Šta je novo?

LG G3

Da li neko zna šta je ovo?
0c0c1018b82126e4565162247c9f9676.jpg

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

zar je moguce da niko nema nikakvu upotrebljivu preporuku za lg g3 bateriju??
preporuku kod ovlascenog servisa sam proverio, ali nemaju lg g3 baterije vise.. rekli su mi da sacekam pa ce mi se javiti. prodje 5 dana a od njih ni traga ni glasa.

ima li neko neku bolju/drugu preporuku... ovde po srbiji, ne amazon i sl?

na kakvom su glasu terracell bateriju. to sam isto pronasao. Ima ih dosta, da li to znaci da ih uvoze na kilo pa su najzastupljenije, ili su kvalitetne?? voleo bih da cujemo neko korisno misljenje

^ kreni malo u rikverc,bilo je postova o baterijama.

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

zar je moguce da niko nema nikakvu upotrebljivu preporuku za lg g3 bateriju??
preporuku kod ovlascenog servisa sam proverio, ali nemaju lg g3 baterije vise.. rekli su mi da sacekam pa ce mi se javiti. prodje 5 dana a od njih ni traga ni glasa.

ima li neko neku bolju/drugu preporuku... ovde po srbiji, ne amazon i sl?

na kakvom su glasu terracell bateriju. to sam isto pronasao. Ima ih dosta, da li to znaci da ih uvoze na kilo pa su najzastupljenije, ili su kvalitetne?? voleo bih da cujemo neko korisno misljenje
Drug je skoro uzeo baš tu, Teracell, i zadovoljan je, ali ništa posebno baterija, drži, jer je nova, ali rezultat, ne znam sa čime da poredimo, ali sa normalnom i jakom upotrebom ne može dan...tako da, ako hoćeš bolji rezultat, uzmi originalnu, ova je slabija...ovde važi ono, koliko para, toliko muzike...ne znam iz kog si grada, potrazi u gradu negde, na netu...naci ces je...

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

e-bay ili amazon originalne baterije. Ima i na kupujem-prodajem... Ima li neko link za flesabilni 30c preko twrp-a? Jos uvek nisam resio curenje baterije pa da reko` da probema...Trenutno sam na 30b.

Zašto curenje baterije na v30b, on je pored v30f od boljih.
V30c se manje koristi.
Flešuj v30f, njega sam probao i dobar je. Još mu ubaci Xceed kernel i sigurno nema curenja baterije. Izašao je i v30j, moraću ga probati kad bude prilika.
Evo ti link za sve verzije
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/stock-t2961073
I Fulmics rom je rađen na bazi v30F.

Poslednja izmena:
Je li ima neka fora da se vidi neki log kada mi se resetuje telefon zašto se to desilo?

U poslednje vreme je počeo da se resetuje svaka dva dana u proseku.

Je li se kome desilo da se tel dosta sporije puni?

Koliko sam i ja to hteo da napisem, mislim da sam u zadnjih nedelju dana primetio da se bas osetno sporije puni telefon. Da li zna neko sta bi moglo biti? Ne bih rekao da je do punjaca, sasvim okej radi, nigde kabal nije presavijen ili tako nesto

EDIT: evo probao sam ipak drugi punjac i izgleda da je ipak do njega, dosta brze puni sa ovim sto sam testirao

Poslednja izmena:
Prvi manji pad i neprimetno je napuklo staklo dijagonalno što utiče na rad touch-a u nekim delovima. Ekran ispravno radi. Koliko bi koštala popravka okvirno (pretpostavljam zamena stakla i touch-a) i koji servis preporučujete.

Uzeo sam pre neki dan LG G 3 ,telefon je super,sve to stoji,brz i efikasan....Ali,kad hocu da ga updatujem preko LG PC Suita,spojim ga,sve ok.....i on vrti,vrti i kaze da imam najnoviju verziju softvera a to je 5.0! E sad ,zasto on ne vidi mogucnost da ga na Marsmallow 6.0 nadogradim? Jel ima neko neko resenje? Android 6 se pojavio koliko znam pre 3-4 meseca..znaci odmaklo je vreme nije da nije sad kao jos dosao do nas..Hvala unapred,drugari.

I jel zna neko,kako da aktiviram,da recimo dok je telefon na odmoru,ne koristim ga,da vidim ako mi je nesto stiglo da ne moram da ga otkljucavam nego da lampica blinka ona gore u uglu? Kao na svim prethodnim sto sam imao....Meni je cekirano to sve,ali ona recimo kad mi dodju notifikacije oglasi se tek kad taknem ekran..

Meni normalno rad led kad mi stigne neka notifikacija. Ne znam u cemu je problem kod tebe. Probaj sa restartom.

Uzeo sam pre neki dan LG G 3 ,telefon je super,sve to stoji,brz i efikasan....Ali,kad hocu da ga updatujem preko LG PC Suita,spojim ga,sve ok.....i on vrti,vrti i kaze da imam najnoviju verziju softvera a to je 5.0! E sad ,zasto on ne vidi mogucnost da ga na Marsmallow 6.0 nadogradim? Jel ima neko neko resenje? Android 6 se pojavio koliko znam pre 3-4 meseca..znaci odmaklo je vreme nije da nije sad kao jos dosao do nas..Hvala unapred,drugari.

Ovde imaš tutorijal za flešovanje kdz stock roma i sve što ti treba
http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/

Pa recimo dodju mi vesti notifikacije ili whatsap,ja to vidim tek kad kliknem dva puta na ekran? U podesavanjima imaju ono zeleno za pozive itd..to kad odcekiram i cekiram on pokaze kako treba da radi i jeste kad dodje poruka ili poziv to radi...ali za novine,whats kad stigne,ne blinka mi akd telefon miruj? Uhhh ne bih da ga nista budzim preko ne oficijalnih stvari,samo me zanima zasto ne mogu preko pc suita lepo sve ,regularno? Ili su mozda povukli updat? Hvala

Uhhh ne bih da ga nista budzim preko ne oficijalnih stvari

O kakvom "budženju" preko ne oficijelnih stvari govoriš?
Ako misliš na link što sam postavio tu je sve legalno. Softwer je originalni. Kucaš svoj IMEI broj da dobiješ za svoj telefon. Posle flešuješ sa Lg flash tool 2014 i imaš oficijelni MM. Pola ljudi nije dobilo OTA. Ja sam kupio kod mts pa kad kucam IMEI izađe Mađarski softver a OTA nema, šta njih briga za brljotine naših trgovaca.
Ti kako hoćeš, čekaj ako imaš vremena. Još nemoraš da čitaš i razmišljaš kako se to radi, samo uključiš telefon i kad stigne apdejt nekoliko puta stisneš da, da..

O kakvom "budženju" preko ne oficijelnih stvari govoriš?
Ako misliš na link što sam postavio tu je sve legalno. Softwer je originalni. Kucaš svoj IMEI broj da dobiješ za svoj telefon. Posle flešuješ sa Lg flash tool 2014 i imaš oficijelni MM. Pola ljudi nije dobilo OTA. Ja sam kupio kod mts pa kad kucam IMEI izađe Mađarski softver a OTA nema, šta njih briga za brljotine naših trgovaca.
Ti kako hoćeš, čekaj ako imaš vremena. Još nemoraš da čitaš i razmišljaš kako se to radi, samo uključiš telefon i kad stigne apdejt nekoliko puta stisneš da, da..

Ok, da li bi mogao korak po korak da mi objasnis kako to da uradim,ako ti nije tesko? Hvala
SW Version mi pise ovo D85521A_00? To pise kad ukacam IMEI i ima da downloadujem neki Kdz od 1.1 giga?

Poslednja izmena:
SW Version mi pise ovo D85521A_00? To pise kad ukacam IMEI i ima da downloadujem neki Kdz od 1.1 giga? :rupa:

I jel zna neko o tom problemu sa LED notifikacijaama? Naime kad mi je telefon u quiet modu-dont disturb kad mi dodju notifikacije od novina,whatsappa itd...ne blinka mi LED nikako...pri tom je ukljucen da blinka? E sad ja sam nesto cacka jel moram da stavim ono priority listu aplikacija ili?

SW Version mi pise ovo D85521A_00? To pise kad ukacam IMEI i ima da downloadujem neki Kdz od 1.1 giga? :rupa:

Zbog toga ti i ne nudi update jer ,za trziste sa kog je tvoj g3, jos nije pusten MM. Ako ne mozes da cekas jedino ti je resenje da skines neki eu open kdz pa preko flash toola.

Zbog toga ti i ne nudi update jer ,za trziste sa kog je tvoj g3, jos nije pusten MM. Ako ne mozes da cekas jedino ti je resenje da skines neki eu open kdz pa preko flash toola.

A kako da znam sa kog je trzista,mislim kako to znas? Ja sam fon uzeo u epicentru Bg-a,a na kutiji od fona pise Made in Korea ? :D

Skini LG Phone From sa marketa.

Evo kad ukucam ispadne ovako,sad sa kog je trzista ne izvaljujem jos bas i kad bi mogao da stigne update ?....Screenshot_2016-06-06-16-59-57.jpgScreenshot_2016-06-06-17-00-07.jpg

I jel zna neko o tom problemu sa LED notifikacijaama? Naime kad mi je telefon u quiet modu-dont disturb kad mi dodju notifikacije od novina,whatsappa itd...ne blinka mi LED nikako...pri tom je ukljucen da blinka? E sad ja sam nesto cacka jel moram da stavim ono priority listu aplikacija ili?

Poslednja izmena:
Vrh Dno