Šta je novo?

LG G3

Kad si kupio? Ja sam u mts u Septembru (oko pola godine ima) i nije pukla lajsna!
Neko je napisao da mu se čini da je sada od aluminijuma. Bilo bi to dobro, ali ne verujem.

Kad si kupio? Ja sam u mts u Septembru (oko pola godine ima) i nije pukla lajsna!
Neko je napisao da mu se čini da je sada od aluminijuma. Bilo bi to dobro, ali ne verujem.
Prosle godine u januaru...ako se secam mislim da je kod mene izdrzala oko 8-10 meseci pre nego je pukla...

Gledam kod kolege na poslu na G3 sa 32Gb on ima je*ene kratere i kod IR blastera i dole kod mikrofona a kupio je telefon posle mene 3-4 meseca...

Treci kolega koji je isto uzeo G3 posle nas ima pukotinu kod mikrofona ali je daleko veca nego kod mene....

Poslednja izmena:
Koji servis radi za mts. Taj čovek što je pisao da su mu kod zamene stavili Alu lajsnu je kupio u vip-u.
Makar ćemo dobiti nov ekran. Još kad bi našli full HD bilo bi super ®.
Znaš li može li se promeniti oštrina u sharpenig modu nekom aplikacijom ili da ponovo flešujem. Koliko si postavio sharpnes kad si flešovao

Ovo nije dobro?Koliko izvlacite sot-a na lp?I ako moze neko ko je stavio mm da kaze sta o bateriji,jel bolja nego na lp
42987f13e756f4aba2db0ef1b284e423.jpg

Drustvo, da li na MM ne baguje vise ono za otvaranje poruka na locksreecnu? Mislim na ono da moze double click na obavestenje i da odma otvori poruku, a ne da se klikne pa onda otkljucavanje? Mene to bas nervira na LP, to je na kitketu radilo...

Jel moze neko da uporedi LG G2 sa Lg G3 ali onim sa 2gb rama? Dakle interesuje me iskustvo nekog od vas ko je koristio oba.I dal se isplati prelaziti sa g2 na g3 (2gb) ,posto cu mozda imati sansu ...

Kad mi se ukazala prilika nisam razmisljao ni malo da se prebacim.Na g2 je baterija prednost sve ostalo je na strani g3.Neko kaze da se isplati neko ne(to sam isto i ja pitao)prelazak ali ako uzmes g3 bices prezadovoljan,neces promasiti sigurno

Kamera bolja bez modovanja,brzi,bolji ekran,mnogo lepse izgleda od g2....mozda gresim ali meni tako deluje,ispravi me ako gresim?Jedino kao sto sam i rekao g2 ima mnogoooo bolju bateriju

Kamera bolja to stoji, ekran je svetliji i bolji na G2. Izgled je subjektivan ali mogu da se slozim da bolje izgleda G3. G2 bolje radi i, kao sto si i sam rekao, ima mnogo bolju bateriju.
Sve zavisi kolika je doplata i sta se ocekuje ali nije bas neki upgrade.

Eto,slazemo se,generalno ja imam problem sa telefonima,nijedan nemogu da zadrzim duze od mesec dana[emoji12]

Nema tu sta da se misli, naravno da je g3 osetno bolji od g2 i vredno je prelaska osim ako nije neka velika razlika u doplati. Imao sam oba u isto vreme, g2 je otisao posle kraceg razmisljanja. I ta baterija na g3 nije ni malo losa, meni je drzala do 1h sot-a manje od g2.

Kako najlakše rutovati G3 na MM?
Instalirao sam onaj poljski i lepo radi, sad bih hteo da ga malo očistim i da instaliram ono za oštrinu i kameru neku sa malo više kontrola.

Prati na lg-phone-firmware.com
Kapiram da će tamo prvo da se pojavi

A odakle skidate kdz? Ja tu odem da pogledam da li ima neki fabrički firmware za moj telefon.
Nisam nikad ni pokušavao da ukucam IMEI, samo izaberem koji telefon imam i nađem šta mi treba.

Da je g3 ostao na LP rekao bih ti da ostanes na g2... Ali posto je dobio MM na kom radi dosta bolje u odnosu na LP preporucujem ti da ga uzmes... Trenutno mu je jedini minus baterija u odnosu na G2

Ja sad proverio preko pc-suita i nema nista za sad, telefon je iz VIP-a. Ako neko dobije update, neka javi :D

Koji punjac kupiti posto mi je originalni crkao? Da li vrede nešto ovi hama Punjaci ili neki drugi zamenski?

Aukley ako mozes da narucis. Mogu ti preporuciti orginal prodavca na aliji.

Danas cu odneti telefon u VIP na servis za naprsline. Videcemo koliko dana cu cekati i sta ce biti kad se vrati.

Jos nije stigao OTA update?

Nazad
Vrh Dno