A ovo je Sony tema?Isti slucaj kao za Sony i njihov senzor kamere ;-)
Najbolji ekran - iphone 6. Zasto? Zato sto je zalepljen za stakloEvo jedna iskrena domaća recenzija
[youtube]R3gS3M-fcUk[/youtube]
Po ovome deluje kao da pati od nekih G3 bolesti
Najbolji ekran - iphone 6. Zasto? Zato sto je zalepljen za staklo![]()
Salu na stranu, ok review ali cini mi se da prave recenzije kao da ce ciljna grupa telefona biti decica od 7-12 godina.
Pa zato sto se pominju neke gluposti koje su deci vazne, a to je ono e vidite ovde meni moj g2 brze ocisti recents itd. Pa onda silne igrice i neke nepotrebne stvari. Nekako se sve analizira kao da je za decu. Ono, moj tata jaci od tvog tate i toPa oke je recenzija.. Mada nisam osobno iskusio baš te probleme kao i on ali čist je oke.
A de mi reci zašto se čini kao da je za djecu? Jel i moja tako izgleda?
Čisto ovako pitam da znam..
Što se tiče autofokusa meni radi perfektno na G4. Jedino područje di na apsolutno svakom mobitelu nekad moram posebno se napatiti jest kad slikam skroz izbliza, ali na g4 spustim u manualnim postavkama fokus na najbliže i tjt.
Pa i nije. Kad vidis kako g2 vuce na 3g i ova dva, jako je mala razlika. Doduse ovde jos ima lufta za poboljsanje.^Generalno jako slabo i kod G4 i kod S6 ;-)
+1
Ovde se slazem sa emixom. Da imam 450e za bacanje o g4 ne bih ni razmisljao![]()
Mene nije bilo neko vreme, iskrsao je neki problemčić koji je odložio i kupovinu G4 telefona. Malopre sam naručio G4, navodno dobijam i kožni (braon) i plastični poklopac. Očekujem telefon u subotu, eventualno sledeću sredu - naravno javljam utiske.
P.S Vidim da su običan S6 i G4 sada bliži sa cenom, razlika obično nije veća od 25e (malo skuplji S6). Međutim G4 je za mene definitivno bolji uređaj, S6 edge opet na osnovu desetine pročitanih testova i pregledanih klipova odnosi pobedu nad G4 - ali nikad ne bi dao toliki novac za telefon...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari