Šta je novo?

LG G4

Isti slucaj kao za Sony i njihov senzor kamere ;-)

Evo jedna iskrena domaća recenzija
[youtube]R3gS3M-fcUk[/youtube]
Po ovome deluje kao da pati od nekih G3 bolesti

Poslednja izmena:
Evo jedna iskrena domaća recenzija
[youtube]R3gS3M-fcUk[/youtube]
Po ovome deluje kao da pati od nekih G3 bolesti
Najbolji ekran - iphone 6. Zasto? Zato sto je zalepljen za staklo :D
Salu na stranu, ok review ali cini mi se da prave recenzije kao da ce ciljna grupa telefona biti decica od 7-12 godina.

Najbolji ekran - iphone 6. Zasto? Zato sto je zalepljen za staklo :D
Salu na stranu, ok review ali cini mi se da prave recenzije kao da ce ciljna grupa telefona biti decica od 7-12 godina.

Pa oke je recenzija.. Mada nisam osobno iskusio baš te probleme kao i on ali čist je oke.
A de mi reci zašto se čini kao da je za djecu? Jel i moja tako izgleda?
Čisto ovako pitam da znam..

Što se tiče autofokusa meni radi perfektno na G4. Jedino područje di na apsolutno svakom mobitelu nekad moram posebno se napatiti jest kad slikam skroz izbliza, ali na g4 spustim u manualnim postavkama fokus na najbliže i tjt.

Pa oke je recenzija.. Mada nisam osobno iskusio baš te probleme kao i on ali čist je oke.
A de mi reci zašto se čini kao da je za djecu? Jel i moja tako izgleda?
Čisto ovako pitam da znam..

Što se tiče autofokusa meni radi perfektno na G4. Jedino područje di na apsolutno svakom mobitelu nekad moram posebno se napatiti jest kad slikam skroz izbliza, ali na g4 spustim u manualnim postavkama fokus na najbliže i tjt.
Pa zato sto se pominju neke gluposti koje su deci vazne, a to je ono e vidite ovde meni moj g2 brze ocisti recents itd. Pa onda silne igrice i neke nepotrebne stvari. Nekako se sve analizira kao da je za decu. Ono, moj tata jaci od tvog tate i to :D

Oguglao sam nekako na sve to što spominju pa nisam ni primjetio da je to reko :D
Ah onda sreća, ja ne fermam baš te stvari toliko.. općenito spomenem usput.. ekipa koju to zanima obično gleda one recke od 45 min gdje ga ovaj muči i mjeri nano sekunde koliko mu treba za što :)

EchoOne,reci mi sto se tice baterije,gde je G4 a gde S6?

Nijedan se ne može nešto specijalno pohvaliti.. Mojim načinom korištenja oba su tu negdje.. između 3,5 h i 4 h screen on dobijem max.. Evo baš sam šibnuo Tweet sa potrošnjom na S6 Edge pa možeš vidjeti.. No S6e ima prednost što uz njega dobivaš i brzi punjač pa dovoljno da ga zaštekam u pauzi nekih pola sata i izdrži mi cijeli dan. Definitivno ću morat nabavit brzi punjač i za G4 jer ovi Samsungovi i Motorolini ne rade..
https://twitter.com/mislavbusic/status/618835539748352000

Hvala ;-) rekao bih i ja da su tu negde iste baterije. Doduse,nakon kratkog koriscenja oba uredjaja (cca 2h)

Ja bih rekao da je lg g4 za nijansu bolji sto se tice baterije. Mozda 20-30min duzi sot na 24h

^Generalno jako slabo i kod G4 i kod S6 ;-)

Citam bender sta kaze. Izgleda OIS malo vise jede bateriju. Sigurno ce baterija kroz update jos duze da traje. Mada je i ovako ok ;-)

Mene nije bilo neko vreme, iskrsao je neki problemčić koji je odložio i kupovinu G4 telefona. Malopre sam naručio G4 :D , navodno dobijam i kožni (braon) i plastični poklopac. Očekujem telefon u subotu, eventualno sledeću sredu - naravno javljam utiske. :)
P.S Vidim da su običan S6 i G4 sada bliži sa cenom, razlika obično nije veća od 25e (malo skuplji S6). Međutim G4 je za mene definitivno bolji uređaj, S6 edge opet na osnovu desetine pročitanih testova i pregledanih klipova odnosi pobedu nad G4 - ali nikad ne bi dao toliki novac za telefon...

S obzirom na to da su S6 i Edge isti telefon, ne znam kako Edge odnosi pobedu nad G4 a S6 ne?
Po mom misljenju S6 je bolji i zaokruzeniji uredjaj, sa boljim kvalitetom izrade, nekim naprednijim funkcijama i boljim hardverom, posebno ko uzima telefon na duze staze, recimo 3-4 godine. Ali opet samo moje misljenje, daleko od toga da je G4 los, ali ako je razlika tolika kao sto kazes S6 mi deluje kao logican izbor.

Edit: Opet se izgleda sve svodi na ono LG jeftiniji = bolji. :S:

Poslednja izmena:
+1
Ovde se slazem sa emixom. Da imam 450e za bacanje o g4 ne bih ni razmisljao :)

Ako ćemo o zaokruživanju uređaja, G4 je zaokruženiji po tome. Jedino što S6 ima, a vrijedno je spomena u odnosu na G4 jest čitač otiska prsta, dok G4 ima izmjenjivu bateriju i proširivu memoriju k tome. Kad govorimo o zaokruživanju jel..

No ima tu puno više razlika od samo ovih, baš pripremam usporedbu, bit će napismena i snimit ću video. Uglavnom, najviše se svodi na to jel ti draži dizajn i kompaktniji uređaj, ili veći uređaj s proširivom memorijom. Sve ostalo je tu negdje.. Kamera za slikanje malo bolja u G4, u Samsunga malo bolja za video i zvuk. Zaslon je malo bolji u S6, ali je veći u G4... I tako do kraja u apsolutno svim poljima.
Istinu na srce, S6 je jači od G4 i tu nema posebne diskusije, no osim u nekim najzahtjevnijim igricama ja ne znam di bi to mogao još primjetiti i koliko ljudi će ovo primjetiti uopće?
Određenoj osobi će jedan biti bolji od drugoga zbog njenih potreba, ali općenito reći da je bolji S6 ili G4 - to jednostavno nije moguće.

Naleti se na star mesec dana uz cenkanje :)
Mada sam lose napisao,mislio sam oko 450e. ;)

Na oglasima ih ima po toj ceni:)

Ja cekam s6/g4 na 350e, pa koji naleti:)

S6 za tu cenu ima da cekas bar do kraja septembra ;-)

^ S6 za 350e, nov? Ko to planira cekace bar do marta 2016 ;)

Polovan druze. Do sada sam video dva polovna (mesec dana stari) 23 mes jos garancija za 450

Ma gde. Cene ce padati sa pojavom note 5 znaci tek krajem godine. 400e je ja mislim neki minimum za s6. Lg g4 ce pokopati ako izbace skoro ove pro modele. On ce ici max 350e

pa toliko i treba da košta. i ime da mu promene u G3+ i sve bi bilo na mestu :)

^ Jedino ako si na ugovor uzeo :-D

Mene nije bilo neko vreme, iskrsao je neki problemčić koji je odložio i kupovinu G4 telefona. Malopre sam naručio G4 :D , navodno dobijam i kožni (braon) i plastični poklopac. Očekujem telefon u subotu, eventualno sledeću sredu - naravno javljam utiske. :)
P.S Vidim da su običan S6 i G4 sada bliži sa cenom, razlika obično nije veća od 25e (malo skuplji S6). Međutim G4 je za mene definitivno bolji uređaj, S6 edge opet na osnovu desetine pročitanih testova i pregledanih klipova odnosi pobedu nad G4 - ali nikad ne bi dao toliki novac za telefon...

za koliko para si ga nasao? Ja u CG nudim 500-520€ za kozni, i za sad niko nista :(

^ Mnogo je to para. Ako imas nekoga ko ce skoro za Srbiju,zamoli ga da ti kupi. 460e kozni

Vrh Dno