havijer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.08.2005
- Poena
- 735
Odgovorio je na pitanje za verziju softvera a ne na tvoje pitanje. A ja nemam taj problem kao ti.znas kako to da se resi?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Odgovorio je na pitanje za verziju softvera a ne na tvoje pitanje. A ja nemam taj problem kao ti.znas kako to da se resi?
Evo ga odgovor lg podrske. Pitao sam u vezi garancije i registracije na lg.rs
Poštovani,
Hvala što ste kontaktirali LG korisničku službu.u
- Lg mobilni telefoni imaju 24 meseca garancije, osim Ukoliko je telefon kupljen u slobodnoj prodaji i na garanciji pise godinu dana. U svakom slučaju važeće je ono što piše na garantnom listu. Sa fiskalnim računom i Garantim listom možete se obratiti našem ovlašćenom servisu Mobis. Servis Mobis se nalazi na adresi: Bul. Mihajla Pupina 117, Blok 31. Br. tel: 011 3133 314 i 062 8262 077.
Molimo Vas da ispunite dole navedenu anketu u cilju poboljšanja naše usluge tako što ćete oceniti naš rad na osnovu našeg odgovora.
Ako mislite da naš odgovor nije bio potpun, molimo Vas pošaljite Vaš upit ponovo i mi ćemo Vam se brzo javiti.
U slučaju dodatnih pitanja u vezi naših proizvoda ili usluga slobodno se obratite našoj korisničkoj službi pozivom na broj 011/36-30-500 (Pon-Pet - 08-18 časova).
S poštovanjem,
LG Electronics
KORISNIČKI CENTAR
Qrvajnjski (izvinjavam se na izrazu) odgovor, tako su i meni na jasno postavljena pitanja odgovarali, dao sam im u anketi 1. Lg više nikad zbog ovakvog odnosa prema kupcima.Evo ga odgovor lg podrske. Pitao sam u vezi garancije i registracije na lg.rs
Poštovani,
Hvala što ste kontaktirali LG korisničku službu.u
-Lg mobilni telefoni imaju 24 meseca garancije, osim Ukoliko je telefon kupljen u slobodnoj prodaji i na garanciji pise godinu dana. U svakom slučaju važeće je ono što piše na garantnom listu. Sa fiskalnim računom i Garantim listom možete se obratiti našem ovlašćenom servisu Mobis. Servis Mobis se nalazi na adresi: Bul. Mihajla Pupina 117, Blok 31. Br. tel: 011 3133 314 i 062 8262 077.
Molimo Vas da ispunite dole navedenu anketu u cilju poboljšanja naše usluge tako što ćete oceniti naš rad na osnovu našeg odgovora.
Ako mislite da naš odgovor nije bio potpun, molimo Vas pošaljite Vaš upit ponovo i mi ćemo Vam se brzo javiti.
U slučaju dodatnih pitanja u vezi naših proizvoda ili usluga slobodno se obratite našoj korisničkoj službi pozivom na broj 011/36-30-500 (Pon-Pet - 08-18 časova).
S poštovanjem,
LG Electronics
KORISNIČKI CENTAR
Pa zato i netreba kupovati bez fiskalnog. Ovako imaš fiskalni, mozes da se žališ ako dodje do problema sa reklamacijom. Sa garancijom i racunom na papiru i pečatom možeš da plačeš.Sramota stvarno!
Znači, ako nemaš fiskalni račun, ništa od popravke.?Mada su me zvali iz radnje gde sam kupio svoj da nemam brige ako se desi ono najgore oni će to srediti.
LG G4 Dual
Znaci po potrosackom savetniku LG servis bi trebao da nam opravi telefone i akonemamo fiskalni a po onome sto lg kaze mozemo samo da sanjamo o tome?Ljudi, obratio sam se potrosackom savetniku. Slikao sam blok racun i garantni list na 24 meseca na softver i hardver sto sam dobio od jedne manje radnje u Beogradu. Potrosacki savetnik kaze da je fiskalni blok racun na FR obrascu VALIDAN!!!
Znaci po potrosackom savetniku LG servis bi trebao da nam opravi telefone i akonemamo fiskalni a po onome sto lg kaze mozemo samo da sanjamo o tome?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Evo i meni crkao juce...krenuo je sa par restarta i onda upao u loop...prosli put kad mi je baterija crkla samo sam pisao lg-u na njihovom sajtu i oni me pitali za imei i poslali mi novu za dz...sad cu morati opet da ih kontaktiram pa cu da vidim sta i kako, bas me zanima...fon sam uzeo na ugovor u UK nemam pojma koja serija...
E nazdravlje, vršnjaci [emoji1]Imam ga od decembra...sve sam prekopirao srecom na sd pre par meseci citajuci sve ove postove o riknjavanju ploca...samo sam cekao kad ce meni da se desi i eto ga...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari