Šta je novo?

LG G4

E *** :)
Ne samo što ta kartica može da ide u druge telefone, nego su tu i fotoaparati, pa da se koristi kao fleš...

Vrlo zgodna stvar, ali *** potrošačko društvo...

Što onda ne bojkotuju apple, nećemo da kupimo jer nema slot mem. kartice? Što ne kažu kupićemo G4 ili G3 koji to imaju? Što ne ide sjajno prodaja LG kada imam slot za mem. karticu? Kada je to tako bitna prednost? Što LG nije prodao više modela G4 od S6? Ispada sada da sam samsung fan, ali nemam ni jedan samsung telefon, naprotiv, imam LG G2 u kući, koristim dva telefona koja imaju slot za mem. karticu (htc i nokia) i jedan koji nema (iP). Meni je draža i uvek ću izabrati brzu internu memoriju, brži hdd za pc ili ssd. Vi sloodno uzimajte najsporije hdd, možete i mem. kartice usmeto hdd u pc da ubacite, jeftinije je, ko da kupuje hdd...

Poslednja izmena:
Nacisto si izgubio kompas :) Porednjenja su ti totalno promasena. Cak je i emix lepo objasnio zasto je samsung pogresio sa odredjenim limitima na S6.

Poslednja izmena:
Kakav iphone,oni ce 2018 ubaciti sd slot i napuniti glavu fanovima kako je to zadnja rec tehnike [emoji1] [emoji1]

tesko. koliko sam skapirao placaju se neki patenti i novci da bi sd kartica mogla da se koristi na mobu.? a svi znamo sta jabuka misli o dodatnim troskovima :)

druga stvar je ta sto se uveliko guraju razni cloud servisi.

u prevodu ip nikada nece imati mesto za memorijsku

Poslednja izmena:
To je savrseno jasno,ciljao sam na njihovu filozofiju,marketing i moc ubedjivanja [emoji1]

Nisam ja gadljiv ni na telefone bez memorijske kartice, samo neka uvedu da najslabiji model dolazi sa 64 GB ;)
Ali bolje im ovako 16/32/64/128 - pa ti plaćaj ...

16,32,64 nije ni lose. najgore je 16 pa 64gb. ip,xiaomi i oneplus

tesko. koliko sam skapirao placaju se neki patenti i novci da bi sd kartica mogla da se koristi na mobu.? a svi znamo sta jabuka misli o dodatnim troskovima :)

Ne više, istekao je taj patent pre neku godinu. Mislim da je tu Microsoft uzimao pare zbog FAT32 fajl sistema kojim je formatirana kartica.

Pa i bice uskoro najslabije verzije sa 32GB. I ja sam za sto vecu internu bez memorijske.

Nisam za to da se ukine slot za mem. karticu, da me neko ne shvati pogrešno, mislim da neki jesu, ali navesti sada u 2015. god to kao neku kurcijalnu manu nekom telefonu mi ne pije vodu, zaista ne. Kome to baš smeta, usb otg kao što rekoh i hdd sa 500GB.

Nisam za to da se ukine slot za mem. karticu, da me neko ne shvati pogrešno, mislim da neki jesu, ali navesti sada u 2015. god to kao neku kurcijalnu manu nekom telefonu mi ne pije vodu, zaista ne. Kome to baš smeta, usb otg kao što rekoh i hdd sa 500GB.
Pa treba to vuci stalno uz sebe, ovako kartica dosta olaksava posao. Ko zna da koristi, svakako mu telefon bez kartice, a sa mem manjom od 32gb nece odgovarati.

Ali ajde pogledajte realno, s6 ili s6 edge jesu vrhunski uradjeni telefoni, ali lg uopste ne zaostaje, cak i ima svojih prednosti. 99% ljudi kad kupi telefon nalepi na njega neku foliju i stavi bumper ili neki dobar case i onda sama izrada uopste i ne dolazi do izrazaja.
Ljudi ovde dodju i samo napadaju lg telefone, dosta sam i iphone fanova, ali i dosta onih koji su nekad davno koristili neki lg krs od 50e pa misle da je svaki takav.
G2 ima ubedljivo najjacu zajednicu ovde, ima mana kao i svaki telefon, a opet je postao jedan od najpopularnijih. Secam se prvih meseci kad je izasao da je bilo pljuvanje sa svih strana, bas kao i g4 sada. I by the way imaju stvarno jedan slican problem, sa wifi nece uvek da prebaci na 3g :D

Nisam ni rekao da je G4 loš. Ali za mene LG mora da se dovede ured sa update. Neću da ubacujem fix u top model koji kosta tu lovu. Kupiću odmah nešto što radi bez popravke. Nervira me nov telefon da popravljam.

Ovde postoji grupa ljudi koja ne voli LG generalno i onda ne mogu da podnesu da LG može da napravi nešto konkurentno.

Nisam ni rekao da je G4 loš. Ali za mene LG mora da se dovede ured sa update. Neću da ubacujem fix u top model koji kosta tu lovu. Kupiću odmah nešto što radi bez popravke. Nervira me nov telefon da popravljam.
Pa dobro, iphone jedino. Ostalo sve moras da fiksujes, bar nesto. E tu biras izmedju lg telefona koji su 25% jeftiniji i ostatka.

Bespotrebna rasprava. Sve ima svoje mane i prednosti mada mislim da Samsung vise ulaze u marketing i zato prolazi bolje iako su mozda ove godine malo u padu ali opet bolji, mozda gresim ali tako mi se cini.

Inace jedno pravo pitanje, jel ovo lose i jel ima jos neko slican problem:
Screenshot_2015-07-31-21-17-18.png

Pitao sam jos pre neki dan, niko nije odgovorio da li ima slican problem i ako moze svoj SS da okaci da uporedimo nakon igranja ili snimanja videa...

Pa dobro, iphone jedino. Ostalo sve moras da fiksujes, bar nesto. E tu biras izmedju lg telefona koji su 25% jeftiniji i ostatka.
Na M8 nemam šta da fiksujem. Sve radi odlično. Tako očekujem da radi android uredjaj. Htc je objasnio, iako je skinovan android on radi sjajno. Kada se LG opameti i sa update ispravi greške, da ne moram da fiksam, kupicu LG G4 da probam, ili S6 (koji kažu zatvara app posle sat vremena). Tuga sa novim top modelima. Možda im Kinezi objasne.

Na M8 nemam šta da fiksujem. Sve radi odlično. Tako očekujem da radi android uredjaj. Htc je objasnio, iako je skinovan android on radi sjajno. Kada se LG opameti i sa update ispravi greške, da ne moram da fiksam, kupicu LG G4 da probam, ili S6 (koji kažu zatvara app posle sat vremena). Tuga sa novim top modelima. Možda im Kinezi objasne.
Necu komentarisati :D

Imas neke i preko 80, toplo je to poprilicno.

Ne znam tacno koji senzor da gledam, mislim svejedno kad ja uzmem fon imam osecaj kao da sam spustio ruku na vruc asfalt. Ok mozda ne bas toliko vruce ali ono, smatram da nije normalno. Pretpostavljam da imam pravo u ovom slucaju u prvih 6 meseci da trazim zamenu uredjaja po ovoj osnovi, mozda drugi nema ovih problema ?

Necu komentarisati :D

Na m8 i da hoce ne moze da se ufiksuje kamera, bespredmetno je raspravljati. Pogotovo sto je pre godinu dana taj lg bio vrh vrhova i nije trebao ni jedan fiks ;)

Ne znam tacno koji senzor da gledam, mislim svejedno kad ja uzmem fon imam osecaj kao da sam spustio ruku na vruc asfalt. Ok mozda ne bas toliko vruce ali ono, smatram da nije normalno. Pretpostavljam da imam pravo u ovom slucaju u prvih 6 meseci da trazim zamenu uredjaja po ovoj osnovi, mozda drugi nema ovih problema ?

To je tako, qualcomm cipovi imaju poslednje dve generacije problema sa pregrevanjem.

Poslednja izmena:
Čar Androida i jest fixovanje, ko ne želi da fixuje ima i zatvorenih izbora.

Znači, platiš manje, fixuješ i dobiješ isto ili bolje. I onda se žališ što moraš da fixuješ.

^ Ziv primer G2. Kosta manje od S4,a kada ga picnes nema sta S4 da trazi vise :d Mada i ovako :D

nisam baš uspeo da shvatim iz ove vesele diskusije šta ima da se fiksa na lg g4? sve vreme se priča o nekom fiksanju a ne vidim šta konkretno?

Kolko sam ja uhvatio, to je mod kojim se omogucava snimanje 1080p videa u 60 frejmova.

Nazad
Vrh Dno