Necu komentarisati![]()
Svakako je glupo da ti se pravdam. Imam s6 e koji ne mogu da prodam, a ne treba mi, a g4 cu kroz par dana opet dobiti zbog ugovora.Tu nisi imao šta da komentarišeš.
Može komentar zašto ode G4 na oglase? Čime nisi zadovoljan?
S5 izbaci odmah, ne moze se porediti sa ova dva modela. Ako ti treba dobra kamera onda mozes i m8 da izbacis. Sa druge strane ako trazis metalnu izradu onda izbacis g4, a uzmes m8. G4 radi jako dobro, nema bagova, prilicno je fluidan, kamera je odlicna. Baterija bar meni ide od 4 i po do 5h sota, nekada i preko 6 ako koristim od jutra do mraka bez mnogo 3g-a. Zgodan je za ruku, lepse mi lezi nego note 4.Pozdrav!
Nov sam na forumu i isčitao sam sve teme koje su me interesovale ali imam pitanje.
Imam Note 3 i star 2 god. I na moru mi je pao i staklo je napuklo. Odlučio sam da kupim nov tel za nijansu manjih dimenzija, a jednakih ili boljih mogućnosti i kvaliteta.
Izbor je spao na LG G4, HTC M8 ili S5.
Šta mi preporučujete i zašto?
Unapred hvala.
Sačekaj još malo (mesec ili dva) da izađe note 5 i iphone 6s, odmah svim ostalim uređajima ide cena dole. Možda bude i neka akcija kod operatera pa ljudi pokupuju skuplje uređaje i ubace na oglase. Trenutno ti je najbolja kupovina ako imaš para da izdvojiš lg g4 i note 4, a pošto hoćeš da odmoriš od note onda lg g4...Znam da S5 nije najbolje rešenje. Uzeo sam ga u kombinaciju samo zbog dimenzija. Najradije bih m8 ali me odbija kamera. G4 nema neke mane koje bi mi smetale osim cene koja je jos uvek poprilicna.
Nema problema sa grejanjem, ja ne igram igrice ali budem recimo na yt po sat vremena i ne primecujem nista posebno. Jesi li se na suncu igrao sa njim? Hoce to od sunca leti, note 4 recimo mi se usijavao kad je direktno na suncu ali nije nesto gubio na performansama.Ne kapiram cemu trolovanje, normalno da nije SVE u tome ali je prosto GLUPO da LG "pusti" svoj flagship telefon najnovije generacije, il sta vec, gde se kamera apsolutno postavlja kao najbitnija stvar na telefonu i onda zavrnu sve korisinke tako sto onemoguce 60 FPS u 1080p. Kome ne treba svaka cast ali ako ce vec da se takmice sa Sonijem i Samsungom stvarno je bezveze. Ima snimaka gde se porede S6 i G4 u 1080p i realno ima razlike. Cak je i S5 imao Smooth Motion mod koji sam koristio i radio je vrhunski.
@djordjesl
Mozes li mi reci kakva su ti iskustva sa grejanjem telefona prilikom malo intenzivnijeg koriscenja, konkretno da li si gledao temperature u CPU-Z ili nekom slicnom programu ? Ja sam vec kacio SS kako na nekim senzorima temp prelazi 80c i to se oseti u ruci poprilicno.
Samo hocu da vidim da li su generalno svi takvi ili moj ima neku manu zbog tog grejanja. Pocinje da me iritira...
Nema problema sa grejanjem, ja ne igram igrice ali budem recimo na yt po sat vremena i ne primecujem nista posebno. Jesi li se na suncu igrao sa njim? Hoce to od sunca leti, note 4 recimo mi se usijavao kad je direktno na suncu ali nije nesto gubio na performansama.
Kačio je, 48c. Ja još čekam kad će da dobije dijagnozu da je tel neispravan, kao nitro u G3 temi![]()
Preko CPU-Z. Javi obavezno rezultate, bas me interesuje.Čime merite temperature? Baš da vidim sutra kada upekne zvezda na mom kolike su.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari