Šta je novo?

LG G3

Jel koristi neko fulmics uz xceed kernel? Kakvi su rezultati u poredjenju sa stock 30b?

Mislio sam da flešujem Xceed na stock v30c ali kako da ga rutujem?

Kako ste zadovoljni sa kamerom na ovom telefonu?
Čini se da ima potencijal ali slike su krš. Uglavnom su hladne, isprane boje, detalji kad se zumira mrljavi, automatika užasno loše radi.

Je l' ima neka druga aplikacija sa malo više manuelnih podešavanja, a da ne mora telefon da se rutuje?

xcam, ne mora da se rootuje.
jel su ti to utisci sa MM ili sa LP?

pitam pošto i ja sad imam otprilike takav utisak, ali nisam siguran da li sam se navikao na kvalitet fotki sa 5x pa mi je G3 sad bez veze, ili je MM update stvarno pokvario kameru :)

Sad sam na MM ali nisam nešto ni pre bio zadovoljan. Prešao sam sa G2 mini i čini mi se da sam tamo bio zadovoljniji sa fotkama.
Jednostavno, software je drugačije kapirao sliku.
Imao sam priliku da slikam istu scenu sa S6 i G3 i razlika je ogromna. Nije S6 imao više detalja ili je uhvatio više svetla nego je samo drugačije podešen. Boje su zasićene i tople. Kad se uporede slike jedna pored druge, slike sa G3 izgledaju jadno.

Vojkane, hvala za X cam, to je ono što mi je trebalo.
Dovoljno je samo ručno podesiti balans bele i to je to.

Jedno pitanje, kako mogu da namestim X cam, a da ne rootujem fon, ako je to uopste moguce?

Pa samo instaliraš? Imaš apk na xda

Moram da napisem da sam generalno prezadovoljan telefonom (mana je one pukotinice ali to je reseno).
Na LP je lepo radio, sada na MM radi jos bolje! Kao i svi ovde promenio sam dosta telefona, i zakljucio da sam najzadovoljniji upravo sa G3.

Jeste stvarno je fin foncic,trenutno i za relativno male pare :)

Moje pitanje je je l koristite ovaj stokovani vidzet za vreme i prognozu ili imate predlog za neki lepsi ? :)

Dešava li se nekome da prilikom snimanja videa u tonskom zapisu ima pucketanje? Na ovom snimku se čuje u 15-oj sekundi.

Cekaj flumics 5, limitless nista posebno, nikakva razlika u radu u odnosu na stock, ima par aplikacija sa g5, jednom bzveze launcher....

Pozdrav svima, da li mi možete reći koji je najbolji custom rom( ili originalni firmware) za ovaj telefon da se ne zagreva mnogo i da baterija traje duže?

Ja koristim fulmics 4.2 sa xceed kernelom i mogu reći da je neuporedivo bolji od stock roma.

Kako se instalira taj xceed kernel, našao sam na xda developers ali nema nigde download

Ja sam prvo stavio fulmics pa tek onda flashovao kernel, pre toga sam bio na stock 30b bez roota. Sad koristim 2.4a kernel.

Kernel se instalira (flesuje) preko twrp recovery-a, download za 2.4a je na 213 strani na xda temi. Mada vidim da sad ima 2.4d i da kažu da je najbolji do sada. Download za njega je na 225 strani.

Edit: kad instalirate fulmics obavezno ostavite stock CTT mod. Xceed ima svoj algoritam za temperature i ne slaže se da CTT modovima.

Poslednja izmena:
Flesnuo sam sada Xceed 2.4d i cini mi se da radi telefon lepse nego sa stock kernelom, cini mi se da je brzi...

Instaliraj synapse, stavi procesor na 2265, - 10 undervolt i - 8 undercurrent. Baterija je mnogo bolja tako. Ne može ništa da ode po zlu, podešavanja se vrate na default posle restarta. Isto tako posle restarta to treba opet odraditi.

Sent from my LG G3

Uradio sam to i onda posle nekog vremena restartovao telefon zbog xposed frameworka, i sad kad uđem u synapse kaže no uci support detected.

Našao sam rešenje na xda. Probaj clear cache i clear data synapse... Ako to ne radi onda opet clear cache i clear data synapse pa idi u twrp pa opet flashuj kernel i odradi clear dalvik.

Sent from my LG G3

Ne radi ni jedno ni drugo, ne znam što sve sam pokušao što piše na google o tome i opet neće.

Stigao i meni MM preko pc suita, tel je za francusko trziste. Ne svidjaju mi se sitnije ikone u imeniku i deo za notifikacije, ali zato tel je primetno brzi, mada baterija meni drzi samo dan, inace je gurala po 1.5 do 2, ali videcu posle par punjenja.

Koja je verzija MM? Uvek možeš skinuti drugi kdz i sa LGUP vratiti na stariju ili neku drugu verziju 30x.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno