Šta je novo?

LG G4

Mene takodje interesuje prodaja preko oglasa uopste kad je telefon u pitanju. Pogotovo KP. Tamo vidim daju samo 12 meseci pisanu garanciju. Koliko je to sigurno. Doduse tako sam kupio tablet i kad sam imao problem sa njim prodavac ga je poslao nazad na popravku i vratio mi nazad. Ali je garancija mislim bila 2 godine.
Izbegavaj te od godinu dana, to su fiktivne garancije. Traži one od 2 godine, telenora, vip-a, mts-a ili još bolje ako naletiš (viđao sam i to) tehnomanije...

Ne treba preterivati, verujem da su ljudi koji imaju preko hiljadu pozitivinih ocena na KP korektni sto se garancije tice. E sad kome je bitno godinu ili dve, postoji i razlika u ceni, ali isto tako nema bas gomila G4 na oglasima od operatera sa dve godine garancije...

Poslednja izmena:
To su isti oni isti koji ne odgovaraju na poruke da im neko slučajno ne bi dao negativnu ocenu... :)

Hvala vam na savetu.

Da ne ulazimo bespotrebno u polemiku oko KP i tamosnjih prodavaca, ali da je neko sa tolikim brojem pozitivnih ocena nekorekan vec bi im neko izlomio ruke i noge, da se razumemo. Ne verujem da ce bi neko olako presao oko nepriznavanja ociglednog razloga za reklamaciju ukoliko je dao 300,400 ili 500 evra ili cak i 100, nebitno.

Ja imam 50363 na 5.1, pa super ako su ga ubrzali :)

Iskuliraj malo. Nisam radio naučne testove ali po mom mišljenju note 4 bolje beleži zvuk.
ne budi maliciozan, kao sto nisam ni ja, nego samo kazes da si imao note4 i testirao, sto sam te i pitao.
Lepo deluje :) mozda bi punio jos da si koristio vise apk. :)
sad sam pogledao, kod mene prikazuje izmedju 122 i 165 MB slobodno, za tih 20ak sekundi sto sam pratio :)

inace, za knock code sam ovdje prijavio da ne radi na MM cim je izasao (imam ga cim se pojavio za poljsko trziste, jer mi je tel "poljak" :D )

A sta prelazite nove nivoe koje su ubacili u nov antutu?

Moze li neko da slika nesto sa blicem da vidim kakve su slike kod vas.Ja imam osecaj da vuku na zuckasto.Pa da vidim jel kod mene tako ili kod svih?

Posto je ovo jedan od retkih telefona koji ima snimanje u raw koristite to sto vise. WB se lako sredi jednim klikom u LR ili PS. I skuplji dslr aparati se lako zaglupe kad je prostorija okrecena u oker pa onda sve vuce na zuckasto.

Jutros sam skinuo sa punjača - posle 2-3 puta verujem da će biti bolje uploadfromtaptalk1447961419986.png

Isto kao na lizalici... Jao kako možeš da koristiš na srpskom telefon? [emoji14] Ja ne mogu uopšte da se snađem tako... :)

Nemam pojma - pre nisam evo u zadnje vreme koristim
Biće bolja baterija posle 2-3 ciklusa sigurno a i danas je na 3g ceo dan
Radio sam 2 antutu testa pa je možda i zato slabija

Kompjuterska upotreba energije? what does that even mean?? Neko je ladno koristio gugl translate

Tako piše ispod svakog potrošača - šta je to nemam pojma

Treba ovako da bude, bar gugl ima ljude koji ne prevode pomocu tranlsate aplikacije
621321d1947eeda4b6565a13fa750e60.jpg

Da izvines bas me zabole šta piše dole - bitno da radi
Bender pisao si pre mene [emoji1]

Nazad
Vrh Dno