Šta je novo?

LG G3

Zaboravih da li moze da se instalira Fulmix 4.1 preko oficijalnog poljskog MM?Ako ne moze ,sta treba da se uradi,
tj koja verzija prvo treba da se instalira?

Instal Flumicsa i ide preko oficijalnog MM,samo stikliraj u recoveriju sem format data i format system,inace nece da butuje fon.

E ljudi install sam MM, i odradio sam Normal, znaci ostavio sam sve svoje, bas kako bi mogao da vidim kakav je u poredjenju sa 5.0. Odusevio me kako je brz sistem, ali velika zamerka mu je baterija. Vidno se brze prazni baterija sada na MM. Ne znam da li bi resio problem sa hard resetom, ali mi se ne da posto imam previse podataka, u smislu password-a i svega na sajtovima i aplikacijama. Da li moze ta baterija malo da se sredi?

Nema šta da se sređuje... Uradi factory reset, baterija treba da traje isto kao i na LP.

Pa meni se cini da je znatno slabija baterija....pogotovo kada gledam YT ili nesto drugo. Ranije se sporije praznila.

The latest reports reveal that the LG G3 Marshmallow update for its international variant will start rolling out this coming March 14.

Zasluzuje taj update.

Flesovao skoro drugaru na dual sim G3 MM i danas stigao malo da procackam. Definitivno radi dosta lepse od LL-a ali je kesiranje lose. Sistem je vrlo brzo otisao na 2GB sto je ocaj. Puni skoro do kraja ali sistem mnogo vuce i ostaje malo za kesiranje. Mnogo bolje od Note 4 npr. ali mora to jos mnogo da se pegla.

Pa jeste,ja kazem da od MM radi jako slicno kao Z2,Z2 kesira malo bolje.

Z2 kesira dosta bolje koliko videh. A i fluidnost jos uvek nije na tom nivou, provlace se lagovi.

Uzeh pre neki dan ovaj telefon i drago mi je što sam se nakon Samsunga vratio na LG.

Baš mi je falio quick remote, qslide i neke druge LG zezalice, ali mi neke stvari i nisu falile.

Naime, kao i na ranijim LG telefonima, ne mogu nikak da stavim da default lokacija za čuvanje kontakata bude google - gmail, a ne phone.

Ali još veći problem od toga je što kada izaberem da mi sačuva kontakt preko googla - gmail-a, neće uopšte da mi sačuva kontakt.

Hoću da poludim jer nikako da provalim u čemu je problem, a nisam ni u pretrazi ove teme našao ništa korisno.

Svakog dana dodajem nove kontakte i odlepiću ako budem morao da ih čuvam prvo na telefon, pa onda da prebacujem na google... pogubiću neke sigurno, a to ne sme da mi se desi, jer su u pitanju poslovni kontakti.

Pomagajte ako Boga znate, drugari.

Ja kontakte cuvam samo gmail-u, i evo sada kada sam krenuo da napravim novi kontakt po defaultu mi je stavio da sacuva na gmail nalog, nisam nista morao da menjam... Ne znam dal to ima veze ali ja sam stavio da mi Contacts prikazuje kontakte samo sa gmail-a.

Uzeh pre neki dan ovaj telefon i drago mi je što sam se nakon Samsunga vratio na LG.

Baš mi je falio quick remote, qslide i neke druge LG zezalice, ali mi neke stvari i nisu falile.

Naime, kao i na ranijim LG telefonima, ne mogu nikak da stavim da default lokacija za čuvanje kontakata bude google - gmail, a ne phone.

Ali još veći problem od toga je što kada izaberem da mi sačuva kontakt preko googla - gmail-a, neće uopšte da mi sačuva kontakt.

Hoću da poludim jer nikako da provalim u čemu je problem, a nisam ni u pretrazi ove teme našao ništa korisno.

Svakog dana dodajem nove kontakte i odlepiću ako budem morao da ih čuvam prvo na telefon, pa onda da prebacujem na google... pogubiću neke sigurno, a to ne sme da mi se desi, jer su u pitanju poslovni kontakti.

Pomagajte ako Boga znate, drugari.
Pa imaš na Google play sto vrsta app za backup

Izlazi mi cesto neka reklama ali na pocetni prizor , imao neko slicnih problema? Kako da resim to? Ili je mozda je neki virus.

uploadfromtaptalk1457276923175.jpg

Isplati li se ažurirati OS 14. marta, na Marshmallow?
Trenutno sam jako zadovoljan telefonom, ali načuo sam da je ažuriranje ponekada loše. Šta vi mislite o tome?

Naravno da se isplati - samo nece sigurno baš 14 - tog da puste za sve regione

Pogrešno sam se izjasnio, uopšteno sam mislio od sredine marta, pa nadalje, da li se isplati. :D Hvala na odgovoru.
Mada javljaju se i greške, da li ih je moguće izbjeći?

I ja sam od pre neki dan vlasnik G trojke i ako uzmem u obzir cenu prezadovoljan sam.
Jedino što me je malo razočaralo je baterija. Koristio sam G2 mini i baterija je dosta duže trajala na mom starom telefonu.
Ali, okej, velika je razlika u ekranu i performansama pa se ne žalim.

I još jedna sitnica mi bode oči. Čini mi se da kada gledam crna slova na nekoj npr. plavoj pozadini kao da imaju neki beli outline. Kao da je kontrast prenaglašen.

Čitao sam ovde da neka lajsna puca, je l' može neko da objasni šta je problem i kako sprečiti. I je l' ima još nešto na treba da obratim pažnju?

Sperciti nikako, a ukucaj u gugl lg g3 cracked bezel pa ces videti kako izgleda

Halo efekat oko slova je valjda do ostrenja slike, ali sacekaj nekoga ko ima telefon da ti potvrdi

Da da to je oštrenje koje radi. Ima na xda zip koji se flešuje da se to isključi.

U zadnja 2 dana telefon se restartovao 2 puta sam od sebe. Juce sam kucao poruku restartovao se, danas gledam nesto na youtube restartuje se? To mi se i pre desavalo , al ne svaki dan?

Meni je isto tako počeo da se reestartuje sam od sebe, i bio je do baterije problem. Nova originalna je 1600din

Ja kontakte cuvam samo gmail-u, i evo sada kada sam krenuo da napravim novi kontakt po defaultu mi je stavio da sacuva na gmail nalog, nisam nista morao da menjam... Ne znam dal to ima veze ali ja sam stavio da mi Contacts prikazuje kontakte samo sa gmail-a.

Ista priča, ali mi uvek prvo nudi da sačuva na telefon, a kad izaberem gmail, često neće da mi sačuva uopšte kontakt.

Pa imaš na Google play sto vrsta app za backup

Ma znam to, bekapujem ja kontakte sa gmail-a direktno, ali problem je u tome što malo malo pa neće da mi sačuva kontakt kad izaberem gmail.

To je problem, što svaki put kad sačuvam kontakt, moram da proverim da li ga je sačuvao... i u telefonu i u gmail-u direktno.

Ne mogu da gledam u pasulj svaki put kad čuvam kontakte, pošto sam već dosta kontakata izgubio. Treba da pozovem nekog, upalim kontakte i onda ne mogu da pronađem taj kontakt iako sam ga sačuvao.

Ne pali ni kad izaberem da mi prikazuje sve kontakte, ni samo gmail ili samo telefon.

Ovo mu dođe kao lutrija, ako me ukenja, sačuvaće mi kontakt, ako ne, mogu da se slikam, što je nedopustivo.

Hvala na savetima svakako, ali problem nije rešen.

Poslednja izmena:
Ja imam bar 200 poslovnih kontakata u telefonu a telefone menjam često i uvek koristim app backup and restore I nikad nisam izgubio ni jedan

Sperciti nikako, a ukucaj u gugl lg g3 cracked bezel pa ces videti kako izgleda

A je l' se to dešava i kad je telefon u futroli ili samo kad se koristi "go"?

Uzeo sam kopiju spigenovog slim armora i futrola je super, iako nie oriđiđi.

Ja imam bar 200 poslovnih kontakata u telefonu a telefone menjam često i uvek koristim app backup and restore I nikad nisam izgubio ni jedan

Na prethodnom šljamsungu sam mogao s defaultnom aplikacijom da bekapujem ceo telefon, a ovde lg pcsuite stalno zeza i s backupom mogu samo poruke i pozive da bekapujem.

A je l' ova aplikacija bekapuje samo instalirane aplikacije ili ceo telefon, kao što može helium, titanium backup itd?

Inače, zna li neko neku sličnu full backup aplikaciju, a da radi bez rootovanja?

Svakako ću da probam, ali nije stvar u samom bekapovanju, već u tome da ja sačuvam kontakt i kad ga sledeći put potražim, nema ga.... ni u telefonu ni u gmail-u, nigde, tako da nemam šta da bekapujem kad se kontakt nije ni sačuvao. U tome je problem.

Poslednja izmena:
To je do lg-a, i na drugim lg modelima se desava, i desi se samo od sebe nebitno u cemu je telefon.

A je l' to onda podleže reklamaciji, obzirom da je LG svestan tog defekta?

EDIT: Ispravka, sad sam tek provalio da LG backup može da bekapuje ceo telefon na sd karticu, to sam izgleda potpuno zaboravio jer nisam koristio LG koju godinu.

Ali to ne rešava nečuvanje kontakata. Ali sada bar mogu da uradim factory reset, pa da povučem opet bekap, valja ću moći tako da rešim problem, pošto sam čitao da factory reset rešava mnoge probleme sa lagom, sporim punjenjem baterije itd kod ovog modela, a možda i drugih.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno