Zaboravili ste na S6 Active, GSM Arena ga je proglasila telefonom sa najboljom baterijom![]()
3500mAhhmmm... Koliko je mAh?
Ja vec ludim zbog nezamjenjive baterije na One M7, koja je naravno oslabila posle 2 god, a zamijeniti ga sa drugim telefonom koji ima SoT 3 do max 4 sata mi je pointless :wall: Tacno se sve vise razmisljam o z3 compact, pa i neka je 720p ekran. Glupi snapdragon 810 i glupo utrkivanje za sto tanjim telefonima su mi znatno smanjili izbor ove godine :wall:
Slobodno predji na z3c, ima da progledas samotako!!hmmm... Koliko je mAh?
Ja vec ludim zbog nezamjenjive baterije na One M7, koja je naravno oslabila posle 2 god, a zamijeniti ga sa drugim telefonom koji ima SoT 3 do max 4 sata mi je pointless :wall: Tacno se sve vise razmisljam o z3 compact, pa i neka je 720p ekran. Glupi snapdragon 810 i glupo utrkivanje za sto tanjim telefonima su mi znatno smanjili izbor ove godine :wall:
tnx3500mAh
Slobodno predji na z3c, ima da progledas samotako!!
Ako tražiš savršenstvo od telefona džaba ti i budžet od 100.000€Nema nicega sto ispunjava sve moje kriterijume: dizajn + brzina + kvalitet izrade + baterija![]()
vredi [emoji1]@Ixon, hvala za info!Nisam obraćao pažnju ovih dana, mada sumnjam da se za taj novac dobija ikakva pisana garancija. Ako je ovo kakav offtopic, možemo nastaviti na PP.
Inače ja se između običnog S6 i G4 uopšte ne bi dvoumio - uzeo bi G4, jer kao što je neko već napisao ne možemo tražiti savršen telefon što S6 takođe nije + je LG jeftiniji. Samsung S6 edge je već nešto drugo, no pitanje je koliko je i to vredno da bi se dalo 150€ više u odnosu na G4...
na stranu to sto mi se nikako ne dopada samsungov pristup dizajnu (ni softvera, ni hardvera, bode mi oci centralni hardverski home taster, podsjeca me na Apple i za one koji se sjecaju, na nasem trzistu je sgs1 prodavan kao s-phone :d ), s6 edge je prilicno neergonomican telefon, baterija je dosta slabasna i nema sd kartice. Pride, izgleda mi stasno krhko, morao bi u neki kejs da ide, a onda se gubi poenta dizajna. Radje bih razmotrio s6 active, ali kakve sam srece, kod nas (u CG) nece ni stizati. U USA je samo 10$ skuplji od s6 bez ugovora, a baterija ~1000mAh jaca, i pride ne izgleda kao svaki samsung od s3 na ovamoTebi je najbolje da sačekaš jesen. Mada bih ja išao po S6 edge da imam toliko para.
ne trazim savrsenstvo, naravno da to ne postoji. Ali ovi flaghships za 2015-u, koji u prosjeku imaju SoT od 4 sata, pa bruka! Jos sad kad imam Moto 360, pa mi je bluetooth i locations stalno upaljen, to je dodatni stres na bateriju, ode SoT na 3 do 3.5 sati lagano.Ako tražiš savršenstvo od telefona džaba ti i budžet od 100.000€
Budeš li tražio razloge za nezadovoljstvo telefonom (umesto da uživaš u mogućnosti da pazariš i uživaš u bilo kom telefonu do 1000€) bolje popij te pare, daj ih na droce ili potroši ih na nešto treće.
Odlučiš se za telefon koji ti najviše paše, i to je to.
@joriq
Ti bi definitivno trebao sačekati note5.
I've seen quite a few people preferring other devices over the LG G4 in my previous comparison. It's completely up to you. More than three years ago, when I started this club, it would have been absolutely unthinkable for me (and no doubt many others) a brand like LG would be able to set a new benchmark. But in my opinion, it does with the G4.
The device performs amazingly well thanks to its very versatile UI with more settings than many users probably care for. It has OIS and supports raw .DNG. Only disadvantage is the result tends to be too bright using the Auto settings (like always), and in Manual settings it's not so easy to control the camera when you're shooting outside in very bright sunlight. I've seen others remark they miss the Xenon flash - I'm not among those I must say, but I do understand.
Other than that, I think the LG G4 does an outstanding job and I'd say it's the best smartcam at the moment, íts .JPG output outperforming that of Lumia's PureView and even the way more expensive Panasonic Lumix DMC-CM1 (which camera UI - Panasonic's "Venus Engine" - I definitely prefer).
Hunder prilepi ss na kraju ciklusa. Lg uvek drzi brutalno prvih 50% ,posle njih ovo ostalo izdrzi max 1h sot-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari