nece tako lako htc propastineki bilijarder ih drzi u vlasnistvu.
a druga stvar , propadanje ne bi dozvolila ni vlada tajvana.
sto se lg tice nista cudno. g4 ce imati dosta losiju prodaju od g3 i to je svima jasno. mada ja ne verujem u ove izvestaje o zaradi po jedinici,ti izvestaji se steluju kako vetar dune
objektivno dosta ruzniji mob od g3,vlasnike g3 nista preterano ne tera na g4 i odlicna prodaja s6.^ Zbog cega je svima jasno da G4 ima losiju prodaju od G3-ojke? Ako nije cena u pitanju.
Po meni,veci je upgrade sa G3 na G4,nego sa G2 na G3
Meni npr. uopste ne bi bio problem manjak sd kartice, navikao sam se na Google Photos i Flickr, stock galeriju skoro da i ne koristim.Prodaja S6 samo zbog marketinga i zagrizlih fanova iste Galaxy serije... Ja jesam imao S5 ali sa S6 su ga ugasili bez SD kartice. Kao fora mogucnost snimanja 4k video zapisa a 23GB slobodno, da ne pricam o zauzecu duzih snimaka sa 1080p rezolucijom i 60FPS a gde je muzika i ostalo. Ode covek na letovanje(ili bilo gde drugde), treba da zabelezi svaki momenat i ode mu sva moguca memorija za cas. Zavisi opet ko koliko snima i slika ali ogroman minus po tom pitanju. Da ne pricam o igricama koje se ubace itd...
Ja sigurno necu kupiti fon samo da bi gledao videe na Youtube-u i citao vesti pa da mi memorija nije bitna.
Uostalom cemu rasprava, oni pune dzepove kako god okrenes, mi samo biramo dal' cemo da im damo kes za telefon(bilo kog proizvodjaca) ili ne.
objektivno dosta ruzniji mob od g3,vlasnike g3 nista preterano ne tera na g4 i odlicna prodaja s6.![]()
ali ajde da sacekamo jos koji mesec mozda jave koliko su prodali.
objektivno dosta ruzniji mob od g3,vlasnike g3 nista preterano ne tera na g4 i odlicna prodaja s6.![]()
ali ajde da sacekamo jos koji mesec mozda jave koliko su prodali.
Meni npr. uopste ne bi bio problem manjak sd kartice, navikao sam se na Google Photos i Flickr, stock galeriju skoro da i ne koristim.
@ixon Nauci razliku izmedju fix-a i mod-a.
Kakav fix za bitrate? Koji je OOTB duplo bolji od G4?
A ovo za ikonice lol, meni to nije ni trebalo. Recimo 10-20% telefona ostalo bez par ikonica. Skine se aplikacija i jednim klikom se vrati kao sto je i bilo. Kakav fix. :d
^ ???
Ja stvarno ne znam sta pokusavas, skoro svaki tvoj post u ovoj temi se svodi na to da popljujes Samsung i "pokazes" kako je G4 bolji telefon od S6, ne znam nije mi jasno. I mislis da cu ja sad da odgovorim na slican nacin i da se raspravljam oko toga koji je telefon bolji?
Imas li G4? Odlican je telefon, uzivaj u njemu, ali previse se opterecujes sa S6, zaista previse, pusti nas koji imamo druge telefone da uzivamo u njima i da "ufixavamo". :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari