Šta je novo?

LG G3

Ja sam uradio kako je Vojkan opisao, sa supersu 2.52 i sharpenig modom, sve prošlo iz prve, ko po loju. :-D

Čist 30b, update sa 21a kroz LGUP, osvetljenje 50%, bez igara, par poziva. Star godinu dana.
2509afe5d3795d8cc88d49859b117f35.jpg

Jel moze da se vrati na LP posto mi MM na 4g gubi mrezu i pozivi ne rade?

Radi xposed,na zalost ne radi jos uvek tweakbox,radi yt playback i jos par nekih sitnih modula koje ja koristim.

Imam problem,flesovao sam rom v30b sa cafe.mobil.hr misleci da cu tako da resim problem sa gubljenjem roota prilikom restarta.Napravio sam bekap v30 global roma,svih stavki,sem modema.Nakon zavrsetka flesovanja,telefon se upalio ali mi se izgubio imei broj.Uradio sam "restore" iz twrp ali imei broja i dalje nema.Kako da vratim imei?Unapred hvala.

Poslednja izmena:
koji sad bootloader i modem imaš? MM modem ne radi sa KK bootloaderom, ako ti je ta kombinacija sad na telefonu moraš da staviš LP modem

Ponovo sam flesnuo po uputstvu sa xda foruma.Vratio mi se imei :D.Usvakom slucaju,hvala puno.

U mom slučaju baterija ista kao na LP...ni gore ni dole...standardnih 3-3 i po sata na WIFI i oko ~3 sata kada sam na 3g/4g mreži...

Meni je baterija na 6.0 MM malo bolja nego na Lolipopu.Izvučem nekih 15-20 min vise.Budem tu negde oko 4 h SoT a na Lolipopu mi je bilo oko 3 i po sata SoT.

Jel vam se dešava da se reestartuje telefon sam od sebe? Imam stock Android, nista cackano.

Ja sve vise razmisljam da batalim G3 i predjem na jos jednog kineza. Baterija je sve gora (mada nikad i nije bila nesto bog zna koliko dobra) jedino sto me jos uvek drzi za ovaj telefon je odlicna kamera koju nema jos uvek niti jedan kinez.

[YOUTUBE]GzzaEKxUUio[/YOUTUBE]

probaj MX5, honor 7... pa vidi da li je baš tako to za kameru :)
pa i mi note, mi 4c itd...

I ja isto, ili da cekam mate 8. Mada to posle treba cekati da padne na neku razumnu cenu...

Taj mate s je precenjeniji od precenjenog p8

Ubacio MM(clean install), posle 1h ekstreman lag prilikom ulaska u recents, toliko da se sve kompletno zaglavi.. Factory reset, posle par sati isto.

Opet flešujem MM, čista instalacija, evo posle par dana opet recents i totalni lag, pomaže samo restart.

Ne dešava se često, ali eto par puta na čistim instalacijama.

Ušo da vidim free ram(tada dok je lag), piše neka minus milionska brojka - 44000000 :d

Jel ima neko ideju?

Poslednja izmena:
piše ta brojka u running ili u cached? u developer options si gledao?

piše ta brojka u running ili u cached? u developer options si gledao?
Da u developer options, running mislim da je bio i na svim aplikacijama sa liste piše restarting.. (jedva dođem do ovde kakav lag bude)

To se dešava u momentu dok traje lag, koji kao što rekoh krene nakon ulaska u recents apps.

Edit: probaću screenshoot ako uopšte bude moglo kada/ako se desi ponovo. Nadam se da neće, ali nakon dve čiste instalacije i factory reset, mala šansa da se ne ponovi :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno