Kako je ovo moguce?svakako za wifi prebacivanje fajlova izmedju telefona i PC-ja ima gomile aplikacija da se skine.
Btw, da se vratim na temu LG G5
LG G5 proglasen za najbolji uredjaj na MWC 2016
http://www.gsmarena.com/gsma_announces_glomo_awards_winners_check_them_out-news-16907.php
http://www.lgnewsroom.com/mwc2016/news-mwc2016/lg-g5-friends-win-at-mobile-world-congress/
Što?Kako je ovo moguce?
U čemu se razlikuje hardver kod g5 i s6? Tu nemoj da racunas exynos koji je lošiji od 820LG G5 je nedovrsen proizvod. Da su imali jos godinu dana mogli su da naprave prvi pravi modularni fon na fazon Project Ara. Ovako samo neki slot na koji se kace gluposti.
Samsung S7 sa druge strane, ama bas nista interesantno i neocekivano. Jos uvek bolno ruzan, ovog puta sa odlicnim dimenzijama (meni svejedno jer mi je i to puno za koriscenje jednom rukom), najbolji hardver medju Androidima kao i svake godine, najlosiji softver kao i svake godine...
Evo ja cu prvi kupiti onu loptu čim se pojavi kod nas - kerusa mi se steni za mesec dana pa da je pratim [emoji1]
LG G5 je nedovrsen proizvod. Da su imali jos godinu dana mogli su da naprave prvi pravi modularni fon na fazon Project Ara. Ovako samo neki slot na koji se kace gluposti.
U čemu se razlikuje hardver kod g5 i s6? Tu nemoj da racunas exynos koji je lošiji od 820
A vidim taj Project Ara donosi milijarde? Čist promašaj. LG nije ni preterao, a nije ni podbacio, taman onoliko koliko treba i zasluženo su dobili nagradu. Isto tako je bilo i sa G3 sa koga trenutno i pišem. Uveli su fenomenalni KnockON, a to je stvar koja pobeđuje i meni lično tako nesto moze i jeste mnogo gotivno. Ove spravice koje možeš da prikacis su iako ništa specijalno ipak nešto jedinstveno i to donosi poene, a ljudi vole nesro novo. Šta je to pa Samsung doneo u S6, pa i u S7. Apsolutno ništa revolucionarno, S6 je bolji od S5 samo zato što ne baguje i ima bolju kamer i finger senzor. S7 isto ništa specijalno. Ne hejtujem Samsung, imao sam dodira sa svim telefonima iz S serije i neke i koristio dugo vremena, ali LG ih sa ovim neparnim verzijama bije po ušima. G5 ću sigurno uzeti kad malo padne cena, jer je po mom mišljenju to trenutno najbolji telefon na tržištu ubedljivo generalno gledajući sve, dizajn, softver, hardver, inovacije u svemu je i vide nego dobar.LG G5 je nedovrsen proizvod. Da su imali jos godinu dana mogli su da naprave prvi pravi modularni fon na fazon Project Ara. Ovako samo neki slot na koji se kace gluposti.
Samsung S7 sa druge strane, ama bas nista interesantno i neocekivano. Jos uvek bolno ruzan, ovog puta sa odlicnim dimenzijama (meni svejedno jer mi je i to puno za koriscenje jednom rukom), najbolji hardver medju Androidima kao i svake godine, najlosiji softver kao i svake godine...
Niko nije pohvalio nove kamere. Tako nešto se prvi put pojavilo, plus što su odlično implementirali ideju...
A Srbija bitna za mobilnu industriju...ubilo se.[emoji1]Ma znam, ali da li ti shvataš da u Srbiji 50% ljudi kupuje telefon preko oglasa ili na neki drugi šverc način, ne direktno od proizvođača ili od mrežnih operatera kao što to rade u razvijenim zemljama. A preko oglasa nema da modujes telefon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari