Šta je novo?

LG G4

Onda nisi nesto lepo odradio. Na S6 je ISO 500 :-\
Zato je vidljiva ta razlika ;-)

Suma sumarum. Budi skroz objektivan. Koja je kamera bolja,i gde koja ima prednost?

Gledao sam malopre cropove preko telefona i jasno se videlo da ima razlike u iso, posebno jer S6 i G4 imaju veoma slicne kamere. Ali naravno neki su se prerano obradovali :d

Obe su odlicne u P&S modu, sad samo preostaju fanboj natezanja koja je bolja za 1.06 % :) Bilo bi zanimljivije da i S6 ima manual mod kao G4.. ovako je tu LG svakako u prednosti.

Hunder aj ako te ne mrzi snimi sutra 2x10 sec 4k dok hodas, smem 200e da dam da je stabilizacija videa bar malo bolja na S6 :)

Opet i na ovom novom shot-u s6 ima lepsu sliku. Onaj sum na levom ekranu na g4 je kao sa 6230.

Telep,kao 3310 ;-)
Hunder,imas pravo ;-)

Чачкао сам мало овај модел у теленор испостави.
Кратко само утисак- екран веома добар, систем течан, добро лежи у шаци. Квалитет израде слабији. Пластика је катастрофа. Све у свему не допада ми се нема неки карактер верујем да су кожна леђа нешто што мења утисак.

Lol i tako nabrojase 5 telefona. :d

Ali komentar:

"ja koji testiram dosta uredjaja ( test na mrezu) mogu da ti kazem,da G4 jede za dorucak Galaxy S6 sto se tice kamere,samo pogledaj postavke na G4 i njegove mogucnosti....a i blenda 1.8 dok S6 ima 1.9."

Mora da je neko sa bencha. :d Ili onaj lik sa YT sto se bacio u testiranje telefona. :d

Benchmark preuzeo sa Phonearene. Cudno :-D
Vec vidim da se autoru texta sprema otkaz uveliko :-D

Inace,komentar je pobedio :-D

@hunder

Prodaj ti taj G4 i sve na uski zero

Чачкао сам мало овај модел у теленор испостави.
Кратко само утисак- екран веома добар, систем течан, добро лежи у шаци. Квалитет израде слабији. Пластика је катастрофа. Све у свему не допада ми се нема неки карактер верујем да су кожна леђа нешто што мења утисак.

u Telenor Crna Gora stigla samo maketa :d I to je nesto :D Pitah ima li ga sa koznim ledjima u ponudi - nikad culi. Kakvo je stanje u Telenor SRB?

^ Ima na stanju u Telenor SRB :)
Kozna/plasticna ledja ;-)

[YOUTUBE]zbyhUkD29nM#t[/YOUTUBE]

Sreca pa bukvalno post iznad nije isti snimak :D

Zna li neko ima li negde kod nas da se kupi ovaj zadnji cover (kozni) ?

Za slučaj da nekog zanima kakav je G4 nakon mjesec dana korištenja i kakav je u odnosu na Note 4, evo mog iskustva.. http://mob.hr/lg-g4-mjesec-dana-kasnije/

Generalno sam vrlo zadovoljan uređajem, trenutno sam uzeo S6 Edge pa ćemo složiti i neku usporedbu, vjerojatno i video osvrt na njih 2.. Ako ima ko kakvih pitanja vezanih u usporedbu, slobodno postavite pa ću probat odgovorit :)

P.S. Napisao sam do sad nekih 10-ak poruka i još se čudim di su nestale.. Je li moguće da Taptalk zna malo trokirat?

Tapatalk je iz verzije u verziju ko novi app. Svaki put gledam di je sta. Tu i tamo ne radi. Ja nisam ni skuzio da g4 ima glance view, tek zadnji dan haha.

Daj neki YouTube video...treba da oslepimo čitajući? :)

A nisam ga stigo snimit kad sam požurio da benderu proslijedim G4 :D
Bit će neki video za usporedbu za sve one kojima je lijeno čitati :)
Do tad moš bacit oko na video recku ako već nisi hh

Poslednja izmena:
Ja sam ga juce pazario. Sad vagam i uporedjujem sa s6 edge. Generalno dobar jako telefon, dosta fluidno radi, kamera odlicna. U poredjenju sa s6 razlike gotovo da nema. Kamere su tu negde, brzo rade oba. Samsung ima bolji kvalitet izrade, lg odredjene prednosti kod kamere, baterije, prosirivosti memorije. Prosli telefon takodje note 4 kao echo. Po meni za ovaj novac jako dobar telefon. Koji god kupili necete se prevariti. Neka svako izabere ono sto mu odgovara. Ja licno vise volim lg ali eto. Ako stignem bice uporedni test sad za vikend pa ako vas nesto konkretno zanima pisite da imam materijala.

Ja sam ga juce pazario. Sad vagam i uporedjujem sa s6 edge. Generalno dobar jako telefon, dosta fluidno radi, kamera odlicna. U poredjenju sa s6 razlike gotovo da nema. Kamere su tu negde, brzo rade oba. Samsung ima bolji kvalitet izrade, lg odredjene prednosti kod kamere, baterije, prosirivosti memorije. Prosli telefon takodje note 4 kao echo. Po meni za ovaj novac jako dobar telefon. Koji god kupili necete se prevariti. Neka svako izabere ono sto mu odgovara. Ja licno vise volim lg ali eto. Ako stignem bice uporedni test sad za vikend pa ako vas nesto konkretno zanima pisite da imam materijala.
Kakva je baterija u odnosu na G3? Kad stekneš utisak naravno

Poslednja izmena:
Ajde sto pravi skoro sve displeje za njih nego sto su ti displeji bolji nego oni koje stavljaju u svoje flagshipove.
Totalno bez logike.

Vrh Dno