Suma sumarum. Budi skroz objektivan. Koja je kamera bolja,i gde koja ima prednost?
@hunder
Prodaj ti taj G4 i sve na uski zero
Чачкао сам мало овај модел у теленор испостави.
Кратко само утисак- екран веома добар, систем течан, добро лежи у шаци. Квалитет израде слабији. Пластика је катастрофа. Све у свему не допада ми се нема неки карактер верујем да су кожна леђа нешто што мења утисак.
Daj neki YouTube video...treba da oslepimo čitajući?![]()
Jel mozes ovakvo sto srediti? https://m.youtube.com/watch?v=NWuGc75lhWw glas barem, ne trebas suknje i haljine oblaciti
Kakva je baterija u odnosu na G3? Kad stekneš utisak naravnoJa sam ga juce pazario. Sad vagam i uporedjujem sa s6 edge. Generalno dobar jako telefon, dosta fluidno radi, kamera odlicna. U poredjenju sa s6 razlike gotovo da nema. Kamere su tu negde, brzo rade oba. Samsung ima bolji kvalitet izrade, lg odredjene prednosti kod kamere, baterije, prosirivosti memorije. Prosli telefon takodje note 4 kao echo. Po meni za ovaj novac jako dobar telefon. Koji god kupili necete se prevariti. Neka svako izabere ono sto mu odgovara. Ja licno vise volim lg ali eto. Ako stignem bice uporedni test sad za vikend pa ako vas nesto konkretno zanima pisite da imam materijala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari