Šta je novo?

LG G3

Inace, Telefon vracen iz servisa posle 10 dana za menjanje lajsne. Bez problema i dobijen usluzni telefon u rangu. Zamenjen ekran sa sve lajsnama, plus nova baterija. (Ne znam zasto si mi promenili bateriju. )
Telenor je u pitanju.

Inace jel taj 30N OTA?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Meni nece pc suite da prepozna telefon preko usb-a. Instalirao sam drajvere preko lg sajta i opet nece.

Ljudi,da li rizikujem kad lg g3 punim Samsung Punjacem ?
LG originalni punjac - pise 5V 1.8a
Samsung originalni punjac - 5V 1.0a

Ne rizikuješ ništa, samo će ti sporije puniti

Sent from my Nexus 6P

Probaj sa LGMobileSupport Tool, i meni nije prepoznao d858hk verziju.

Danas uzeh drugi g3 i duos je, jos je na 4.4.2, nema updatea ni za 5 a kamoli za 6.0. Da li ima zvanican update ili moram rucno i kako...

Poslednja izmena:
Ne znam sta se desava ali moj tel ne ce da prepozna ni pc suite ni lg support tools. Mora da cekam kdz .

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Ljudi doslo je vreme da prodam moj LG G3 16 Gb. Star je godinu i 9 meseci. Koliko mogu da ocekujem za njega? U odlicnom je stanju i nije rutovan.

Ja sam za ovaj novi morao da skinem stari tools i nadje ga ali nema update, moze li to rucno ?

Stonecold,zabranjene su procene.
Ja sam moj g3 podigao preko najnovijeg LG Suite_a na v30n.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Nisam pametan, svako ima razlicita iskustva. Ako pise u about da je d858hk, ja sam prvo iz samog telefona na lg update programu, podigao na L (5.0). Trebalo mu je oko 2 sata da skine i uradi update. Zatim sam uspeo preko PC, preko tog programa sto sam gore napisao, da podignem na M (6.0)

Citao sam da se na ovom telefonu moze smanjiti rezolucija i time dobiti na performansama i smanjiti temperatura telefona. Dali je iko probao i kakva su iskustva. Meni je problem sto ne mogu osvetlwnje ekrana skoro pa nikad da podesim na 100 posto sbog temperature

Ako imaš root to se lako edituje

Sent from my Nexus 6P

Mislio sam na to što ti obara osvetljenje

Sent from my Nexus 6P

Ovako vidim da ima programa za promenu rezolucije na play store ali treba mi root. Skinuo sam onaj one click root i pise da ne moze da se rootuje ovaj tel. Imam android 6 lg g3 32 gb. Ako moze mala pomoc

Moj G3 sam uzeo kod VIP-a i još mi traje ugovorna obaveza. Hteo bih ga prodati a ne znam da li VIP kodira G3 samo za svoju mrežu ili ne? Ako je kodiran šta mi je ciniti a da ne čekam da mi ugovor istekne?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moj G3 isto iz Vipa nije bio zakljucan. Ako imas mogucnost probaj ga sa drugom karticom i videces dali je zakljucan ili ne. Ako je zakljucan ima kodova na netu, bili su oko 5$ ili ga prodaj zakljucanog.

Ima li sanse da dobijemo,recimo iduce godine,Android 7 official ?

Nema šanse, vi ste još dobro prošli u odnosu na G2 koji je ostao na 5.0.2

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Zato sam i presao na G3

Meni istice ugovor, kolko sam gledao sta je sve u ponudi G3 mi se ne menja uopste. :/

G3,mislim da je bolje bilo da sam uzeo verziju sa 3 giga.
Imam S5 sa svim mogucim stock bloatware-om,takav mi je i g3,sve fabricko.
Medjutim,na s5 nikada nisam spao na manje od 100mb rama,dok na g3 skoro uvek.
Cini mi se da je i s5 malcice brzi,a i amoled je skoro pa bolji od g3 displeja iako nije qhd rezolucija.

Vrh Dno