CPU-Z prikazuje od CPU0 do CPU5, za svaki prikazuje na koliko MHz u tom trenutku rade, a iznad piše:
4x ARM Cortex-A53 @ 1.82 GHz
2x ARM Cortex-A57 @ 1.44 GHz
Zar ima G4 sa 4 jezgre?
Za jednu noc ode baterija za 50%. A najvise je pojeo (slika) G4 core fix?![]()
![]()
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Ako se ponavlja to duze od 7 dana uradi factory reset, to mora pomoci. Naravno posle facotry reseta moras instalirati i te aplikacije sto drze 4 jezgra da rade.
Da li vama kasne notifikacije u aplikacijama?
Evo na primjer Viber, izbaci notifikaciju iako je poruka poslana prije neodređenog broja minuta.
Da li su u pitanju neka podešavanja za battery savings, neka koja G4 ima po defaultu, i gdje se ona nalaze?
Slično i za Gmail, stigne notifikacija ali otvorim mail na kompjuteru a ona dugo i dalje stoji na telefonu kao aktivna, nema ono da je skine ako sam otvorio mail na kompjuteru.
Ne vjerujem da mi to radi neka od aplikacija za bateriju, jedine dve aplikacije tog tipa koje imam su AccuBattery i GSam Battery Monitor. Da li možda one prave problem?
Mislim da sam i ranije od nekog trenutka počeo da imam ovaj problem da mi kasne notifikacije ili se zadržavaju iako sam na drugom uređaju pogledao poruku, i mislim da sam negdje čitao šta u opcijama telefona mogu podesiti u vezi podešavanja za uštedu baterije, ali se ne sjećam gdje je to.
Zaboravi da taj telefon postoji, ne vidim i najmanji razlog da bi rizikovao sa tim telefonom, ne kazem da mozda nece crci i neki drugi model al i sam si svestan problema sa g4.Koliko je pametno kupovati sada polovan G4 kome nisu gasena jezgra za 130 eura?Jeste dobar telefon ali se bojim kakav sam baksuz da ne rikne cim ga kupim.Mozda je bolje da dodam 50 eura jos i kupim kao nov Note 4.
Tacno je. Ja posle g4 presao na p9. I bio razocaran kamerom. Posle toga h8 i isto. Sada uzeh g6...
Sent from my LG-H870 using Tapatalk
Zna li neko šta bi mogao biti razlog što mi ne radi mobilni internet? Odavno ga nisam imao potrebe paliti ali sada kad sam probao vidim da mi ne radi.
Mislio sam da je do podešavanja APN-a pa sam zvao mTel i poslali su mi direktno na telefon neka podešavanja koja sam instalirao (i vidio da su ista kao na njihovom sajtu) ali mi opet ne radi. Uključim Mobile data ali nema one ikonice u status baru i nema protoka.
Šta treba da bude podešeno pod Network mode? Meni stoji GSM/WCDMA/LTE auto, ali probao sam i ostale i ne radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari