceptic:
Što se kamere tiče to se i da videti...video i OIS nikako pod ruku! Očekivao da tu završe posao, a oni tapkali u mestu godinu dana! Sve cepka i drhti gore nego na G4...

Pravo u centar :)
To je verovatno pisao onaj puniji geek lik :)
Sada vidim ipak nije,ali koristio je njegove ideje sa klipa.

Poslednja izmena:
Neverovatno glupo poredjenje :)

Ne radi se ovde o vitalnom delu, displeju, nekom cipu vec o parcetu kaljenog stakla koje vredi 1$, bilo da je iz kineske ili iz ''zvanicni samsung servis Srbija'' kuhinje ;)
I olovčica za note 4 ima kod kineza za 2$, ali original košta 30€...
Isto je parče plastike :)

Pa maske su skuplje od 5$,sta maske,kvalitetnije staklo za displej...
Pa eto ti link sa brdom pozitivnih ocena, navodno original ''back glass panel'' za S6 kosta 5$, platis ''ruke'' 20e i to je to, problem resen :)

Ne pucaju svima displeji i kucista svaki dan, meni se to nije desilo nikada u zivotu a ispadali su mi svi telefoni osim Z2 koji jos nije overio bilo koju podlogu ali jeste reku :D i sve je ok.
I olovčica za note 4 ima kod kineza za 2$, ali original košta 30€...
Isto je parče plastike

Covece koji si ti lik, poredis s-pen (olovku koja od note-a pravi to sto jeste) i parce ''stakla'' koje sluzi za pokrivanje zadnjeg panela i ukras i svakako ne vredi vise od dolar-dva :d

Poslednja izmena:
Opa,eto nas stigosmo i do note 5 na temi o g5
A ok,ipak imaju oba 5 u nazivu [emoji1]

Zato kupite najbolje i nemate ove probleme,kokice i citanje ,bolje nego liga sampiona
Evo ja vec dva dana uzivam ,sto jes jes,samo nastavite

Pa eto ti link sa brdom pozitivnih ocena, navodno original ''back glass panel'' za S6 kosta 5$, platis ''ruke'' 20e i to je to, problem resen :)

Siguran sam da takvi paneli nisu iseceni kako treba i da se ne uklapaju savrseno kao originalni deo.Da zanemarimo kvalitet materijala od kog je izradjen panel.Kao sto postoji plastika i plastika tako sam siguran da ni to staklo nije neko znj kao ovo za pivske boce,pa cak i da je isto,proces proizvodnje tog od par dolara i originalnog nije isti.

Al da ne idemo vise u off.
Nadam se da niko nece razbiti taj deo pa da imamo info iz prve ruke ;)

Vrh Dno