Šta je novo?

LG G4

Ne znam, ja na oglasima ne nađoh G4 kožni ispod 475e, a ovaj što ću ja uzeti je 500e sa jednom godinom garancije na KP. Evo ako je neko našao jeftinije neka mi pošalje na PP...Samung S6 isto nema ispod 525e (nov), a edge nema ispod 650e...sve sam pretražio. Meni se S6 egde više sviđa, ali sam već napisao zašto ga neću uzeti. Običan S6 možda nekome ima bolji dizajn i izradu, ali to je stvar ukusa. Meni se više sviđaju ova kožna leđa nego staklo koje će mi kliziti iz ruke?! Šta će mi telefon ako stalno moram imati trip da će mi ispasti? S6 edge bi još nekako i podneo, odnosno žrtvovao bih se zbog tog zakrivljenog ekrana. Ne može mi niko reći da je na kožu ostao ravnodušan, a naravno da treba biti spreman na neke mane iste. Ako se telefon pokaže kao mašina, nije mi problem ni da svaka 3 meseca kupim backcover za 10e. Inače planiram da me uređaj posluži godinu dana, dok traje garancija...

Što se sirove snage (hardvera) tiče, jeste tu S6 u prednosti, međutim ne mislim igrati igrice. Na LG G2 sam dobio one žute fleke i malo sam skeptik, pa ne želim da reskiram da se slično pojavi na G4 ako to ima uopšte veze sa pregrevanjem uređaja. Mislim da bi UI 4 trebalo malo da ispeglaju, odnosno dodatno optimizuju, ali to će sigurno doći sa Android M verzijom.

Poslednja izmena:
Ma bice 150e telefon, ovo vam je najgori fs. Nemojte kupovati, jako je los. Naspram samsunga koji nema mane ovaj stvarno nema sta da trazi ...

Zao mi je sto svaki lg nadju da kude samsung fanovi i tako neupucenom narodu usadjuju gluposti u glavu. Trebate izabrati sta vam odgovara, a ne sta kaze Paja sa foruma, a rekao mu komsija Baja kome rodjak iz sela radi u Samsungu pa zna provereno ...
Strasno

Pa zar si ocekivao da se nece pojaviti Samsung navijaci da popljuju?

Pa zar si ocekivao da se nece pojaviti Samsung navijaci da popljuju?
aj reci u kojoj temi nema pljuvanja
i ja sam bio skeptičan što se tiče Samsung-a pa mi je ovaj telefon promenio mišljenje - ne u potpunosti ali donekle - svaki ima mane i prednosti

Poslednja izmena:
Ima slazem se ali je lg definitivno najvise na udaru. Koristim i kupujem svasta, ne patim od brenda ali se veoma lako zakljuci po temi da lg napadaju najvise.

aj reci u kojoj temi nema pljuvanja
i ja sam bio skeptičan što se tiče Samsung-a pa mi je ovaj telefon promenio mišljenje - ne u potpunosti ali donekle - svaki ima mane i prednosti

Svuda ima pljuvanja ali su Samsung korisnici postali kao Apple, sve je super i nema nikakvih problema. Pogledaj npr. Nexus temu, sve moze da se sazna o prednostima i manama dok je kod S6 npr. to malo teze.

neznam - ja samo vidim da vi ovaj forum koristite za gluposti - bolje da idete na pecanje ili da upoznate neku žensku umesto što jedva čekate da izađe nov telefon kako bi mu tražili mane

Па где ћеш бољи лов на женске него са најновијим Самсунг Галакси моделом. :eyebrows:

pa ako neznas drugačije ti lovi sa najnovijim telefonom
kod mene to nije slučaj [emoji1]

Tuzno ali istinito zene danas imaju skener u ocima i prvo sta gledaju kako novcano stojis. ip6 i s6 su podjednako stoje kao prestizni telefoni. Najvise zahvaljujuci marketingu. Dok naprimer kad te riba pita koji ti je to tel a ti kazes lg g4 a ona nikad cula :D Dzaba kosta 500e. Elem da se vratim na temu. Lg je uvek imao ciljnu grupu koja je htela dobar tel koji je u proseku bio jeftiniji od samsunga 30tak %. E sad nekom znaci ta razlika nekom ne. Imas ljudi koji ne prave kompromise. Trenutno cena s6 i lg4 su tu negde ali vremenom ce lg doci na svoje mesto kao jeftinija verzija s6.

LG G2 je još uvek za mene najbolji telefon koji sam imao i koji je ostavio najbolji utisak - ovaj jeste bolji po specifikacijama, izgledu itd ali još treba vremena da prođe da se pokaže [emoji1]

Ne znam sta da vam kazem. Po meni je bolje uzeti lg iako je samsung utegnutiji ali opet, na g4 ima dosta lufta i materijala za raditi tako da se sa narednim updateom moze ocekivati i bolja kamera i baterija. Mada je i samsung dobar, stvarno lepo radi.

Kakva je baterija u odnosu na G3? Kad stekneš utisak naravno
7dd2983c741809012ff11666ecdd3f6c.jpg
a1e8ad5dc4913cb7d90c4489664cdda8.jpg

U principu bolja od g3, tu je negde sa note 4 jako mala razlika bar po mom koriscenju. 5h sota moze ako se koristi 1 dan ili nesto vise od 4 ako se razvlaci na 2. Ne greje se kao g3, utice i to dosta :)

^ Mnogo je to para. Ako imas nekoga ko ce skoro za Srbiju,zamoli ga da ti kupi. 460e kozni
slazem se da je mnogo... One koje znam da idu u SRB ili ne bih da cimam (posli ljudi na Exit, a ne da jure telefon za mene), ili nemaju blage veze o telefonima :D Strpicu se jos malo, sva je prilika... Mozda ga i neki od operatera doboje po normalnoj cijeni (ko sto rekoh, u nasem Telenoru je 529€ na paketu od 16.90€, 2 godine ugovor :S: )
Па где ћеш бољи лов на женске него са најновијим Самсунг Галакси моделом. :eyebrows:

kakve su to ribe koje pecate na telefone? One koje mene interesuju uglavnom budu smorene gedzetima, pokazivanjem i pricom o njima. Rijedak izuzetak, i to ne na duze od 2 minuta, je moja Motorola 360 :D

za koliko para si ga nasao? Ja u CG nudim 500-520€ za kozni, i za sad niko nista :(

Ja sam ovaj poručio za 500e, uz jednogodišnju garanciju. Ima i za manju cifru kožni, međutim dobija se neka smešna radna garancija. Stiže danas ili u ponedeljak :)

Bolja stabilizacija na G4. I same boje koje su prirodnije

Ne bih rekao da je bolja, al ok. Mislim da bi ih sony bez oisa pokakio, da ne pričam o 930

Posle Nexus 4 nisam znao sta da kupim. Nexus 6 mi je bio nekako prevelik a i uskoro ce ga zameniti novi model. Gledao sam S6 i S6 edge, Note 4 kao i Motorolu Droid turbo. S6 mi se nije svideo zbog stakla pozadi koje nisam voleo ni na Nexus 4, S6 edge mi se nije svideo zbog zakrivljenog ekrana jer ne moze u futrolu mada je atraktivan. Note 4 mi je bio ok, ali opet razmisljam i on je vec stariji model, kad vec kupujem da uzmem nesto mladje, pa sam odbacio i Motorolu koja je zaista ok telefon i ima najvecu bateriju. iPhone nisam ni uzimao u razmatranje jer ga ovde svaka susa nosi a i nekako imam averziju prema njemu. Na kraju sam zeni i sebi uzeo po LG G4. Posle desetak dana koriscenja moram da kazem da sam doneo pravu odluku. Telefon je odlican, radi tecno, ne baguje nista, kamera je... pa da ne pricam, ima dovoljno opisa na netu i primera fotografija, ekran je takodje odlican i velicina je meni taman, baterija bi mogla da bude malo bolja, ali ne moze da se kaze ni da je losa. Izvuce bez problema 4-4.5 sata SOT uz pricu i sms poruke. Koza pozadi deluje jako lepo i atraktivno, moj ima crnu kozu. Jos jedna stvar koja me je privukla kupovini, mada naravno nije bila presudna, je da LG ima akciju i uz svaki kupljeni telefon poklanjaju jos jednu bateriju, jos jedan zadnji poklopac sa izborom boje koze po vasoj zelji iz palete od pet boja i kutiju u kojoj stoji rezervna baterija i preko koje se puni (cradle). Bas lepo od njih. :) Suma, sumarum, zadovoljna zena, zadovoljan ja.

Predpostavljam da nisi iz Srbije? Je si telefon uzeo kod operatera ili za kes i koliko te je izasao? (ako nije tajna)

+ mnogo vise senzor na G4 hvata svetlost ;-)
Koliko sam video, stavljali su pare na stabilizaciju :D mislio sam da su oba sa g4 snimka jer piše snimak i snimak2. Malo manje trese g4, a s6 je sasvim dobar na fhd. Ne znači mi mnogo koliko hvata svetla, snimam po danu sve. Na sonyju je nestvarna stabilizacija, a još nema ois.

Stavljao hsv 200e na stabilizaciju :-D
Kao i svake godine gomila testova se kaci ovde. I onda dodje pravi test,i bude kabum :-D

Nazad
Vrh Dno