Šta je novo?

LG G4

Dosta ljudi na forumu uzima preko kp-a i niko do sada nije imao nekih problema sa telefonom. Čak se i ne sećam da se bilo ko žalio na neki hardverski problem.

Dosta ljudi na forumu uzima preko kp-a i niko do sada nije imao nekih problema sa telefonom. Čak se i ne sećam da se bilo ko žalio na neki hardverski problem.
Ja ne bih uzimao preko kp čak i da je upola jeftinije-to je neko moje mišljenje i stav-jedino možda ako je iz mog grada pa da posle mogu lako da ga nađem [emoji1]
Doduše imam svoj provereni izvor gde kupujem telefone donešene iz EU

Poslednja izmena:
Ja sam uzeo note i g4 preko kp, lično naravno. Ni jedan jedini problem nisam imao... :)

Ajde neko od vas što ste skinuli M neka neko okači negde da možemo da skinemo [emoji1]

Ne bih se kladio na novije telefone (moraju oni da se prodaju i budu bolji od starijih na testovima), veličina je bitna, mislim senzora :)

Da ne postavljam svoje, nokia 808 u full 7728 x 4354 bez ikakve obrade, slikao član sa foruma:
hoces da kazes da je ovaj uporedni test laziran? Ma daaaaaj...

Sto se tice fotki koje si postavio, vidi: ja sam sa nokijom 7650 pravio fotke koje su pobjedjivale na konkursima. Sa druge strane, znam X ljudi sa DSLR-ovima koji apsolutno ne umiju da kadriraju i prave ocajne fotke sta god u ruke da im stavis.

Jedino su uporedni testovi mjerodavni.

^ kvalitet fotki možeš da uporediš, da zanemarimo kadar, ne možeš reći da je postavio standard.

Gde se na M nalazi koliko je zauzeta ram memorija i koliko je aplikacija kesirano?

Hoce neko da okači fajl ili ne? Kao da ste ga kupili

Vec neko vreme pratim situaciju na malim oglasima, ali nikako da naletim na neku pristojnu ponudu. Trenutno uopste nemam telefon, tako da mi je situacija hitna. Sto se tice KP-a, odustao sam, jer ne mogu licno da preuzmem telefon od prodavaca sa visokom reputacijom i nisu iz mog grada, tako da to dosta otezava stvari u slucaju da se nesto zakomplikuje. Ako neko ima neki predlog ili savet, slodobno nek se javi. Hvala u svakom slucaju!

Hoces pristojnu ponudu,a neces preko KP-a? Tesko da ces na drugom mestu naci pristojniju ponudu

Hoces pristojnu ponudu,a neces preko KP-a? Tesko da ces na drugom mestu naci pristojniju ponudu
Može neka preporuka (na pp naravno) za prodavnicu mobilnih ili prodavca sa KP-a. Hoću da kupim G4 nov neotpakovan, za EU tržište. Unapred hvala.

Slažem se. Jedino da baciš pogled s vremena na vreme na mobilnisvet male oglase, mada je najveći izbor na KP. Inače, baš slabo ima G4-oki na oglasima već nedeljama. Da ne pričam o primercima sa garancijom operatera.

Ja sam uzeo pre 2 meseca za 390. Bez kože. Dao oglas da kupujem, čovek iz Zrenjanina se javio i ponudio. Po priči i slikama koje je poslao ja zaključio da je pošten i čovek poslao poštom. Nikad nikakvih problema nisam imao, a izmenjao sam dosta telefona. Ali to sam samo ja, možda se tebi zalomi kod prve kupovine

Znaci lutrija kupovina preko KP-a.

Pa imas proverene likove sa kp koji sigurno prodaju nove mobove. Jedino sto u startu racunaj da nemas garanciju,***

To da ali, znas i sam, da postoje primerci sa problematicnim ekranima (nedovoljno losim za reklamaciju) i tu nastaje problem.

Znaci traziti prodavca iz svog grada i pri tom na licu mesta proveriti da'l je sve kako treba sa telefonom.

Veoma je jednostavna situacija. Ko hoće da malo rizikuje ima na kp po povoljnijim cenama. Ko se toga plaši neka uzme kod operatera ili u prodavnici i to je to. Ako mu se daje toliko para.
Na kp gledaš da smanjiš rizik od prevare tako što se lično nađeš sa čovekom na javnom mestu i sve možeš veoma brzo da proveriš uz jednu kafu. Ne moraš da gledaš da prodavac ima 1000 ocena, ja sam oba telefona na kp uzeo od vlasnika (imali su po 10ak ocena samo) , ne od preprodavaca. Najbolje da ima garanciju tehnomanije ili drugih radnji ali ako nema takvih onda uređaji od operatera. Ja lično nisam hteo da idem na ove "garancije" od 12 meseci...

^ kvalitet fotki možeš da uporediš, da zanemarimo kadar, ne možeš reći da je postavio standard.

nije mi jasno ovo za "standard", al dobro... Ti tvrdis da se ovakvi testovi rade da bi se "prodavali novi telefoni", ja tvrdim da su uglavnom objektivni, kraj :d

BTW, posto je na velikom snizenju, porucih ovo:
https://dbrand.com/mkbhd/lg-g4

(porucio bih ionako, al se isplatilo sacekati :d ).

Samo jos da stigne, jer mi se nije davalo 28$ za posiljku sa trackingom, nego samo 5$ za klasicnu (iako stoji upozorenje, bla bla, rizicna zemlja - Crna Gora).

Ja sam moj kupio u Beogradu, u prodavnici telefona, Bulevar kralja Aleksandra...
395 eur, crna koza... imali su i braon i bordo...
Pismena garancija 1 god u koju se ne uzdam bas nesto ali se nadam da mi nece ni trebati...

Evo sad proverio preko LG Bridge, imam update H815 20A (11.30.2015)

Ja sam moj kupio u Beogradu, u prodavnici telefona, Bulevar kralja Aleksandra...
395 eur, crna koza... imali su i braon i bordo...
Pismena garancija 1 god u koju se ne uzdam bas nesto ali se nadam da mi nece ni trebati...

Evo sad proverio preko LG Bridge, imam update H815 20A (11.30.2015)
Za koje ti je tržište? Verovatno Madjar?

Moj je Italija, neki TIM operater, sinoć nije bilo M za njega.

Vrh Dno