Šta je novo?

LG G4

Pitaj ove sa Nexus-ima, mozda oni znaju sta mu je[emoji1]

Poslato negde iz svemira

Jesi lud, da me linčuju...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Davno smo utvrdili da je G4 tu odličan. Ne bih ni ovo pisao ali malo pre me baš iznenadio kada sam pokrenuo Lara Croft Go i u deliću sekunde je izašla igra, bila je u memoriji od juče, a ne znam ni sam šta sam sve pokrenuo od jučerašnjeg igranja...

stigao update V20-EUR-XX primetno se manje greje tel pri radu sve je nekako fluidnije. Baterija je cini mki se za nijansu bolja nego na V20d

Prilozi

• Capture+_2016-09-11-16-56-39[1].png
    Capture+_2016-09-11-16-56-39[1].png
    183.5 KB · Pregleda: 127
Jel neko menjao staklo na g4, kako se krecu cene toga?

Zamenjena mi je matična ostaje da se vidi šta će biti sa ekranom

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

Da li se nekom desilo da mu dva puta crkne ploca?
Meni crkla prije 6 mjesece, stavljena nova u ovlastenom servisu, pa me bas zanima dal da ocekujem da i ova rikne :)

Da, ima po netu.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Zamenjen mi je i ekran i ploča, ajd sad bože pomozi. Koliko su mi rekli u servisu imaju veliki broj lg koji se kvare.

Nije operater u pitanju je logic shop, ostavio sam tel u petak zamenili su mi ekran i ploču juče. Koristim ga od oktobra prošle godine

Čudi me da su oni uvažili garanciju.. da li su pokušali da te ubede da si ti kriv i da garancija ne važi ?

Probali su prvo ali mnogo manje nego u begramu kada sam reklamirao one x. Doduše to je već treći tel koji sam uzeo kod njih pa možda ima neke veze

U logic shopu je sređeno. Probali su sa pričom da se radi o nagnjecenju,p okazao sam im na licu mesta image retention, onda su prihvatili i ekran

Image retention - sad te se sećam [emoji1]
Super si prošao. Pošto mislim da je to uobičajeno za ovaj ekran, javi ako ga opet primetiš.

*** neće valjda opet. :( Kaže njihov serviser da trenutno imaju najviše lg na servisu, i da je po njemu zadnji koji je valjao bio g2. Da je na g4 loša i ploča i ekran. Bedak

Pa to je već opšte poznato .. poslednji ok lg je g2 iako je patio od žutih fleka

Ma to su gluposti i generalizacije ...
Ako je i bilo takvih sa žutom flekom to je par % ...

Svi telefoni imaju neku manu, ne treba generalizovati ;)

Jesu ,kao što je g4 i problem sa pločom glupost i generalizacija.
I tu se pucanje ploče meri u % ..

Mnogo ljudi koje znam ima i G4 i niko od njih nije imao problem da pločom ...

*** neće valjda opet. :( Kaže njihov serviser da trenutno imaju najviše lg na servisu, i da je po njemu zadnji koji je valjao bio g2. Da je na g4 loša i ploča i ekran. Bedak

Nemoj da te previše pogađa to oko ekrana, to se primeti samo ako baš to tražiš. I amoled ekrani imaju sličan problem, znači, treba prihvatiti nesavršenosti tehnologije - nema ekrana bez mane. Pored toga, ovo je prilično dobar ekran.
Jedino važno je da su ti servisirali ploču.

Znači sada je i ploča prenaduvana priča ?
Šta je sledeće ,baterija u note7 ne puca to je čista glupost i generalizacija ? :)

Kačio sam tabelu glasanja sa XDA, nekih 15% je prijavilo problem sa pločom. Nije baš toliko teško znati par ljudi koji spadaju u preostalu većinu. Pa i da nije verodostojna tabela, mislim da je opet manjina u pitanju. Naravno, ne umanjujem problem, samo kažem da su iskustva relativna.

Jeste ali ta tabela je takva da jednom glasaš i to je to, mogao je neko da glasa da mu telefon radi a posle mesec dana mu prestane da radi, zato tabela nije realna.

Vrh Dno