Šta je novo?

LG G4

Stigao i u Telenor, plastična varijanta, očekivao sam da će cene biti još veće.

Mislim da su se LG i Samsung zaigrali sa cenama svojih flagship telefona.
Mnogo para...

Pa to i kažem - preskupo pogotovo kada ciljna grupa potrošača nije navikla na te cene .

S6 skuplji 15.000din u odnosu na G4 kod Telenora.
Sta bi bilo da je S6 izasao kada G4,bio bi skuplji bar 200e

Bio bi isto 100e skuplji jer nisu menjali cene.
Ali da,g4 je oko 10000 jeftiniji u odnosu na s6 uz razne pakete. Nije lose,taman je toliko i losiji mob ;)

Poslednja izmena:
[youtube]bTYyxbBMUzY[/youtube]

Klasican flossy. Slazem se sa svim njegovim minusima a pogotovu sa pricom oko izrade i senzora za otisak.

VIP tradicionalno ima dobre cene za G seriju. Čeka se neka letnja akcija (40-50% popusta) pa da dođe na 30k uz 2k paket kao i prethodnici.

Po meni, u odnosu na G3 nikakav pomak. Sta vise jos ruzniji je i opet stuca onekad. Samsung je ove godine izdominirao.

[youtube]rDfZM8hXzkw[/youtube]
Toni

Poslednja izmena:
To sam citao na xda. Uzas..sta ce mi apdejt bas onda kad mi treba phon..

Ima li ko g4, vredi li ga uzimati preko nekog paketa?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=61300641

Sta je sa "kozom" ? A kada se setim kako su me ovde napadali zbog te koze i velikog promasaja lg-a u najavi..mada sta ocekivati od firme kojoj plasticni ram na flagship mobu puca sam od sebe.
Dobru sam odluku i doneo,nikada vise lg telefon.. Sporet ,tv i frizider mogu da prodju

A sta sam ja rekao? Posebno sad po ovim vrucinama, plazama i sl.

Loznice a LG Nexus moze da prodje? :D
Inace slaze se i ja sam zbog tog plasticnog defekta napustio LG ali opet kad pogledas odnos cena/performance im je jako dobar. E sad drugo je to sto neko hoce skroz na skroz premium uredjaj :D

Loznice a LG Nexus moze da prodje? :D
Inace slaze se i ja sam zbog tog plasticnog defekta napustio LG ali opet kad pogledas odnos cena/performance im je jako dobar. E sad drugo je to sto neko hoce skroz na skroz premium uredjaj :D
Tu sam se zeznuo i nikada vise.. :) lg je u mom vlasnistvu do trenutka kada huawei nexusu ne padne cena na oko 400e .
mada mozda ode i ranije i zameni ga neki egzoticni kinez.
Novi Lg nexus necu uopste ni pogledati..

A koji je to telefon otporan na plazu i pesak. Za te stvari silikon i folija i vozi. Ili onaj hard case vojni :)

Valjda nijedan, ali ako se ljudima ovo desava nakon nedelju dana, od nosenja telefona u dzepu onda ne zelim ni da pomislim kako ce to da izgleda nakon par nedelja koriscenja.

^ Pa ostace samo plastika ispod :) sto uopste nije ni cudno kada je ova koza nikada tanja..
Za sada jedini pravi kozni telefon moto x 2014,ne racunam vertu i cuda.

Nema dzabe moto alu ivice. Ocekivano je da se najvise trosi na tim mestima

Ma ono mi lici kao da ga je neko namerno izlizao. Ma kolko ona tanka bila ne moze onako da se pohaba od dzepa.

Nazad
Vrh Dno