iskreno, crvenu najmanje koristim, jer mi je nekako ženskasta, posebno pored ove crne, bijele i braon kožne varijante... Crnu sam kačio već YT klip, ne znam jesi li gledao?Naravno, video sam odmah na netu. Mislio sam samo da vidim neku real life, posle nekog vremena korišćenja. Ako se setiš, nije zapelo [emoji6]
ko će mu ga znati... Možda je i do dijela prsta kojim tipkam, do mog primjerka, do toga što nisam odradio factory reset kad sam apdejtovao na MM, do neke app... Ali svakako, nije mi reagovao svaki put od dana kada sam ga kupio. Sad probah: ako sa 2T otkljucam, pa odmah zaključam i opet probam da otključam - neće. Mora mala pauza, par sekundiMožda zato što leđa nisu ravna pa se onda klati telefon pa lepo ne uradiš double tap?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
aliexpress, 2 komada od 2 prodavca, jedna su čak stigla i sa bežičnim punjenjem, ali računaj da su zbog toga jedno 1mm deblja, što se osjeti kada se doda i dbrand folijaOdakle si narucio plasticna ledja, meni trebaju k'o leba' ?!
vidjeh to prije neki dan... Samo ne znam šta je tu dobro, sve doše isprano...Da li se ja tripujem ili na ovom telefonu crna boja posvetli kad je ekran na direktnoj sunčevoj svetlosti?
mnogo mi je to komplikovano. Ja sam baš dosta šerovao fotke direktno iz Chrome u Vajber - sad to ne mogu. Na FB Messenger mogu. Svašta :trust:Evo sad sam imao ovaj problem pod 2 sa nekom prezentacijom. Potrebno je nakon čuvanja fajla naći isti preko file managera i onda se otvori bez problema. Direktno iz Google Chrome neće.
Non stop je keep awake. Samo piči.Poslednjih nedelju dana mi Android System dere bateriju. Ništa ne pomaže.
Nisam čuo za to i nemam taj problem.Da li je neko imao problem sa WIFI konekcijom na G4? Nekad hoce da se konektuje nekad nece... Ne posedujem G4, vec mi je lik sto prodaje rekao da je to jedina mana. Ima li neko resenje ili da preskocim kupovinu...
Non stop je keep awake. Samo piči.
Bolje prvo proveri seriju da nije neka od onih 505-508, to je prvo što treba izbegavati. Sa konektovamjem se ponekad desi problem (ako je uvek aktivan mobilni data i wifi), ili zbog podešavanja u telefonu (ako je ručno podešena ip, pa da ima conflict), zbog podešavanja u ruteru ili broju korisnika (ako je dostignut maximum), itd, to se sve da testirati. Veći bi problem bio da puca Wi-Fi na dobrom signalu.Da li je neko imao problem sa WIFI konekcijom na G4? Nekad hoce da se konektuje nekad nece... Ne posedujem G4, vec mi je lik sto prodaje rekao da je to jedina mana. Ima li neko resenje ili da preskocim kupovinu...
Razmisli o OnePlus Two. Imao sam telefon do skoro i zaista mogu da ga preporucim.Da li se isplati kupovina G4 pored Xiaomi Redmi Note 3 pro? Razlika u ceni mi nije toliko bitna.
Ja još uvek koristim Galaxy S2
P.S. Nikako mi se ne daju pare za najnovije telefone tipa G5, S7 edge...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari