Šta je novo?

LG G4

Fora kod LGa je što uvek ima iznenađenja koja se ne vide na specifikaciji. Neprijatnih naravno :D

Ostavicu samo ovaj deo teksta sa poznatog sajta koji inace hejtuje samsung.

This is Apple-level polish, showcasing the fact that Samsung is probably theonly company in the handset business aside from Apple to have the capital and industrial design know-how to invest in this kind of precision manufacturing and still manage a profit.

Yes, Sony makes nice phones. Yes, Huawei makesnice phones. And yes, HTC makes nice phones. They aren't this nice. It's really not even close.

The action on the volume rocker is perfect. The power button clicks equally nicely. The anodized aluminum edges melt into the glass panels with nary a hint of seam gap. Even the little iPhone-esque speaker holes on the bottom are just kind of beautiful. If you've been waiting for an Android phone that not only looks the premium part, but truly feels it, the Galaxy S6 is the first one I've seen to really pull it off across the board. Yes, the Galaxy S6 takes from the "premium design" lesson that many Chinese manufacturers and smaller Android OEMs like HTC and Sony have tried to teach, but this is a master class: even Apple is going to look at this thing and go "huh, not bad."

Tu bih stavio tacku na s6 vs g4 to jest premium uredjaj vs plastikaner od 600e

Je l' si cuo da s6 ima i metal oko sebe?
Da naglasim reč "oko" :D

Zavisi da li se radi o zakrivljenom staklu,pogledati edge.
Edge nisam vidio tu u temi ali Edge je neka druga razina za običan S6. Ako nešto treba da bude flagship Samsunga onda je to Edge.

Druga stvar,znaci vec znamo da ce se s6 odlepiti ? Iskustvo od proslih flagshipova?
Na ovo mislim. To kad jednom bude otvoren da nema sile da ga opet sastavi, a sa onako krš baterijom će on brzo ići "pod nož".

A to sto je na g3 pucao ram bez razloga u 8 od 10 slucajeva nista ? Znaci sigurni smo da nece pucati ram na g4 iako mob kosta 600e ?
G3, da. Ni reč nisam napisao o S5. Ako ćemo tako onda mogu da kažem kako je Optimus G bio od stakla. I Nexus 4, a oba su od LGa. Takva rasprava nigde ne vodi ako se priča o G4 i S6.

Za kraj ovog posta da pitam jer odgovora nema: kako staklo može da bude premium, a posebno ako ga porediš sa kožom? Pa guma je više premium materijal od stakla :D

Poslednja izmena:
Baterija kao i kod drugih - korak unazad zarad lepote, debljine...

Da ali G4 svejedno ostaje veci i deblji fon od M9/S6/Z3+ i slicnih a ima ''samo'' (za toliki ekran i kuciste samo) 3000 mAh, npr Z3 koji je manji i tanji telefon (smesnih 7.3mm) pa ima 3100 mAh, nije to nikakvo opravdanje za LG u ovom slucaju ali ni za ostale proizvodjace koji su stanjili telefone i unakazili baterije, pa makar to bilo i za 100-300 mAh.

Poslednja izmena:
mislim da gresite za memorisku karticu ali lg je propisao do 2 TB prosirive memorije, jedino je problem jel postoji tolika memoriska kartica :D

Tema je G4, ne S6 !

Bogu hvala pa je dosao moderator. Takodje,molim tvoje vece prisustvo u ovoj temi. Hvala

Posalji PM, postoji i report.

Ako neko ima nedoumicu sta je bolje da kupi, nek postavi temu u STa da kupim, takodje ako zeli da se raspravlja sta je bolje nek otvori temu G4 vs S6.
Dosao sam da procitam o G4, da sam hteo savet sta je bolje da kupim postavio bih temu u odgovarajuci podforum.
Vazi i za topic-e svih ostalih telefona.

Jos jedan u nizu uporednih testova brzine

[YOUTUBE]x5mRrAkCiV8[/YOUTUBE]

:D

[YOUTUBE]XIpBZcMwDro[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
LG drži više aplikacija u memoriji. :) Očekivao sam da će Edge biti mnogo brži.

Pa brz je. Samo eto ocito neoptimiziran - ili okrivimo appove. Danas idem gledati g4 pa cu poslikati, posnimati malo ako nekoga zanima nesto. Cisto da vidim jel ga uzimam ili ne :)

To je do verzije androida. 5.0 očajno kešira aplikacije. Kad dobije update biće ok. U prvom krugu se lepo vidi brzina.

Haha..netko zakljucao g4ku jedinu u gradu..a ja isao specijalno za njega

Plus sto ovaj "profesionalni" fotograf nema pojma.

[YOUTUBE]8f3QhAQuB1s[/YOUTUBE]

Ali fire test .. [emoji15]

Ispada da gg3 ne moze da prezivi skalpel a gg4 moze ?

Kako je slomio covek M9 videh u preview-u sledeceg klipa,strasno.

U vipu nema cenovnik.
Sto se mene tice moze odmah na oko 500e jer se za toliko danas moze naci s6. :)

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]U1dYSGcVgf4[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Nije otkljucan nego nude slicno poput htca i sonya što ima. I onda ti ne vrijedi garancija. Trebamo sve particije backupati pa bi trebalo biti ok

Nazad
Vrh Dno