Veljkov unuk
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 30.11.2015
- Poena
- 69
Zašto onda ne juriš primerke od operatera na oglasima?
Ja ne bih uzimao preko kp čak i da je upola jeftinije-to je neko moje mišljenje i stav-jedino možda ako je iz mog grada pa da posle mogu lako da ga nađem [emoji1]Dosta ljudi na forumu uzima preko kp-a i niko do sada nije imao nekih problema sa telefonom. Čak se i ne sećam da se bilo ko žalio na neki hardverski problem.
hoces da kazes da je ovaj uporedni test laziran? Ma daaaaaj...Ne bih se kladio na novije telefone (moraju oni da se prodaju i budu bolji od starijih na testovima), veličina je bitna, mislim senzora
Da ne postavljam svoje, nokia 808 u full 7728 x 4354 bez ikakve obrade, slikao član sa foruma:
U developer options.Gde se na M nalazi koliko je zauzeta ram memorija i koliko je aplikacija kesirano?
Može neka preporuka (na pp naravno) za prodavnicu mobilnih ili prodavca sa KP-a. Hoću da kupim G4 nov neotpakovan, za EU tržište. Unapred hvala.Hoces pristojnu ponudu,a neces preko KP-a? Tesko da ces na drugom mestu naci pristojniju ponudu
^ kvalitet fotki možeš da uporediš, da zanemarimo kadar, ne možeš reći da je postavio standard.
Hvaladejane imas ovde H81520B_00 kdz http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/LG_G4/H815/H81520B/ ako to trazis![]()
Za koje ti je tržište? Verovatno Madjar?Ja sam moj kupio u Beogradu, u prodavnici telefona, Bulevar kralja Aleksandra...
395 eur, crna koza... imali su i braon i bordo...
Pismena garancija 1 god u koju se ne uzdam bas nesto ali se nadam da mi nece ni trebati...
Evo sad proverio preko LG Bridge, imam update H815 20A (11.30.2015)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari