- Učlanjen(a)
- 11.07.2014
- Poena
- 190
U Italiji su već dobili ali izgleda ne sviMoj je Italija, neki TIM operater, sinoć nije bilo M za njega.
U Italiji su već dobili ali izgleda ne sviMoj je Italija, neki TIM operater, sinoć nije bilo M za njega.
Instaliraj sa Google Playa LG PHONE FROMKako da vidim za koje je trziste ?
Za koje ti je tržište? Verovatno Madjar?
UNITED KINGDOM...
I na samoj kutiji se moze videti... medju onim kockicama za zemlje GBR je podebljano
Pogledajte prilog 186054
Au, ovo je odlicno.
Pokusao sam za mog Portugalca preko LG Bridge-a ali kaze da nema nove verzije.
isto se i kod mene desava, drago mi je da nisam jedini. Mislio sam da je mozda zbog neke aplikacije...Jedna reč - mašina!
Elem, primetio sam za sada samo jedan bag. Jednom u 20 puta, prilikom zaključavanja se čuje dva puta ton zaključavanja. Dupli tap ili power dugme, svejedno, displej se gasi i uporedo se čuje ton. Zatim pola sekunde pauza i opet se čuje. Retko se dešava ali se dešava.
jok! Joriq ima tel za poljsko trzisteJa nemam nikakv ton zaključavanja. Ništa se ne čuje. Mislim da niko nema rootovan. Možda Joriq...
Da me nervira pa bih isključio ton, ovako neka ga. Ionako će uskoro b verzija pa su verovatno to ispravili.
Što se tiče root-a, ni ne pratim šta se po tom pitanju dešava. Ne vidim neku potrebu za tim. Ovo je prvi telefon koji mi je čist stock, čak bez Greenify i Nova Launchera. Brz, kamera super, baterija dobra, UI ok... Jedino možda root zbog xposed i nekih estetskih modifikacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari