Šta je novo?

LG G4

Kako da vidim za koje je trziste ?

To sam i ja video - samo ne znam dali su cackali nešto po njemu hoću čisti stock

Za koje ti je tržište? Verovatno Madjar?

UNITED KINGDOM...
I na samoj kutiji se moze videti... medju onim kockicama za zemlje GBR je podebljano

Pogledajte prilog 186054

Zaboravih da napisem da sam tu prodavnicu nasao na Kupujem Prodajem... oglas za G4... kad sam pozvao rekose mi da je prodavnica u pitanju...
Uz telefon je dosla i zlatna maskica...
Pre toga sam 15-ak dana jurio crni kozni... svi kao nema trenutno, bice za dan dva... i u krug...

Odradio update preko LG Bridge-a... sve ukupno trajalo oko 20ak min...

Pravo da vam kazem... sem sto u software info vidim 6.0, nikakve vizuelne razlike tu nema... meni ovo sve izgleda identicno...
Jos je rano da kazem nesto o bateriji, ali generalno... da mi je neko uradio update a da ne znam, iskreno, ne bih ni primetio....

Ima razlike. Vizuelno ništa drastično ali u funkcionisanju da. Polako, kako budeš više koristio tekefon, to ćeš više novina primetiti.

Nisam ga dugo koristio ni na LP... kupljen je tek pre 15-ak dana... Verovatno zato...
U principu je sluzbeni telefon, imam dokumentacije na njemu, dosta mejlova u toku dana, poziva..

U svakom slucaju, presao sam sa G2 na G4, i prezadovoljan sam... I G2 me je sluzio savrseno, sada ga zena koristi... :)

Za ovih par dana nisam primetio veću razliku. Rekao bih da je gotovo identično trjanje.

Pokidali :)

Da sacekamo ostale na 6.0 pa da sudimo :)

Ja ga forsirao sada namerno i otišao sam u minus?! :D WTF? uploadfromtaptalk1449182888491.png

I na finalnoj se dešavalo, to kad je pun ko dupe tako prikaže.

Ima li neko rootovan G4 na MM?

Jedna reč - mašina!

Elem, primetio sam za sada samo jedan bag. Jednom u 20 puta, prilikom zaključavanja se čuje dva puta ton zaključavanja. Dupli tap ili power dugme, svejedno, displej se gasi i uporedo se čuje ton. Zatim pola sekunde pauza i opet se čuje. Retko se dešava ali se dešava.

Ja nemam nikakv ton zaključavanja. Ništa se ne čuje. Mislim da niko nema rootovan. Možda Joriq...

Da me nervira pa bih isključio ton, ovako neka ga. Ionako će uskoro b verzija pa su verovatno to ispravili.

Što se tiče root-a, ni ne pratim šta se po tom pitanju dešava. Ne vidim neku potrebu za tim. Ovo je prvi telefon koji mi je čist stock, čak bez Greenify i Nova Launchera. Brz, kamera super, baterija dobra, UI ok... Jedino možda root zbog xposed i nekih estetskih modifikacija.

Da, ja. Preko LG Air-a

Pokusao sam za mog Portugalca preko LG Bridge-a ali kaze da nema nove verzije.

Svaki put kada se konektujem na LG Bridge preko LG AirDrive putem WiFi-ja izbaci mi LG AirDrive je zauzet pokušajte kasnije a kada se konektujem preko usb-a izbaci mi imate novu verziju softvera. Tel mi je portugalac i v5.1

Jedna reč - mašina!

Elem, primetio sam za sada samo jedan bag. Jednom u 20 puta, prilikom zaključavanja se čuje dva puta ton zaključavanja. Dupli tap ili power dugme, svejedno, displej se gasi i uporedo se čuje ton. Zatim pola sekunde pauza i opet se čuje. Retko se dešava ali se dešava.
isto se i kod mene desava, drago mi je da nisam jedini. Mislio sam da je mozda zbog neke aplikacije...
Ja nemam nikakv ton zaključavanja. Ništa se ne čuje. Mislim da niko nema rootovan. Možda Joriq...
jok! Joriq ima tel za poljsko trziste :) Kad sam se interesovao prije par sedmica, nije bilo prosto rutovati MM, ne znam kako je sad...
Da me nervira pa bih isključio ton, ovako neka ga. Ionako će uskoro b verzija pa su verovatno to ispravili.

Što se tiče root-a, ni ne pratim šta se po tom pitanju dešava. Ne vidim neku potrebu za tim. Ovo je prvi telefon koji mi je čist stock, čak bez Greenify i Nova Launchera. Brz, kamera super, baterija dobra, UI ok... Jedino možda root zbog xposed i nekih estetskih modifikacija.

za poljaka je sad b verzija aktuelna, i da te razocaram, i dalje isto :D

Mene nervira copy/paste: kad kuckam iz horizontale, zna da ne izbaci meni za pejstovanje texta. Prebacim tel u portrait mode, i sve ok. :trust: Mozda je i do tastature koju koristim (Smart Keyboard Pro), ali ipak...

Vrh Dno