Šta je novo?

LG G4

Po meni da narocito jer g4 crkava. Nešto bolji ekran i bolja kamera na g4, baterija na p10 lite je mnogo jača ostalo je djene djene, 3gb ram/32gb, fluidnost... Na p10 lite imaš nougat, dok g4 na 6.0 androidu ima probleme sa logd procesom, pa sam vracao na 5.1 ili 5.1.1... imao sam g4, sad imam p10 lite...

p10 lite jeste losiji, ali i noviji. A za logd mislim da je odavno rijesen problem...

Po meni da narocito jer g4 crkava. Nešto bolji ekran i bolja kamera na g4, baterija na p10 lite je mnogo jača ostalo je djene djene, 3gb ram/32gb, fluidnost... Na p10 lite imaš nougat, dok g4 na 6.0 androidu ima probleme sa logd procesom, pa sam vracao na 5.1 ili 5.1.1... imao sam g4, sad imam p10 lite...
Po specifikacijama reko bih da je p10 lite bolji, a kamera jel dosta losija,jel sljaka fino ne baguje?

Sljaka fino i ne baguje. I kamera nije losa uopšte, nego me g4 razmazio.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Imao sam j7 2016. Sada g4. G4 je u svemu bolji sem u bateriji. Kamera je mnogo bolja u ll uslovima, samsung nema ovako dobar manual mode, kao ni opticku stabilizaciju. Brzina rada je slicna mada prednost dajem g4.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

J5 je igracka za G4.
Gde se na G4 moze videti sot ekrana jer ne vidim to kada udjem u podesavanje stednje baterije?

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

Koji je beše ovlašćeni servis za lg telefone. Znan da je ovde pisano ali sada nisam našao.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Javlja mi drugarica da joj je g4 otisao u bootloop. Uspela je par puta da ga upali, ali desava se opet. Jel znate nekog ko bi za ok novac odradio onu foru sa gasenjem dva jezgra? Najbolje u Bg da dodje jedan dan i da joj se to odradi.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Pričalo se u temi da zvaničan servis menja ploču na G4 i bez garancije. Nek proba prvo njih da kontaktira.

Po specifikacijama reko bih da je p10 lite bolji, a kamera jel dosta losija,jel sljaka fino ne baguje?

lite ima cirka 10-20% losiji antutu skor, stoga ne bih rekao da je bolji po specifikacijama

Jel normalno da ako je bootloop da ne moze da se napuni baterija cak i ako se ne pali telefon? Znaci pojavi mi se samo ono za bateriju, ne vrti se boot logo :)

Uzeo sam matori , mogu ti reci da sam prezadovoljan, pogotovo baterijom , u radu ne vidim nikakvu razliku u odnosu na g4 ,sljaka skroz dobro ,kamera malo losija ali samo u slabije osvetljenim prostorijama, u mrklom mraku reko bi da ima bolji blic od g4, dizajn po meni lepsi nego na g4, velicina mi vise odgovara g4 mi preveliki,zvuk losiji nego na g4...antutu me ne interesuje previse,ali u pravu si losiji za 10ak k na p10 lite s tim sto otvara sve sto koristim bez problema kao i g4....

Ostao sam dužan epilog priče oko crkavanja telefona burazera.
LG UK je počeo da ga voda sa factory resetovima, dokazima kupovine i ostalo, a on pošto nije imao živaca/vremena da se zanima sa njima, otišao u servis i zamenio ploču. 25.000 rsd; 2 god garancija na ploču.
Ende.

Zar nije suludo dati 200 eura za plocu za telefon koji vredi 50-60 eura manje ?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Pa, u ovom slučaju možda i nije bilo...
I burazer i ja smo jako zadovoljni telefonom. Veličina telefona, kamera, nemamo neke veće zamerke na rad... Ključna reč je ovde bila 2 god garancije na novu ploču. Da je bio u pitanju KP ili servis sa manjom ili bez garancije, to bi onda bilo suludo za ovaj telefon.
A i da je kupovao novi telefon, za 200€ ne bi mogao da kupi nešto slično.

taman kad sam se odlucio da predjem na Resurrection Remix, pffff
:D

Stvarno perfektna kamera na telefonu, ekran isto, ali baterija ocaj. Za te pare sa garancijom super telefoncic.

Eto ljudi, ja prodao svoj G4. Nije mi bilo lako ali eto... [emoji22]

jel probao ko ovaj zvanicni/beta nougat? I cudno da nije izasao ni jedan stock-based custom rom za nougatom, kad se vec pojavio KDZ?

imas zasebne teme za "sta da kupim", ovo je tema za g4, da ne spamujemo.

Elem, od juce kao primarni tel koristim g4 sa Resurrection Remix, da vidim kako ce se pokazati u odnosu na stock. Svakako, znam da kamera, narocito audio na klipovima sa koncerata, ne zvuci nikako dobro... Ali prioritet je baterija i brzina

@joriq

ajd molim te kada stignes napisi utiske sa ROM-om, ja nikako da se nakanim da ga flesnem. Audio snimak mo nije toliko bitan, ali ako te ne mrzi uporedi fotografije, interesuje me da li je bas toliko losije u odnoos na stock.

Da li je neko nabavljao novu bateriju za telefon? Ima li gde provereni original? Ili kvalitetna zamena?

Da li je neko nabavljao novu bateriju za telefon? Ima li gde provereni original? Ili kvalitetna zamena?
Ja sam prešao Novi Sad uzduž i popreko, originalna baterija ne postoji, sve što ti pokažu kao original zapravo to nije. Na kraju sam naručio na lg.us i doneo mi kolega odande.

To više nije opcija, nemaju ih više na stanju.
Vidim da ih ima na Amazon.de, imam mogućnost odatle da dovučem. Ne znam samo kako da budem siguran da su te original...

Nazad
Vrh Dno