Šta je novo?

LG G4

Evo ga odgovor lg podrske. Pitao sam u vezi garancije i registracije na lg.rs

Poštovani,

Hvala što ste kontaktirali LG korisničku službu.u
- Lg mobilni telefoni imaju 24 meseca garancije, osim Ukoliko je telefon kupljen u slobodnoj prodaji i na garanciji pise godinu dana. U svakom slučaju važeće je ono što piše na garantnom listu. Sa fiskalnim računom i Garantim listom možete se obratiti našem ovlašćenom servisu Mobis. Servis Mobis se nalazi na adresi: Bul. Mihajla Pupina 117, Blok 31. Br. tel: 011 3133 314 i 062 8262 077.

Molimo Vas da ispunite dole navedenu anketu u cilju poboljšanja naše usluge tako što ćete oceniti naš rad na osnovu našeg odgovora.
Ako mislite da naš odgovor nije bio potpun, molimo Vas pošaljite Vaš upit ponovo i mi ćemo Vam se brzo javiti.
U slučaju dodatnih pitanja u vezi naših proizvoda ili usluga slobodno se obratite našoj korisničkoj službi pozivom na broj 011/36-30-500 (Pon-Pet - 08-18 časova).

S poštovanjem,

LG Electronics
KORISNIČKI CENTAR

Znači ako nema fiskalni džabe...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Znaci nema nista od pranja garancije sa kp. Ovaj sajt onda nema nikakvu svrhu, kad opet nosis garanciju I racun

Trebali bi da budu popustljivi bar sa ovim modelom, ako ne vec za sve ostale modele koje su ONI napravili. Stvarno ne znam sto ovo nije globalna stvar, mislim za sve proizvodjace, sta njih briga da li sam mob nasao na ulici ili ga kupio kod derikoza - prodat je iz fabrike i treba da radi u toku globalne garancije.

Poštovani,

- Lg mobilni telefoni imaju 24 meseca garancije, osim Ukoliko je telefon kupljen u slobodnoj prodaji i na garanciji pise godinu dana. U svakom slučaju važeće je ono što piše na garantnom listu. Sa fiskalnim računom i Garantim listom možete se obratiti našem ovlašćenom servisu Mobis. Servis Mobis se nalazi na adresi: Bul. Mihajla Pupina 117, Blok 31. Br. tel: 011 3133 314 i 062 8262 077.

Molimo Vas da ispunite dole navedenu anketu u cilju poboljšanja naše usluge tako što ćete oceniti naš rad na osnovu našeg odgovora.
Ako mislite da naš odgovor nije bio potpun, molimo Vas pošaljite Vaš upit ponovo i mi ćemo Vam se brzo javiti.
U slučaju dodatnih pitanja u vezi naših proizvoda ili usluga slobodno se obratite našoj korisničkoj službi pozivom na broj 011/36-30-500 (Pon-Pet - 08-18 časova).

S poštovanjem,

LG Electronics
KORISNIČKI CENTAR

Jel priznaju Fiskalni racun u blok obliku, obrazac FP? Ja imam taj Fisknalni blok na FP obrascu i garantni list gde pise da imam 2 god. garanciju.

Poslednja izmena:

Poštovani,

-Lg mobilni telefoni imaju 24 meseca garancije, osim Ukoliko je telefon kupljen u slobodnoj prodaji i na garanciji pise godinu dana. U svakom slučaju važeće je ono što piše na garantnom listu. Sa fiskalnim računom i Garantim listom možete se obratiti našem ovlašćenom servisu Mobis. Servis Mobis se nalazi na adresi: Bul. Mihajla Pupina 117, Blok 31. Br. tel: 011 3133 314 i 062 8262 077.

S poštovanjem,

LG Electronics
KORISNIČKI CENTAR
Qrvajnjski (izvinjavam se na izrazu) odgovor, tako su i meni na jasno postavljena pitanja odgovarali, dao sam im u anketi 1. Lg više nikad zbog ovakvog odnosa prema kupcima.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Slepci.
Najjači su bili kad sam ih pitao da li znaju koje serije su problematične kad je u pitanju lg g4 a oni odgovore nemamo informacije da je bilo koja serija navedenog telefona problematična :D

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Strasno, mnogo su me bili iznervirali. Realno kad budem uzimao sledeci telefon necu imati informaciju da je g6/g7 na tržištu :)

Sent from my D6603 using Tapatalk

Sramota stvarno!
Znači, ako nemaš fiskalni račun, ništa od popravke.?Mada su me zvali iz radnje gde sam kupio svoj da nemam brige ako se desi ono najgore oni će to srediti.
LG G4 Dual

Poslednja izmena:
Ne znam onda koji klinac postoji registracija na sajtu.

Ja nisam imao fiskalni, samo obicno odstampanu garanicju radnje u kojoj sam kupio G4... i nakon crkavanja ploce, odneo sam mob u servis tog prodavca gde je uvazena garancija i zamenjena ploca. Sve zavisi gde se kupi, ozbiljnost prodavca... ali mislim da ni jedan ovlasceni servis nece uzeti u razmatranje uredjaj bez fisklanog (ne samo LG)...

(npr. kupili smo dosta malih kucnih aparata razlicitih brendova za kuhinju u zadnjih mesec - dva, i uvek su nam napomenuli da slikamo fiskalni i cuvamo sliku, jer ako izbledi ili ga izgubimo garancija ne vazi.)

Sramota stvarno!
Znači, ako nemaš fiskalni račun, ništa od popravke.?Mada su me zvali iz radnje gde sam kupio svoj da nemam brige ako se desi ono najgore oni će to srediti.
LG G4 Dual
Pa zato i netreba kupovati bez fiskalnog. Ovako imaš fiskalni, mozes da se žališ ako dodje do problema sa reklamacijom. Sa garancijom i racunom na papiru i pečatom možeš da plačeš.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ljudi, obratio sam se potrosackom savetniku. Slikao sam blok racun i garantni list na 24 meseca na softver i hardver sto sam dobio od jedne manje radnje u Beogradu. Potrosacki savetnik kaze da je fiskalni blok racun na FR obrascu VALIDAN!!!

Ljudi, obratio sam se potrosackom savetniku. Slikao sam blok racun i garantni list na 24 meseca na softver i hardver sto sam dobio od jedne manje radnje u Beogradu. Potrosacki savetnik kaze da je fiskalni blok racun na FR obrascu VALIDAN!!!
Znaci po potrosackom savetniku LG servis bi trebao da nam opravi telefone i akonemamo fiskalni a po onome sto lg kaze mozemo samo da sanjamo o tome?

Ma kome sad da verujemo? LG ovo korisnički savetnik ono? Do vraga sa LG-om! LG bi trebalo i BEZ računa da prihvati popravku pošto je to njihova greška a ne naša.

LG G4 Dual

Poslednja izmena:
Ja sam ovde napisao pre, a ajd da ponovim, svaka garancija je validna, a ako se davalac garancije oglusi o istu idete u inspekciju tržišnu da podnesete prijavu. Malo traje ali daje rezultate. Zato je po meni bolje uzeti telefon u radnji gde za iste pare dobijes garanciju od 24 meseca nego preko KP gde je garancija 12 meseci. A savet ko god se registrovao na LG sajtu Srbija i dobio info da ima garanciju, lepo Print Screen i to isto podnesete ako ima potrebe.
Nema pravo niko da Vas obmanjuje i uskraćuje za uslugu po zakonu.

Ja sam svoj kupio preko mobilnishop.com.Imam samo godinu dana garanciju samo zato što nisam imao viška 4000 dinara da ga kupim sa dve godine garancijom.

LG G4 Dual

Znaci po potrosackom savetniku LG servis bi trebao da nam opravi telefone i akonemamo fiskalni a po onome sto lg kaze mozemo samo da sanjamo o tome?

Potrosackom savetniku sam detaljno objasnio da sam kupio telefon u jednoj manjoj radnji u Beogradu i da sam dobio garantni list gde pise da imam garanciju u trajanju od 2 godine na ceo uredjaj i fiskalni racun na FR blok obrascu. Rekao mi je da uslove tzv. komercijalne garancije (garancija proizvodjaca ILI uvoznika) odredjuje uvoznik ILI proizvodjac. LG Srbija kao uslov za ostvarivanje komercijalne garancije trazi fiskalni racun i garantni list pri cemu vaze iskljucivo uslovi koji pisu u garantnom listu. Npr. ako pise da imate 12 meseci garanciju, imate 12 meseci garanciju i to je to.

Slikao sam i poslao sam potrosackom savetniku fiskalni racun na FR blok obrascu i garantni list. Sve je ok. Fiskalni racun na FR blok obrascu je VALIDAN i NE SMEJU da ga ne priznaju!

Znaci, ovde je u pitanju komercijalna garancija proizvodjaca, a ne uvoznika. Proizvodjac je definisao uslove iste (fiskalni racun + garantni list), da li time LG krsi zakon, ne znam.

Dzaba mlatite praznu slamu. Poznato je da je novim zakonom servisiranje prebaceno na prodavnicu koja je prodala uredjaj, a ne na servis. Ali ako imas vazece papire (popunjenu garanciju i fiskalni) mozes da ides direkt u servis.
Posto imas garanciju male radnje na blok-racunu jednostavno je. Idi u malu radnju gde si kupio. Nece ti ovlasceni servis sigurno uvaziti garanciju koju je izdala neka leva stracara u podzemnom. Po toj vasoj logici mogli biste sami da napisete blok racun i idete u servis kad vam odgovara i da je popunjavate kad vam odgovara. To nije tako kod Lg-a tako je kod svih proizvodjaca. Npr. koliko sam cuo Lg srbija priznaje madjarsku garanciju za tv-uredjaje dok npr samsung ne.

Evo i meni crkao juce...krenuo je sa par restarta i onda upao u loop...prosli put kad mi je baterija crkla samo sam pisao lg-u na njihovom sajtu i oni me pitali za imei i poslali mi novu za dz...sad cu morati opet da ih kontaktiram pa cu da vidim sta i kako, bas me zanima...fon sam uzeo na ugovor u UK nemam pojma koja serija...

Evo i meni crkao juce...krenuo je sa par restarta i onda upao u loop...prosli put kad mi je baterija crkla samo sam pisao lg-u na njihovom sajtu i oni me pitali za imei i poslali mi novu za dz...sad cu morati opet da ih kontaktiram pa cu da vidim sta i kako, bas me zanima...fon sam uzeo na ugovor u UK nemam pojma koja serija...

Iskljuci brza jezgra i bekapuj slike kontakte sta ti treba...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imam ga od decembra...sve sam prekopirao srecom na sd pre par meseci citajuci sve ove postove o riknjavanju ploca :) ...samo sam cekao kad ce meni da se desi i eto ga...

Da li se nekom desavalo ovo?niti sam u kameri,niti nekoj app koja koristi flash..nije se ranije desavalo,od poslednjeg update i fc reseta,moram prvo u kameru da udjem pa tek mogu da ukljucim flash u toggle ikonama
Capture+_2016-09-02-14-20-26.jpg

Imam ga od decembra...sve sam prekopirao srecom na sd pre par meseci citajuci sve ove postove o riknjavanju ploca :) ...samo sam cekao kad ce meni da se desi i eto ga...
E nazdravlje, vršnjaci [emoji1]
Javi kako si prošao.

Poslednja izmena:
Riknuo i zenin g4 :S:

Kakva su iskustva sto se reklamacije tice sa prodavcem iz Apatina? Da li je moguce realizovati garanciju?

Moj kupljen pocetkom februara...stigao fabricki 6.0
Garancija 2 god
Serial pocinje sa 512K a podrucije je SEA
Juce mi je izasao update V20e

Nazad
Vrh Dno