Šta je novo?

LG G3

Hmmm...desilo mi se danas da mi se telefon resetovao sam od sebe 2x.
Jednom sam bio u nekoj aplikaciji,drugi put u pola razgovora.
Primetio sam i da dosta u poslednje vreme bouncuje sa wifi na data i obrnuto i to dok sam u kući i maltene pored rutera.

Da li je baterija problem ili softver?

Poceo je bas cesto da se resetuje. Danas mi upao u boot loop iz cista mira.

Gde da skinem 30f ili 30b?
Da vidim da li ce mu ti pomoci ako ne da ga saljem na servis dok mu jos traje garancija...

Nego problem mi je sto ne znam sta da uzmem umesto g3.

Izbor nije neki....imam i6 za nov za veoma male pare da uzmem ali nisam neki fan jabuke

Beyond Genius Lies Insanity

Poslednja izmena:
Ljudi, meni je baterija postala ocajna, u pitanju je 6.0 stock, verzija V30b.
Kupio bi originalnu bateriju ali ne znam jel do nje ili je nesto sofverski.
Kako mogu ispitati jel softverski a da ne idem na fabricke postavke?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Mozda je glupo pitanje ali sam malo presao po temama i vidim da nemam jedino ja problem sa dometom. Cim sam na nekom mestu gde je malo slabiji signal gubim domet skroz. Telefon normalno radi i kada sam napolju sve je ok tako da mislim da nije hardverski. Moze li biti da je do softvera? Cini mi se da je bolja situacija od kad sam ga digao na 6.0 ali mozda sam i umislio :) Hvala cheers

Ne mogu sa ovog sajta ništa da skinem
Stalno mi izbacije ovo:
xcKGoiF.jpg

Ima li neki drugi sajt?

Skini sa Play store Lg phone from aplikaciju.
Kad je pokreneš zadnja stavka je link za najnoviji kdz za tvoj fon. Odatle se lako skida

Izgleda da je 30N nesto bagovao kod mene.

Od kako sam vratio 30B silovao sam telefon kolkko sam mogao da vidim da li ce se resetuje i zabagune ali nista.

Ni da stucne....

Beyond Genius Lies Insanity

Aplikaciji dozvolim pristup medijima i dobijem poruku:
Otkriven je element koji prekriva sadržaj ekrana...
Kako isključiti element koji prekriva sadržaj ekrana?
Ovo je na Fulmiscsu 6.6 na v30n zasnovan

Ne mogu da instaliram king root , pise da je blokirana instalacija i stane . Probao sam vise verzija i isto se desava. Jel ima neka druga aplikacija za root ?

Koju verziju mm imaš?
Ja imam Fulmics na N androidu.
Otkazuju app. Traže da "isključim element koji prekriva sadržaj ekrana u odeljku podešavanja>aplikacije".
Neznam to da isključim. Mora da je neka zaštita. Moraću da se odreknem Fulmicsa, a dobar je.

Poslednja izmena:
Ako je 30c za njega jos nema root, moras da se vracas na neki stariji ,30b recimo.

Koju verziju mm imaš?
Ja imam Fulmics na N androidu.
Otkazuju app. Traže da "isključim element koji prekriva sadržaj ekrana u odeljku podešavanja>aplikacije".
Neznam to da isključim. Mora da je neka zaštita. Moraću da se odreknem Fulmicsa, a dobar je.

Ako si instalirao neku aplikaciju koja koristi screen overlay, tipa neku app za auto brightnes ili sl. moraces da je iskljucis.

Ne znam sta je ali sam instalirao iz stoti put , nabo sam neku verziju staru i radi. Sad imam root i twrp. Ali sad imam drugi problem , superSu nece da update binary , pita me da li hocu normalno da instaliram ili prwko twrp. Kad kliknem twrp ubaguje minut i izbaci da je program stao da radi, kad normalno kliknem krene update i tu stane nikako da se zavrsi .

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Vrh Dno