Šta je novo?

LG G4

Posle zizibubinog posta sam išao na LG USA, ali su bili out of stock. Još se nisam posvetio detaljnoj pretrazi

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Za šta ti je podatak o temperaturi baterije koristan? Nisam to nikad ni pratio.

I meni je vreme da mjenjam na svojoj g4 bateriju, ova je poslje 1,5 godinu na izdisaju. Izdrži pola dana korištenja.

Nisam baš pratio stanje, ali ne vjerujem da nema nigdje u Evropi originalne baterije. Ako ništa ostalo je na stanju onih battery packova sa baterijom i punjačem.

Poslano sa mog LG-H818 koristeći Tapatalk

Probajte da iscimate PIN Computers u NS-u, mogu da nabave ali pod nekim apsurdnim uslovima, tipa da se računa kao da ti je telefon na servisu kod njih i dok baterija ne stigne fon mora da stoji kod njih.

Sad sam naleteo na Aku+, neke folije koje kao vraćaju kapacitet bateriji... Ne znam kakve su, ali po njihovom specifikacijama prave čuda. Pretpostavljam da nije baš sve kako kažu, ali evo linka do zvaničnog sajta, ima ih i kod nas da se kupe...

http://www.akuplus.sk/en/product

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Posle 7 dana na servisu obavesten sam da mi sutra salju drugi telefon nov dual sim verzija.

Čini mi se da se odjavljujem iz ove teme. Sinoć ostavio telefon na punjaču, jutros ga uzimam u ruke, ugašen, power dugme, LG logo... Hello darkness, my old friend.
Trenutno sam na moru, ali nemam baš razloga da sumnjam da nije bootloop. Serija 505. Za razliku od mog brata, neću davati pare na popravku (pisao sam ranije u temi). Sad je vreme za nešto novo (sa validnom garancijom posle ovog gorkog ukusa u ustima)

Samo ne LG, bez obzira sto ti je garancija istekla... Moj 601 sve cesce blokira i moram bateriju da vadim. Koliko ce izdrzati...

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Ovo je, kao i drugima bilo bez nagoveštaja. Nisam igrao ni igre ni koristio ga kao navigaciju, baš iz straha od pregrevanja. Žao mi je što su toliko uprskali, LG me neće videti skoro. Baš sam bio zadovoljan sa G4. Kamerom posebno. Mislim da ću se družiti malo sa HTC U 11

Upravo se i moj iz cista mira zamrzao i zavrsio karijeru, 509 je serija.

Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk

Video sam na XDA neku temu gde pišu da se zamrzavanjem (I radom u zamrzivaču) može butovati. Kad se vratim u Srbiju probaću čisto da izvučem ono malo podataka što nije na SD. Ima li neki još lakši način? Ako ne uspem s tim, razmisliću da se smaram sa onim modifikovanim tot fajlom I flešovanjem, jer mi nije nešto baš bitnih podataka ostalo na telefonu

Ljudi ode i moj G4 u lovista,al nadam se ne vecna :) sta sad da radim da ga osposobim,mislim znam sve sta da radim,problem je sto sam imao oko 10% baterije kad je crkao,ne mogu da ga upalim,da bi ga napunio,a ne mogu nikako ni da mu flesnem nesto...

Neće u download mode? To bi trebalo da radi i ako ima najmanje baterije... (drzis na gore dok ukljucujes kabl iz računara u telefon). Ako ne to, probaj izvadi bateriju, pa ukljuci kabl od punjaca, pa kad prijavi da nema bateriju, ubaci bateriju. Nekad tako krene samo da puni, umesto da odmah ukljuci telefon. Mozes da probas i da dođeš do Factory Reset menija, i tu ga ostavis, trebalo bi da malo dopuni bateriju...

Hvala na savetu,za sada nista,nemam pristup kompu da odradim neke stvari,videcu za koji dan,inace telefon mi je do tad radio ekstra,serija 509

I ja očekujem svakog dana da će da crkne ali za sad tačno godinu i po dana od kupovine i dalje ga maltretiram svaki dan, ostavljam u kolima na suncu kao navigaciju, i drži se još.

601 serija.

Drugar ima isto 601seriju, cini mi se, drnda ga vise od godinu dana. Igra neku online igricu, izbaciva mu obavestenje često da se tel pregrejao, jel igra po 2 sata. I dalje mu nista nije. Od prilike da su se ti koji su mrcvareni prekalili i sad rade ko zmaj. :)

Sent from my D6603 using Tapatalk

I ja sam imao 601, radio ko zmaj godinu i po dana, i ja sam ga pregrevao ponekad. Uzeo S7 pre neki dan, možda sam lud ali brate mili onaj G4 je pravio mnogo bolje fotografije.

I ja sam imao 601, radio ko zmaj godinu i po dana, i ja sam ga pregrevao ponekad. Uzeo S7 pre neki dan, možda sam lud ali brate mili onaj G4 je pravio mnogo bolje fotografije.

Nisi lud,G4 ima najbolju kameru.Ja ga nažalost prodao i jako mi fali prvenstvo zbog kamere.

Ta kamera na g4 toliko hvaljena, meni nikada nije bila nešto posebno. Previše preeksponira.

Ta kamera na g4 toliko hvaljena, meni nikada nije bila nešto posebno. Previše preeksponira.
Eh sta je ta kamera bila kad je izasla. Al djaba, ja od 3 koja sam imao i prodao, sva 3 servisirana. Jedan cak 3 puta nakon cega su dali neki krs u zamenu.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Zna li neko provereno, da li moze obicna ploca za jednu karticu da se ubaci u dual sim G4 h818?

Tacno je. Ja posle g4 presao na p9. I bio razocaran kamerom. Posle toga h8 i isto. Sada uzeh g6...

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

@MM.
Može, ja ubacio par puta. Mada, jedna od tih 4-5 nije htela da da sliku na ekran, ne znam zašto, ostale radile bez greške. Ekran je isti, kamera, tako da nema razloga da ne radi...

@MM.
Može, ja ubacio par puta. Mada, jedna od tih 4-5 nije htela da da sliku na ekran, ne znam zašto, ostale radile bez greške. Ekran je isti, kamera, tako da nema razloga da ne radi...

To sam pretpostavio, nego me brinulo da li moze ona plastika lepo da se stavi preko ploce, posto ima iseceno za drugu karticu?

Može da se stavi plastika, samo ostaje ta rupa za drugu karticu...

Ako je na ploci iskljucen procesor i na njoj na Lollipop da li je bezbedno update-ovai na Marshmallow?

Jel ima neko u NS u da mi napuni bateriju :d odradio sam onaj proces za ozivljavanje ali mi je baterija toliko prazna da ne mogu da ga dovrsim:)a da kupujem drugu bateriju a on ne da znake zivota je cisto bacanje para ...

@Swiper - može se apdejtovati preko pc-a, ali se posle toga mora ubaciti tot fajl za isključivanje jezgara za MM

@NeboNS - jesi li se snasao? Ja bih trebao naredne nedelje verovatno za NS, pa ti mogu poneti bateriju za proveru, ili univerzalni punjač koji bi je napunio... Imaš te pucnače i da kupiš kod kineza. Ili, sam svoj majstor. Ukoliko imaš neki usb kabl viška (ili neki koji vise ne radi, kom je oštećen mikro usb kraj), iseci taj deo koji ide u telefon, pronadji crvenu i crnu žicu i skini im izolaciju. Zelenu i belu ostavi. Uključi jedan kraj u punjač a drugi prespoji na bateriju, crvenu na plus, crnu na minus, direktno žice i drži oko minut, trebalo bi da je dopuni dovoljno da može nakon toga telefon da je puni. Ako neće, još minut... To ako ti nije kasno da me sačekaš, i hoćeš da eksperimentišeš...

Hvala,snasao sam se,ali na zalost telefon je mrka kapa,veoma sam razocaran tim kvarom iako sam znao da je samo pitanje vremena,G4 je bio ekstra i da nije crkao ne bih ga sigurno jos dugo promenio...

Nazad
Vrh Dno