nemanja-992
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.01.2010
- Poena
- 395
Pa mozda sam malo preterao, ali bar pola sata sot-a vise izvucem na slican usage...
Drug je skoro uzeo baš tu, Teracell, i zadovoljan je, ali ništa posebno baterija, drži, jer je nova, ali rezultat, ne znam sa čime da poredimo, ali sa normalnom i jakom upotrebom ne može dan...tako da, ako hoćeš bolji rezultat, uzmi originalnu, ova je slabija...ovde važi ono, koliko para, toliko muzike...ne znam iz kog si grada, potrazi u gradu negde, na netu...naci ces je...zar je moguce da niko nema nikakvu upotrebljivu preporuku za lg g3 bateriju??
preporuku kod ovlascenog servisa sam proverio, ali nemaju lg g3 baterije vise.. rekli su mi da sacekam pa ce mi se javiti. prodje 5 dana a od njih ni traga ni glasa.
ima li neko neku bolju/drugu preporuku... ovde po srbiji, ne amazon i sl?
na kakvom su glasu terracell bateriju. to sam isto pronasao. Ima ih dosta, da li to znaci da ih uvoze na kilo pa su najzastupljenije, ili su kvalitetne?? voleo bih da cujemo neko korisno misljenje
Kad he izasao 30f?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Hvala.Ima na linku iznad tvog posta kad su spakovali .zip a .kdz izađe 2-3 dana ranije. V30J.zip je 29.05 a kdz 27.05 za Portugal.
V30F.zip je 6.4 izašao za Grčku.
Možeš ovde
http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/
da vidiš datum i skineš kdz za većinu država.
Proveri kabalJe li se kome desilo da se tel dosta sporije puni?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Uzeo sam pre neki dan LG G 3 ,telefon je super,sve to stoji,brz i efikasan....Ali,kad hocu da ga updatujem preko LG PC Suita,spojim ga,sve ok.....i on vrti,vrti i kaze da imam najnoviju verziju softvera a to je 5.0! E sad ,zasto on ne vidi mogucnost da ga na Marsmallow 6.0 nadogradim? Jel ima neko neko resenje? Android 6 se pojavio koliko znam pre 3-4 meseca..znaci odmaklo je vreme nije da nije sad kao jos dosao do nas..Hvala unapred,drugari.
Uhhh ne bih da ga nista budzim preko ne oficijalnih stvari
O kakvom "budženju" preko ne oficijelnih stvari govoriš?
Ako misliš na link što sam postavio tu je sve legalno. Softwer je originalni. Kucaš svoj IMEI broj da dobiješ za svoj telefon. Posle flešuješ sa Lg flash tool 2014 i imaš oficijelni MM. Pola ljudi nije dobilo OTA. Ja sam kupio kod mts pa kad kucam IMEI izađe Mađarski softver a OTA nema, šta njih briga za brljotine naših trgovaca.
Ti kako hoćeš, čekaj ako imaš vremena. Još nemoraš da čitaš i razmišljaš kako se to radi, samo uključiš telefon i kad stigne apdejt nekoliko puta stisneš da, da..
Neka preporuka za wheater ali da je transparentan i dobar naravno ?![]()
SW Version mi pise ovo D85521A_00? To pise kad ukacam IMEI i ima da downloadujem neki Kdz od 1.1 giga? :rupa:
Zbog toga ti i ne nudi update jer ,za trziste sa kog je tvoj g3, jos nije pusten MM. Ako ne mozes da cekas jedino ti je resenje da skines neki eu open kdz pa preko flash toola.
Skini LG Phone From sa marketa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari