Nisi lud,G4 ima najbolju kameru.Ja ga nažalost prodao i jako mi fali prvenstvo zbog kamere.I ja sam imao 601, radio ko zmaj godinu i po dana, i ja sam ga pregrevao ponekad. Uzeo S7 pre neki dan, možda sam lud ali brate mili onaj G4 je pravio mnogo bolje fotografije.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ja sam poludeo. Čitao sam ja na netu poređenja i sve je to delovalo lepo ali sam očekivao da S7 pravi bar iste fotke ako ne bolje.Nisi lud,G4 ima najbolju kameru.Ja ga nažalost prodao i jako mi fali prvenstvo zbog kamere.
Eh sta je ta kamera bila kad je izasla. Al djaba, ja od 3 koja sam imao i prodao, sva 3 servisirana. Jedan cak 3 puta nakon cega su dali neki krs u zamenu.Ta kamera na g4 toliko hvaljena, meni nikada nije bila nešto posebno. Previše preeksponira.
Tacno je. Ja posle g4 presao na p9. I bio razocaran kamerom. Posle toga h8 i isto. Sada uzeh g6...I ja sam imao 601, radio ko zmaj godinu i po dana, i ja sam ga pregrevao ponekad. Uzeo S7 pre neki dan, možda sam lud ali brate mili onaj G4 je pravio mnogo bolje fotografije.
@MM.
Može, ja ubacio par puta. Mada, jedna od tih 4-5 nije htela da da sliku na ekran, ne znam zašto, ostale radile bez greške. Ekran je isti, kamera, tako da nema razloga da ne radi...
@Swiper - može se apdejtovati preko pc-a, ali se posle toga mora ubaciti tot fajl za isključivanje jezgara za MM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari