Šta je novo?

LG G3

Meni je na 50% ali kad gledam neke slike ili nesto ja povecam na 100% pa vratim kad zavrsim. Inace bateriju nisam menjao od kako sam kupio telefon (1.5god). Hvala bogu jos je citava, oseca se da je malo slabija ali jos gura ceo dan ,a kad slabije koristim tel moze i malo vise od jednog dana.

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Kako to u interfejsu kamere LG g3 nema ono podesavanje balansa bele boje itd one standardne opcije? Ili ja nisam video? Ima samo oko fokusa i rezolucija fotke i videa.

Ja drzim na ~30% osvetljenje u zatvorenim prostorijama, dok napolju na suncu mora dosta jace od toga, barem 60ak%. U zatvorenom na 30%, facebook, instagram i slican surf uzme oko 20% baterije za sat vremena (ako nije na 100% gde je zakucan ponekad i pola sata), sto bi bilo negde oko 5 sati SOT-a, ali verujem da je manje jer ko ce da surfuje 5 sati, tu je i kamera (koja jede bateriju btw), mozda igre, pozivi...
Jos sam ja uzeo nazovi originalnu bateriju za 1400 i nesto dinara, a razlikuje se od LG originalne po tome sto ima nalepnicu ORIGINAL napred i nema datum izrade na poledjini. Kopija je sigurno i verujem da ok drzi ako uzmem u obzir gorepomenutu statistiku.

Poslednja izmena:
Kako to u interfejsu kamere LG g3 nema ono podesavanje balansa bele boje itd one standardne opcije? Ili ja nisam video? Ima samo oko fokusa i rezolucija fotke i videa.
Nema, išli su na to da bude što prostiji interfejs... Imaš xcam sa tim opcijama

Xcam sa xda, pravljena je baš za G3. Do Lollipopa je radila super, ne znam kakva je na MM

Iz mog iskustva fabricka je najbolja i neka fina prepravka u snapseed-u ili slicno. Xcam pravi vise suma kad je slabije osvetljenje. Bila je to dobra stvar na g2, a na g3 vec bespotrebna.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Meni je na 50% ali kad gledam neke slike ili nesto ja povecam na 100% pa vratim kad zavrsim. Inace bateriju nisam menjao od kako sam kupio telefon (1.5god). Hvala bogu jos je citava, oseca se da je malo slabija ali jos gura ceo dan ,a kad slabije koristim tel moze i malo vise od jednog dana.

Sad sam i ja stavio na 50% i iskljucio auto da vidim kako ce da se ponasa, mislim da mi je baterija pri kraju, bas se brzo trosi, pogotovo kad je Wi-fi ukljucen. Danas mi se desilo prilikom igranja RealRacing 3 da se mob sam resetovao, baterija bila na oko 30%. Ima li gde da se kupi originalna baterija da se ne patim vise?

Ja retko kad igram igrice mozda mi zbog toga traje baterija. Ali su mi wi-fi i 3g non stop ukljuceni.

Ljudi mozete li mi molim vas poslati link gde mogu da skinem MM pa da instaliram ponovo. Ako moze i neka uputstva. Instalirao sam MM posle nekih 2-3 meseca, ali mi brljavi telefon. Gubi se slika, i cini mi se da se baterija vise trosi nego na stock androidu. Resetovao sam telefon, factory reset, ali isto se desava. U svakom slucaju, mom drugu kome sam ja instalirao istu verziju, desavaju se potpuno iste stvari.

Je l zna neko mogu li se zameniti smajliji da budu kao oni na whapu ili bar lice na njih,ovi sistemski su ocaj :(

Ne mislim na instalaciju tastature,vec bukvalno zamenu smajlija...jer kad neko drugi meni sibne smajli ja ga opet vidim kao stari shugavi a ne onaj s tastature :(

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pozdrav drustvo, imam jedno pitanje. Imam problem sa punjenjem, tj. msm da je do punjaca. Osetno slabije puni i npr menjao sam i kablice one, punio je neko vreme i evo sinoc bukvalno se nije pomakao. Cim stavim punjac od burazera ili cimera radi puni super. E sad, imam pitanje gde kupiti neki dobar punjac koji ce brzo puniti ovu nasu ogromnu bateriju? Jel neko kupovao drugi punjac, ako moze savet gde i koliko ga je izasla cena.

Uopste ne razumem u cemu je problem, evo sad probao opet sa mojim punjacem i sad ga puni. Sta li je tu u pitanju da mi je znati o_O

Je l zna neko mogu li se zameniti smajliji da budu kao oni na whapu ili bar lice na njih,ovi sistemski su ocaj :(

Ne mislim na instalaciju tastature,vec bukvalno zamenu smajlija...jer kad neko drugi meni sibne smajli ja ga opet vidim kao stari shugavi a ne onaj s tastature :(

Evo ovde uputstva kako se menjaju smajliji, tu su fajlovi za Google smajlije, iOS i stock LG, za what's up vidi negde...
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/howto-change-lg-smiley-to-google-smiley-t2809012

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Ljudi jel se desilo nekome da ona Notifikaciona lampica-recimo plave boje ostane da svetli i kad se procita poruka recimo? Imam trip onda da mi je jos nesto stiglo a nije.. Kao da ubaguje nekada :(

Meni all the time ...al samo prevucem status bar ili kako se vec zove i vratim i ono nestane:)

Da da isto tako ...ili whap zeleni ili viber ali onda samo otkljucam presvucem task i to bude to :)

Kakav je G3 D851 32gb, na amazonu nov ima za 195 dolara unlocked? Koji je najbolji model?

A dal se nekome desilo da kad pusta glasovnu poruku na Whatsapu da se ekran zacrni i da se odjednom glasovna pojaca i ne mogu da je smanjim?

da li vam se pojavi led lampica da treperi,tj zasija kad vam dodje notifikacija sa Instagrama? Meni ne,nego tek kad kliknem na ekran vidim..Za ostalo rade lampice.

Na poslu nas trojica kolega imamo LG G3 i svi imamo isti problem da nam se telefon resetuje bez ikakvog pravila. Jedan kolega je i menjao bateriju, navodno je uzeo original za 30€ i isto ima taj problem.

Da li je moguće da smo nas trojica zaboli felerične primerke ili je to karakteristika svih G3-ojki?

Na poslu nas trojica kolega imamo LG G3 i svi imamo isti problem da nam se telefon resetuje bez ikakvog pravila. Jedan kolega je i menjao bateriju, navodno je uzeo original za 30€ i isto ima taj problem.

Da li je moguće da smo nas trojica zaboli felerične primerke ili je to karakteristika svih G3-ojki?
Sezonski neki virus...nije opasno. To je android kad malo zadje u godine, pa ga svasta nesto muci.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Još uvek mi je u garanciji, možda je godinu dan star. Mogu da ga nosim u servis ali ne znam šta bi mi rekli. Jer se nekad ne resetuje po nedelju dana.

Prvi put kada mi se resetovao nisam ni mnogo obraćao pažnju na to. Posle mi se dešavalo jednom u dve nedelje taman toliko da me ne nervira mnogo da ga nosim u servis. Sada je počelo da se ponekad dešava i dva puta dnevno mada i sada ima perioda kada se ne resetuje po nedelju dana.

Osećam kada bih ga odneo u servis da bi mi rekli da se njima ne dešava, ubacili možda novi softver i to je to. Da znam da bih dobio nov telefon, odneo bih ga odavno.

Vrh Dno