Šta je novo?

LG G4

Iskljuci gugl location history...ono smart home itd...meni se desavao i na g2 i na g4 bag sa gps...uvek neka aplikacija bude krivac..doduse bas retko...kod tebe je vrv neka funkcija sistema...

Naravno, video sam odmah na netu. Mislio sam samo da vidim neku real life, posle nekog vremena korišćenja. Ako se setiš, nije zapelo [emoji6]
iskreno, crvenu najmanje koristim, jer mi je nekako ženskasta, posebno pored ove crne, bijele i braon kožne varijante... Crnu sam kačio već YT klip, ne znam jesi li gledao?
Možda zato što leđa nisu ravna pa se onda klati telefon pa lepo ne uradiš double tap?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
ko će mu ga znati... Možda je i do dijela prsta kojim tipkam, do mog primjerka, do toga što nisam odradio factory reset kad sam apdejtovao na MM, do neke app... Ali svakako, nije mi reagovao svaki put od dana kada sam ga kupio. Sad probah: ako sa 2T otkljucam, pa odmah zaključam i opet probam da otključam - neće. Mora mala pauza, par sekundi
Odakle si narucio plasticna ledja, meni trebaju k'o leba' ?!
aliexpress, 2 komada od 2 prodavca, jedna su čak stigla i sa bežičnim punjenjem, ali računaj da su zbog toga jedno 1mm deblja, što se osjeti kada se doda i dbrand folija
Da li se ja tripujem ili na ovom telefonu crna boja posvetli kad je ekran na direktnoj sunčevoj svetlosti?

vidjeh to prije neki dan... Samo ne znam šta je tu dobro, sve doše isprano...
Evo sad sam imao ovaj problem pod 2 sa nekom prezentacijom. Potrebno je nakon čuvanja fajla naći isti preko file managera i onda se otvori bez problema. Direktno iz Google Chrome neće.

mnogo mi je to komplikovano. Ja sam baš dosta šerovao fotke direktno iz Chrome u Vajber - sad to ne mogu. Na FB Messenger mogu. Svašta :trust:

I kod mene mora da se sačeka sekund dva da bi se odmah nakon zaključavanja otključao telefon sa double tap

Ja nemam taj problem sa 2sec. Kod mene momentalno otključava i zaključava sa 2T. Čak imam i zaštitno staklo...

Sent from my LG-H815

Skidam ovaj update od 1.58 preko LG Bridge i za svaki jedan procenat mi stopira sa porukom "Your computer is not connected to a network", nakon što kliknem na resume on nastavi i skine jedan procenat pa opet stane sa tom porukom. Ovako ću ga skidati cijeli dan. Da li se to još nekome dešavalo? LG Bridge mi je ver 1.2.8

Da li moze da se postavi minimalno osvetljenje ekrana kod automatskog rezima?

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

Jel imao neko problema da mu se urezu ove ikonice za bateriju, signal itd. u ekran? Primetio sam to sinoc, i jutros kad sam pogledao sklonilo se, ali evo sada se novo napravilo od koriscenja...

1.Danas mi ke 3g pocepao bateriju od 5 ujutro do 15 na 5% uz minimalno koristenje . Ima li tome leka (verzija v20)? Da nije mozda do ukljucene LTE opcije ( koje nema niotkuda)?

2. Ne mogu da se cestito spojim na lg bridge, sve vreme me preusmerava da skinem pc suite. Kada to uradim ne pojavljuje mi se opcija za povezivanje na pc suite na telefonu.

Neki predlog?

Poslednja izmena:
Mali info za sve vas koji ste imali prituzbe da vam telefon ne zvoni uopste, kada vas neko zove, a pri tome je ukljucen 4G. Bag nije do telefona nego je nesto do mreze. Kada je telefon na 4G konekciji, u momentu dolaznog poziva se prebacuje na 3G ili 2G i ta konekcija je aktivna dok traje poziv, i po prekidu poziva se vraca na 4G. Vidim da na stranim forumima spominju VoLTE (pretpostavljam da je skracenica od Voice over LTE), pa je pitanje da li nasi operateri podrzavaju ovu opciju kao i sam telefon.

Poslednjih nedelju dana mi Android System dere bateriju. Ništa ne pomaže.

I meni je dosta awake. Tek preko noći ode na spavanje kao i korisnik :D

Telekom definitivno ne podrzava. Kad dodjem do opcije VoLTE ON/OFF u secret meniju kaze not supported. Aj koga ne mrzi da proveri za Telenor i VIP.
*#546368#*815# Field Test\Modem Settings\VoLTE ON/OFF

Da li je neko imao problem sa WIFI konekcijom na G4? Nekad hoce da se konektuje nekad nece... Ne posedujem G4, vec mi je lik sto prodaje rekao da je to jedina mana. Ima li neko resenje ili da preskocim kupovinu...

Da li je neko imao problem sa WIFI konekcijom na G4? Nekad hoce da se konektuje nekad nece... Ne posedujem G4, vec mi je lik sto prodaje rekao da je to jedina mana. Ima li neko resenje ili da preskocim kupovinu...
Nisam čuo za to i nemam taj problem.

Non stop je keep awake. Samo piči.

i meni gsam prikazuje da je telefon stalno awake... staaalno :(
Izgasih lokacije sad, da ga restartujem, i pojma nemam sta drugo...

Probajte podešavanje pa about pa poslednje ovo log activity isključite.

To sam isključio odmah. Drug isto sve primetio na G3 poslednja dva dana.

a root je majka! Ovako ne mogu da vidim sta mi drzi tel awake... :-/

Bolje prvo proveri seriju da nije neka od onih 505-508, to je prvo što treba izbegavati. Sa konektovamjem se ponekad desi problem (ako je uvek aktivan mobilni data i wifi), ili zbog podešavanja u telefonu (ako je ručno podešena ip, pa da ima conflict), zbog podešavanja u ruteru ili broju korisnika (ako je dostignut maximum), itd, to se sve da testirati. Veći bi problem bio da puca Wi-Fi na dobrom signalu.

Poslednja izmena:
Da li se isplati kupovina G4 pored Xiaomi Redmi Note 3 pro? Razlika u ceni mi nije toliko bitna.
Ja još uvek koristim Galaxy S2 :)
P.S. Nikako mi se ne daju pare za najnovije telefone tipa G5, S7 edge...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Da li se isplati kupovina G4 pored Xiaomi Redmi Note 3 pro? Razlika u ceni mi nije toliko bitna.
Ja još uvek koristim Galaxy S2 :)
P.S. Nikako mi se ne daju pare za najnovije telefone tipa G5, S7 edge...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Razmisli o OnePlus Two. Imao sam telefon do skoro i zaista mogu da ga preporucim.

Nazad
Vrh Dno