Šta je novo?

LG G4

Prva slika Idle telefon na 25 sobne temp.
Druga slika posle tacno 2 minuta igranja tvoje igre sa videa
Pogledajte prilog 176420
Pogledajte prilog 176421
Hvala!

Proverite na xda ali ja mislim da su to normalne temperature za G4. Nije S808 nesto mnogo bolji od S810 sto se grejanja tice ali radi bolje i ne usporava, nema primetnih padova perform.

Slicno je i sa S6 koliko sam video, i taj telefon lako dodje do (i predje) 50c.

A sta cemo sa mojih 93c ?

Ako imas garanciju, ubi ga i nosi tamo gde si ga uzeo :D , reci nemam pojma od jutros je ovakav, nece da se upali :D

Danas sam probao navigaciju po gradu, 85c najtopliji senzor...

gde ces navigaciju na 50c. jedino ako si odvrnuo klimu da se smrznes

Htc one M8, danas na Adi.
Radio update app, fejs, viber...
3026a7e7dc18473fefb68ac8bc0cf109.jpg

Posle nekog vremena:
cea41306f2fe4571b9527912cb04bbbd.jpg

30a876c169efeb0c1e53efa22c714504.jpg

Ovde uobičajeno korišćenje, torrent u pozadini, muzika i talk:
c2b5f46a96c58f9f91591cc3efbc117b.jpg

dobro.. m8 je prica za sebe :) telefon koji je najbolje optimizovao s801.

Ne kapiram cemu trolovanje, normalno da nije SVE u tome ali je prosto GLUPO da LG "pusti" svoj flagship telefon najnovije generacije, il sta vec, gde se kamera apsolutno postavlja kao najbitnija stvar na telefonu i onda zavrnu sve korisinke tako sto onemoguce 60 FPS u 1080p. Kome ne treba svaka cast ali ako ce vec da se takmice sa Sonijem i Samsungom stvarno je bezveze. Ima snimaka gde se porede S6 i G4 u 1080p i realno ima razlike. Cak je i S5 imao Smooth Motion mod koji sam koristio i radio je vrhunski.

evo s808. pise da ovaj podrzava 1080p u 60fps

www.motorola.com/us/smartphones/moto-x-pure.html

Htc one M8, danas na Adi.
Radio update app, fejs, viber...
3026a7e7dc18473fefb68ac8bc0cf109.jpg

Vise ima stepeni direktno na suncu,nego sto ima kod tebe u telefonu :D Zanimljiv neki M8 :d
Mozda si mu malo klimu pustio unutra da duva?

Poslednja izmena:
^ Imas vec resenje na xda. Povucen iskustvom od pre,sigurno to LG nece da resi. Tako da,kome se svidi,svidi

Stvar je softverske naravi, jednostavno nisu ubacili, mislili su "meh, sta ce im" (ni govora da uredjaj ne moze)

^ Verujem :)
Nego mi cudno da na adi uz maltretiranje tesko po suncu,bude manja radna temperatura telefona,nego sto je temperatura spolja :)

Haha ovo je M8 ispod klime koja duva 18c :d

Ja kada sam imao htc legend on je isto bio ceo od alu-a, leti kada pikam igricu mogao si jaja peci na njemu. Kada se metal zagreje, ubija.

^ Mozda je ovo htc u rucnom fizideru na adi :D

Ja ne znam sta da ti kazem :D Gledam ovo vreme, bateriju itd i nista mi nije jasno sta hoces da postignes :D ali ok :)

Tebi hoću da kažem da se batalis P8 :D

Djaba, porucio :D Smeta mi malo kamera na m8 i ruzan mi ali to je do mene :D P8 svakako necu ja nesto mnogo koristiti. Ali dajem glavu da se manje greje hahahaha :D

^ Imas vec resenje na xda. Povucen iskustvom od pre,sigurno to LG nece da resi. Tako da,kome se svidi,svidi

Pa znam, ali ostaje nadanje da ce mozda nesto da bude... Nikad se ne zna..

Inace juce napolju u hladu oko 17:30 u centru prikacen na WiFi dok sam instalirao update za programe sa Play Store-a....
Ovo je izmereno:
https://vid.me/yFDT

Da ne pricam tek o tome kako telefon nije mogao da se drzi uz glavu da se obavi razgovor ili nesto tome slicno. Naravno kasnije kada je zavrsio update ohladio se ali ipak, da li su ove "peak" temperature ok ili ne ja nzm....

ne znam koliko su ti senzori dole merodavni... ovaj 14 npr skoči za sekund sa 72 na 96 pa onda za 2 sec padne na 74

Nazad
Vrh Dno