Šta je novo?

LG G4

^ Zbog cega je svima jasno da G4 ima losiju prodaju od G3-ojke? Ako nije cena u pitanju.
Po meni,veci je upgrade sa G3 na G4,nego sa G2 na G3

Svaki profit je dobar. Znaci kad sve izmiris i ostane ti. Mada ovo su statistike za USA. Ovde oni imaju daleko veci profit, jeftinija reklama, skuplji uredjaj.

Evo nekih mojih rezultata sto se tice baterije. Dal' je ok ili ne nemam pojma. Na S5 sam izvlacio u proseku izmedju 4 i 5h

Screenshot_2015-07-27-12-00-17.png Screenshot_2015-07-27-12-00-25.png

I temperature iz CPU-Z nakon igranja Real Racing 3:
Screenshot_2015-07-27-17-17-20.png

Ne svidja mi se kako se telefon greje u nekim situacijama. E sad da li je tako kod svih ili kod svakog razlicito, ne znam.

nece tako lako htc propasti :) neki bilijarder ih drzi u vlasnistvu.
a druga stvar , propadanje ne bi dozvolila ni vlada tajvana.

sto se lg tice nista cudno. g4 ce imati dosta losiju prodaju od g3 i to je svima jasno. mada ja ne verujem u ove izvestaje o zaradi po jedinici,ti izvestaji se steluju kako vetar dune

moze li neki link za sve ove tvrdnje? :trust: Zaista ne znam(o) dje nalazis ove podatke :d

Poslednja izmena:
^ Zbog cega je svima jasno da G4 ima losiju prodaju od G3-ojke? Ako nije cena u pitanju.
Po meni,veci je upgrade sa G3 na G4,nego sa G2 na G3
objektivno dosta ruzniji mob od g3,vlasnike g3 nista preterano ne tera na g4 i odlicna prodaja s6. :)

ali ajde da sacekamo jos koji mesec mozda jave koliko su prodali.

Prodaja S6 samo zbog marketinga i zagrizlih fanova iste Galaxy serije... Ja jesam imao S5 ali sa S6 su ga ugasili bez SD kartice. Kao fora mogucnost snimanja 4k video zapisa a 23GB slobodno, da ne pricam o zauzecu duzih snimaka sa 1080p rezolucijom i 60FPS a gde je muzika i ostalo. Ode covek na letovanje(ili bilo gde drugde), treba da zabelezi svaki momenat i ode mu sva moguca memorija za cas. Zavisi opet ko koliko snima i slika ali ogroman minus po tom pitanju. Da ne pricam o igricama koje se ubace itd...

Ja sigurno necu kupiti fon samo da bi gledao videe na Youtube-u i citao vesti pa da mi memorija nije bitna.

Uostalom cemu rasprava, oni pune dzepove kako god okrenes, mi samo biramo dal' cemo da im damo kes za telefon(bilo kog proizvodjaca) ili ne.

Prodaja S6 samo zbog marketinga i zagrizlih fanova iste Galaxy serije... Ja jesam imao S5 ali sa S6 su ga ugasili bez SD kartice. Kao fora mogucnost snimanja 4k video zapisa a 23GB slobodno, da ne pricam o zauzecu duzih snimaka sa 1080p rezolucijom i 60FPS a gde je muzika i ostalo. Ode covek na letovanje(ili bilo gde drugde), treba da zabelezi svaki momenat i ode mu sva moguca memorija za cas. Zavisi opet ko koliko snima i slika ali ogroman minus po tom pitanju. Da ne pricam o igricama koje se ubace itd...

Ja sigurno necu kupiti fon samo da bi gledao videe na Youtube-u i citao vesti pa da mi memorija nije bitna.

Uostalom cemu rasprava, oni pune dzepove kako god okrenes, mi samo biramo dal' cemo da im damo kes za telefon(bilo kog proizvodjaca) ili ne.
Meni npr. uopste ne bi bio problem manjak sd kartice, navikao sam se na Google Photos i Flickr, stock galeriju skoro da i ne koristim.

objektivno dosta ruzniji mob od g3,vlasnike g3 nista preterano ne tera na g4 i odlicna prodaja s6. :)

objektivno dosta ruzniji telefon? I to je razlog zasto korisnici nece toliko da prelaze na G4?

Sta da kazemo onda za S5 i flaster izgled? Daj uozbilji se malo u komentarima

Poslednja izmena:
a zasto nije razlog ? to je isto kao da imas vrh lepu ribu i onda ti dodje neki stakor ,da li bi prelazio na nju ?
mislim ti bi kada bi imala lg tetovazu na sebi,ali ti si fanboj lg a 99.9% ljudi nije :)

jeste ruzniji, ali realno uopste ne mnogo, cak sto vise vremena prolazi sve mi se vise svidja. bolji je on sa kozom nego G3 sa plastikom.

tako da je dobar upgrade sa G3.

a ta odlicna prodaja S6 ne vidim kako utice, on bi se odlicno prodavao i sa i bez LG-a.

pa kako ne utice ? skida deo trzista ostalim proizvodjacima. odlicna prodaja xiaomija npr utice na losiju prodaju samsunga itd itd

^ Kakav si ti kralj :d
Na osnovu izgleda telefona (subjektivnog stava) vec imas u glavi (i svi ljudi pored tebe) da ce G4 da ima losu prodaju?

Nikakve karakteristike,nesto?

facepalm-for-google.jpg

^^ neka ti bude :) hvala

^ slazem se. no videcemo

^ I drugi put :) Ako na osnovu izgleda telefona zakljucujes kakva ce biti prodaja istog,onda ok :d

I ponovo fiksevi za top model LG? Oni nisu ozbiljni, keve mi.

^ LG ima jedan fix :)
S6 cak tri fixa :d
Jedan za memory leak,drugi za bitrejt,treci za povratak ikonica ;)

Meni npr. uopste ne bi bio problem manjak sd kartice, navikao sam se na Google Photos i Flickr, stock galeriju skoro da i ne koristim.

Nije kod svakog isti slucaj nazalost. Zato i postoje razliciti proizvodjaci da covek moze da izabere sta mu odgovara.
Doduse jos uvek niko nije napravio kompletan android uredjaj kao sto sam vec pisao ali valjda ce se i to desiti...

@ixon Nauci razliku izmedju fix-a i mod-a.
Kakav fix za bitrate? Koji je OOTB duplo bolji od G4?

A ovo za ikonice lol, meni to nije ni trebalo. Recimo 10-20% telefona ostalo bez par ikonica. Skine se aplikacija i jednim klikom se vrati kao sto je i bilo. Kakav fix. :d

Poslednja izmena:
Ja mislim da je samsung sa svojim fiksevima presisao i lg fikseve. A lg=fiks [emoji48]

@ixon Nauci razliku izmedju fix-a i mod-a.
Kakav fix za bitrate? Koji je OOTB duplo bolji od G4?

A ovo za ikonice lol, meni to nije ni trebalo. Recimo 10-20% telefona ostalo bez par ikonica. Skine se aplikacija i jednim klikom se vrati kao sto je i bilo. Kakav fix. :d

Nije fix,nego mod,ali samo mora root da se odradi i garancija izgubi :d

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/themes-apps/camera-mod-s6-g920f-5-0-2-improved-t3080693 :d

http://www.xda-developers.com/fix-for-galaxy-s6-memory-issues/ :d

Onaj osecaj kad das 600e a Samsung 'ufixa' programom :d

http://www.greenbot.com/article/293...missing-quick-settings-in-galaxy-s6-edge.html

kako se gubi garancija ? zar nije root za s6 bez knoxa ?

^ ???

Ja stvarno ne znam sta pokusavas, skoro svaki tvoj post u ovoj temi se svodi na to da popljujes Samsung i "pokazes" kako je G4 bolji telefon od S6, ne znam nije mi jasno. I mislis da cu ja sad da odgovorim na slican nacin i da se raspravljam oko toga koji je telefon bolji?
Imas li G4? Odlican je telefon, uzivaj u njemu, ali previse se opterecujes sa S6, zaista previse, pusti nas koji imamo druge telefone da uzivamo u njima i da "ufixavamo". :d

^ ???

Ja stvarno ne znam sta pokusavas, skoro svaki tvoj post u ovoj temi se svodi na to da popljujes Samsung i "pokazes" kako je G4 bolji telefon od S6, ne znam nije mi jasno. I mislis da cu ja sad da odgovorim na slican nacin i da se raspravljam oko toga koji je telefon bolji?
Imas li G4? Odlican je telefon, uzivaj u njemu, ali previse se opterecujes sa S6, zaista previse, pusti nas koji imamo druge telefone da uzivamo u njima i da "ufixavamo". :d

Ah da,u pravu si,cekaj da obrnem ovde par strana pre ove i pogledam tvoje revjue sa jutjuba :d:D:d

^ Moji nisu, ukupno sam postavio mozda 2-3 a svaki pokazuje ono sto se zna, da S6 snima bolji i kvalitetniji video/audio.
I dalje tvrdis da smo slepi i da lazemo?

^ 2-3 samo? Pogledaj malo bolje :d
Tako da se ti opusti i ne opterecuj previse sa G4 :d

Samsung botine ne posustaju...
Pljuju bukvalno godinama po G2/G3/G4 temama i kada im odgovoriš onda što diraš i spominješ Samsung :D

^ A ne vidi sebe :d Svaka strana njegova,sa jos strucnijim rivjuima i analizama :d

Vrh Dno