Eto ti ne bi dao vise 50e za G4,a ja bi dao sa polovnog G3 na novi G4 150e. Veruj mi da vredi![]()
E ***, da si video samo dan /dva ranije, prodat je.Gde si ga nasao za 425€? Posalji mi PP ako mozes.
Naravno da vredi. Slažem se da nije neki veliki napredak, ali 60 evra svakako vredi.pricas u prazno, dokumentuj mi zasto vredi dati 50,60 evra vise? i odgovori mi na moju temu
Video sam to ali treba TWRP i Root uz otkljucavanje BL-a. Posto nisam nista petljao sa LG-om sto se tice toga, samo sa Samsungom, da li se gubi garancija instaliranjem recovery-ja, root-a itd ? U pitanju je Internacionalna verzija telefona ako to ima neke veze...Odjednom svi sto slikamo,prebacili smo se da snimamo i to bas u 1080 60 frejma (vise slikanje nije interesantno,bitno je snimanje)
Zanimljiv smo mi narod.
@ DoX
Izvoli link (kaceno vec)
http://forum.xda-developers.com/g4/themes-apps/root-60fps-camera-100-photo-quality-t3129460
Imas mod za 60 frejma i 64 mbit-a u UHD snimanju.
Upravo.LG i pažnja o sitnicama...
^ Ne gubi se garancija,nije to Knox i Samsung. Posao koji treba da odradis je 5 minuta posla,i posle kroz rikaveri flesas mod od par stotina kilobajta i to je to![]()
Nije ništa novo da nema profita u industriji smartfona...Ovo je skroz cudno.. LG nije bio u problemima kao htc i sony, G4 je daleko bolji telefon od G3 a opet ne mogu da profitiraju. Ocigledno dolaze zayebana vremena za sve osim Apple, Samsung i Kineze, cak vrlo lako moze da se desi da Kinezi pregaze i Samsung a htc/sony daj boze da prezive, sony mozda i hoce jer imaju divizije koje prave ozbiljan profit ali htc.. jedino da ih kupi neko pa da nastave sa razvojem M serije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari