tesko. koliko sam skapirao placaju se neki patenti i novci da bi sd kartica mogla da se koristi na mobu.? a svi znamo sta jabuka misli o dodatnim troskovima![]()
Pa treba to vuci stalno uz sebe, ovako kartica dosta olaksava posao. Ko zna da koristi, svakako mu telefon bez kartice, a sa mem manjom od 32gb nece odgovarati.Nisam za to da se ukine slot za mem. karticu, da me neko ne shvati pogrešno, mislim da neki jesu, ali navesti sada u 2015. god to kao neku kurcijalnu manu nekom telefonu mi ne pije vodu, zaista ne. Kome to baš smeta, usb otg kao što rekoh i hdd sa 500GB.
Pa dobro, iphone jedino. Ostalo sve moras da fiksujes, bar nesto. E tu biras izmedju lg telefona koji su 25% jeftiniji i ostatka.Nisam ni rekao da je G4 loš. Ali za mene LG mora da se dovede ured sa update. Neću da ubacujem fix u top model koji kosta tu lovu. Kupiću odmah nešto što radi bez popravke. Nervira me nov telefon da popravljam.
Na M8 nemam šta da fiksujem. Sve radi odlično. Tako očekujem da radi android uredjaj. Htc je objasnio, iako je skinovan android on radi sjajno. Kada se LG opameti i sa update ispravi greške, da ne moram da fiksam, kupicu LG G4 da probam, ili S6 (koji kažu zatvara app posle sat vremena). Tuga sa novim top modelima. Možda im Kinezi objasne.Pa dobro, iphone jedino. Ostalo sve moras da fiksujes, bar nesto. E tu biras izmedju lg telefona koji su 25% jeftiniji i ostatka.
Necu komentarisatiNa M8 nemam šta da fiksujem. Sve radi odlično. Tako očekujem da radi android uredjaj. Htc je objasnio, iako je skinovan android on radi sjajno. Kada se LG opameti i sa update ispravi greške, da ne moram da fiksam, kupicu LG G4 da probam, ili S6 (koji kažu zatvara app posle sat vremena). Tuga sa novim top modelima. Možda im Kinezi objasne.
Imas neke i preko 80, toplo je to poprilicno.
Necu komentarisati![]()
Ne znam tacno koji senzor da gledam, mislim svejedno kad ja uzmem fon imam osecaj kao da sam spustio ruku na vruc asfalt. Ok mozda ne bas toliko vruce ali ono, smatram da nije normalno. Pretpostavljam da imam pravo u ovom slucaju u prvih 6 meseci da trazim zamenu uredjaja po ovoj osnovi, mozda drugi nema ovih problema ?
Čar Androida i jest fixovanje, ko ne želi da fixuje ima i zatvorenih izbora.
Kolko sam ja uhvatio, to je mod kojim se omogucava snimanje 1080p videa u 60 frejmova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari