Šta je novo?

LG G4

Koliko li će koštati?
Edit :sad vidim. Paaa nije baš čemu sam se nadao al ono, ako opravda očekivanja i cenu će vrv.

Poslednja izmena:
Pisalo je na prethodnoj stranici. Isto koliko i s6, plus minus 20e.

Ali cenim da ce mu cena mnogo brze padati u odnosu na s6

Lol..i neko ce zaista da kupi ovo pored iPhone-a i S6ice :D mozda bi trebalo da ide na lobotomiju nakon toga :D

Realno malo preterujete. Sta je to toliko lose na g4? Ekran je super, kamera je super, ima 3gb rama, ima super cipset, ima 32GB + sd. LG skin izgleda a i rekao bi po klipovima da primetno lepse sada radi od samsunga.

Sada opet dolazimo do toga metalni ram vs plastika.

To je ono perceived value, ako ima metalan ram mora da je skupo i da vredi 800 eura.

Poslednja izmena:
Realno malo preterujete. Sta je to toliko lose na g4? Ekran je super, kamera je super, ima 3gb rama, ima super cipset, ima 32GB + sd. LG skin izgleda a i rekao bi po klipovima da primetno lepse sada radi od samsunga.

Sada opet dolazimo do toga metalni ram vs plastika.

To je ono perceived value, ako ima metalan ram mora da je skupo i da vredi 800 eura.

Metalni ram koji kosta 10 dinara

Ne znam.. Meni je logicno da metalni ram i unutrasnjost kostaju vise od kineske plastike koju lg ubacuje u svoje telefone. Pa da je skuplje i 10$ po telefonu to verovatno podigne finalnu prodajnu cenu za 50,60dolara po mobu

Poslednja izmena:
Ne znam.. Meni je logicno da metalni ram i unutrasnjost kostaju vise od kineske plastike koju lg ubacuje u svoje telefone. Pa da je skuplje i 10$ po telefonu to podigne finalnu cenu za 50,60dolara po mobu

Plastika moze biti skuplja od aluminijuma. Ne znam sto jos niko nije napravio fon od magnezijuma

Moze ali ova nije..

Kada budu ubacivali carbon fiber to ce biti prava prica :)

Ova braon koza mi se sve vise svidja, nadam se da ce u buducnosti biti vise takvih. Sat na braon kozi, neki braon kais ili braon cipele i ovaj telefon. Biznis fazon, mislim sigurno necete da nosite kozu na Serdjija

Ne znam.. Meni je logicno da metalni ram i unutrasnjost kostaju vise od kineske plastike koju lg ubacuje u svoje telefone. Pa da je skuplje i 10$ po telefonu to verovatno podigne finalnu prodajnu cenu za 50,60dolara po mobu
OK, tako svi razmusljaju. Bas zbog toga ovaj lg ima brze da izgubi na ceni.

Eto jos jednog plusa za plastiku :)
Za manje para dobijes ozbiljan mob jer mu je brze pala cena u odnosu na m9,s6 itd itd

Tresa, airmax, crna kozna jakna, crne cvike i crni kozni G4 - sporCka varijanta :d

Samo da napomenem u vezi mode, bar u Parizu nije fashion nositi cipele u istoj boji kao kais na pantalonama, kod zena ne ide cipele i tasna iste boje. :) eto malo o modi iz svetskog centra.
Do sada je uvek bila plastika na samsungu, sad kas su stavili metalni ram, to je sad woow, a plastika nije. HTC ima alu kuciste al kad ima onaj crni okvir oko ekrana, to je ruzno do zla boga. Dobar je ovaj LG4, cena mu je takva kakva je, svi hoce zaradu na brzinu, no ne svataju da oni nisu Apple, brzo ce cene dole, kako za G4 tako i za S6

Tacno nemam snage vise da komentarisem "telefone" od pola metra, nadam se samo da ce se i prodati u kolicini u kojoj su zasluzili! *** cekas godinu dana i nadas se nekom poboljsanju a oni izbace djubre koje jedva parira proslogodisnjem modelu (generalno ovo se ne odnosi samo na g4).

Ja ne znam sta ljudi ocekuju ali meni je ovo izuzetan upgrade u odnosu na g3 ako se uzme u obzir prethodna generacija.isto kao i edge u odnosu na onaj smecarski s5.

Svi ce oni za 3 meseca na cifru od 300eur, mozda jedino s6edge ce duze cuvati cenu, ovo je samo hippie sad.

Mali off, secam se kad je krenula svetska kriza, 2009? Ovde u Fr i Belgiji bilo akcije ako kupis npr jedan Pasat, Lagunu i tako neke kuplje aute dobijes za dzabe jedan hyundai i20, ili Kiu sad ne secam se koji model. Onda su pale cene autima naravno uz losiju unutrasnjost, vise plastike manje finih materijala. I sad od pre godinu dve ponovo auti odose u nebesa sa cenama. Tako i ovo sa mobilnim telefonima. Samsung ubaci alu ram i ode cena na 800eur, LG stavi poklopac baterije od koze i ode cena na 800Eur, Kao sto rekoh ici ce to brzo dole, naravno ne kod operatera.

Nema sanse da budu 300e cak ni sledece godine u ovo vreme. S4 kosta 300e, a gde je s5, pa tek onda s6. Kod lg-a je situacija malo bolja, g3 16gb je oko 300, pa mozda g4 i 300e sledece godine u ovo vreme

Лепо делује отпозади. Заиста. Напред ретроградно. Па ко воли нек изволи да сачека пад цене.

Kakvi Samsunzi,kakvi bakraci :d

Au druže padoh sa stolice!

Odlican kvalitet ali sve ovo bi mogao i S6 da deb.ili nisu ogranicili SS na 1/10s kako rece hunder, smesno.

Inace taj kvalitet iznad nije nista nevidjeno i vanserijski vrhunski :d za tu velicinu senzora 1/4s i ISO 250 ;) mada to ne umanjuje cinjenicu da je G4 kamera odlicna, posebno za LL i da ima dobar OIS, na dnevnom svetlu mi deluje da S6 kamera snima prirodnije-bolje fotografije.

Poslednja izmena:
e pa da baba ima trolu bila bi trolejbus. svi ti senzori su slični, razlika i jeste u softveru.

treba videti da li će xdabbeb nešto napraviti za G4 kao za G2 i G3, camera app koja bi ovaj put imala sve ove ručne kontrole + settings app u kojoj ima podešavanje oštrenja, kontrasta, saturacije, bitratea, jpeg quality...

Ima, i ima dosta. Odličan telefon na prvi pogled. Naravno sa kožom. Jedino mi se ne sviđa interfejs od LG.

Vrh Dno