Šta je novo?

LG G3

Pozdrav ljudi. Imam jedno pitanje u vezi rutovanja. U pitanju je verzija D855. Instalirao sam LG drajvere, aktivirao usb debugging, probao sa oneclick root verzijama 1.2 i 1.3, našao sam i neki lg root gde se skoro sve ručno ubacuje. Svaki proces odradi do kraja ali rutovanje ne uspe. Menjao sam i ptp, mtp, probao još neki lg drajver i ništa.

Ako sam dobro shvatio treba da imam u device manageru nešto kao adb device, ali to nemam kada povežem telefon sa kompom.

Pretpostavljam da nisam našao dobre drajvere. Imam Win 7 64. Zna li neko gde grešim?

LGUnitedMobileDriver_S50MAN311AP22_ML_WHQL_Ver_3.11.3
LGUnitedMobileDriver_S51MAN313AP22_ML_WHQL_Ver_3.13.2

Probaću te sa linka.

Verzija 5.0.

Ne uspeva ni sa tim drajverima. Sada imam ADB device među drajverima ali ništa.

Ovo je da po*izdiš. :wall:

Probao sam to. Ne da se. Probaću na drugom računaru. Možda me ovaj zeza.

Ne brinem se ja nego žena [emoji1] [emoji1] [emoji1] kaže sjeb... mi telefon.
Probao sam inace sa mojim od g4 koji je isti kao kod g3 i nema problema niti se greje kao onaj
Rešenje :kupi drugi punjač da se ne bi svadjao sa ženom [emoji1]

Mislim da bi ti posao zavrsilo da samo kabl kupis. Ja sam kupio u winwin-u neki teracell kabl od 2A, kostao me oko 600dinara. Adapter je neki kinez na kom takodje pise 2A. Telefon se puni od 1-100% za 1h:45min i nikakvih problema nemam. Probaj da na njenom adapteru nakacis tvoj USB od G4, pa vidi sta se desava. Ako nemas problema, onda samo menjas kabl i iskljucivo uzmi ovaj od 2A.

Mislim da bi ti posao zavrsilo da samo kabl kupis. Ja sam kupio u winwin-u neki teracell kabl od 2A, kostao me oko 600dinara. Adapter je neki kinez na kom takodje pise 2A. Telefon se puni od 1-100% za 1h:45min i nikakvih problema nemam. Probaj da na njenom adapteru nakacis tvoj USB od G4, pa vidi sta se desava. Ako nemas problema, onda samo menjas kabl i iskljucivo uzmi ovaj od 2A.
Ok hvala - Probacu i tako mada mi je kolega kod koga sam uzeo telefon rekao da će mi dati nov punjač

probajte "kingroot".. pa posle autorec, ali vodite racuna za marshmallow treba najnoviji mm autorec.. a za android5 prethodni... posle iz twrp recovery se flesne permissivni kernel i supersu

Posle dve nedelje bez restarta

Prilozi

• uploadfromtaptalk1454835008582.jpg
    uploadfromtaptalk1454835008582.jpg
    129.8 KB · Pregleda: 154
  • uploadfromtaptalk1454835027832.jpg
    uploadfromtaptalk1454835027832.jpg
    150.2 KB · Pregleda: 156
  • uploadfromtaptalk1454835038746.jpg
    uploadfromtaptalk1454835038746.jpg
    132.8 KB · Pregleda: 152
Šta je to sunce ti? :) Ne želi da kešira ništa? :)

Ženi zabola neka pet saga u sred igre pa rekoh da pogledam (morao da je brišem iz recents + force stop), kad ono... Udario sam mu restart da se opasulji :)

Pošto nemam mnogo vremena da čitam sve redom, jel dosta primetna razlika izmedju 16gb i 32gb ? U samom radu da li se mnogo primećuje? Gledao sam po netu i po testovima nije neka prevelika razlika. Trenutno 32gb verziju bih morao da platim 40, 50e vise a ne deluje mi da vredi toliko.

Pa zavisi šta koristiš od aplikacija... Ako koristiš 5 messengera, fb, instagram idi na 3 GB, ako si asocijalan :D tj nemaš te social app onda može sa 2 GB da se živi

Ne stigoh ranije da ti odgovorim. Ne dođe nigde. Probao sam sada na drugom računaru i ista stvar. Nisam pametan. Možda da se vratim na KK pa probam rut?

A gde ima da se skine MM kdz? Meni zvanično pokazuje LL za ovaj model.
Napiši koji model imaš, a evo ti Pod Quck Download za d855 32/16 gb. To ti je Poljski mm, samo su oni dobili v30b. Svi njega instaliramo i rutuj kako piše na linku koji sam ti dao. Ne treba ti komp, sve skineš na telefon i rutuješ.
http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/
Jedino MM instaliraš sa Lg Flash Tool 2014.
Možda će ti koristiti ovaj tutorijal
http://cafe.mobil.hr/threads/79737-LG-G3-D855-Tutoriali-ručna-nadogradnja-custom-romovi

Poslednja izmena:
Nabacio sam MM sa LGUP (extra prost programčić :) ) i root sa tog linka. Hvala na uputstvima. :)

Da, o progresu... Kako loš? Evo kad kliknem na njega

Prilozi

• uploadfromtaptalk1455234812214.png
    uploadfromtaptalk1455234812214.png
    305.2 KB · Pregleda: 144
Nazad
Vrh Dno