Da li imaju nešto oficijelno za root-ovanje a bez otključavanja bootloadera? Koliko sam sad malo pohvatao čitajući o tome otključan bootloader je potreban za custom ROM-ove dok samo sa root-om može da se deinstalira bloat i da se instaliraju aplikacije koje zahtijevaju root. Dakle root je dovoljan nekome ko ne misli da se igra sa ROM-ovima a ostaje mu mogućnost za OTA update (uz gubitak root-a ali to nije neki problem)? Ako je to tako isplati li se raditi root na G4 (bez diranja bootloadera), da li je komplikovano i da li se gubi garancija?Cini mi se da je LG izbacio oficijalni bootloader unlocker ali samo za H815 verziju. Da li bi se i tom metodom izgubila garancija ?
Da li imaju nešto oficijelno za root-ovanje a bez otključavanja bootloadera? Koliko sam sad malo pohvatao čitajući o tome otključan bootloader je potreban za custom ROM-ove dok samo sa root-om može da se deinstalira bloat i da se instaliraju aplikacije koje zahtijevaju root. Dakle root je dovoljan nekome ko ne misli da se igra sa ROM-ovima a ostaje mu mogućnost za OTA update (uz gubitak root-a ali to nije neki problem)? Ako je to tako isplati li se raditi root na G4 (bez diranja bootloadera), da li je komplikovano i da li se gubi garancija?
Normalna ti je to baterija na G4, i na G3 je takva.Evo da javim prve utiske. Telefonom sam zaista zadovoljan. Trebalo mi je malo vremena za navikavanje na Lg ui, jer se razlikuje od tw. Čini mi se čak da je tw pregledniji i tu se sva prednost završava. Imam utisak da telefon brže radi od note 4 i da nema laga. Jedino gde sam primetio lag je prilikom instaliranje 50-ak aplikacija na prvom pokretanju telefona. Multitasking ubija u odnosu na note 4, stvarno tu dosta brže radi i drži mnogo više aplikacija u pozadini. Samo iskustvo pokretanja igrica, programa i svega drugog je bolje nego na note 4, možda ne radi sve brže ali je nekako dosta fluidniji u radu. Nisam nešto mnogo forsirao telefon ali nema nekog pregrevanja.
Izrada telefona je ok, nije kao note ili s6... Moram da napomenem da je mnogo bolji utisak kada se uzme u ruke bez one plastične zujalice kod operatera. Kožna leđa mu daju baš šmek i deluje sa njima dosta skuplje, mada i ova nazovi zlatna leđa su super i ako ne volim tu boju, ova mi se sviđa. Lg quick circle bih preporučio svima jer izdvaja telefon u odnosu na sve druge uređaje. Ekran je super, stvarno sam zadovoljan sa njim. Pregledanost na suncu je malo lošija nego na amoled-u. Crna boja je jako dobra i ne primećujem neku drastičnu razliku u odnosu na amoled.
Zvuk telefona (zvučnika) je glasan ali nedostaje malo basa i samog kvaliteta, mislim da je tu note 4 bolji. Nisam imao kvalitetne slušalice da testiram ali sa ovim out of the box note ima bolji zvuk. Čini mi se i da je mikrofon bolji na note 4.
Što se tiče baterije tu sam najmanje zadovoljan, možda je još rano ili je moja baterija lošija. Imam dve pa ću proveriti da li je na obe tako ali u proseku čini mi se da izbacuje 3:40h sot i to je to. Mislim da je to neki maximum što se tiče moje upotrebe. Stvarno mnogo slabo. Super stvar je što sam dobio externi punjač i uvek mogu da menjam baterije. Kupiću i bežični punjač jer lg quick circle ima i tu opciju.
Da zaključim, u nekim stvarima je bolji od note 4 u nekim lošiji, u suštini nema neke ogromne razlike sem u samom softveru koji je zaista bolji na lg (postoji bar pravi multitasking).... Ja sam zadovoljan, dobio sam dosta dodatne opreme i to još za manje para nego što sam note prodao... Eto toliko... Možda sam nešto izostavio...
Edit: Sa kamerom se nisam mnogo igrao pa ne mogu neke detaljne utiske da iznesem. Ali na prvu loptu, dosta dobro radi i pravi veoma detaljne slike. Na 100 crop-u imaju mnogo više detalja i manje šuma nego na note 4...
Ko još kupuje S6 za 580€?!?
Meni radi lg world a app za circle imas na Google play-uVerovatno... Evo promenio sada, stavio drugu, kao da malo bolje drži... Ova možda izbaci i 5h sot... Jel radi vama ovaj lg world aplikacija, hteo sam da skinem teme za ui i aplikacije za lg circle, ali stalno mi izbacuje temporally unavailable..
Deinstaliraj ga pa probaj ponovoMa pokušavam. Ali kada pravim preko telefona odmah mi izbaci Srbiju. Ne mogu da biram zemlju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari