Šta je novo?

LG G3

Kao sto rekoh i za proslu Novu Godinu je bilo iznenadjenja :) E sad, videcemo da li ce biti pozitivna ili negativna :)

Jel moze netko vidjeti kel ima u dev opcijama oem unlock?
Vjerijatno nema al opet.

Ne da je G4 dobio v6.0 nego i ovaj jeftiniji LG G Stylo - http://www.gsmarena.com/android_60_marshmallow_rolling_out_to_sprint_lg_g_stylo-news-15747.php
Sad je počeo i G3, dok za Samsung ni Note 4/5 neće još par meseci na 6.0 :)
Svaka čast za LG kapa dole, još ako utegnu kao za svoj flagship, pa dje će im kraj biti.

Kako da vratim sistem na 5.1 ? Sta da flesnem ?

Vec drugi put mi se desava da telefon nece da prima pozive(iako kod osobe koja zove cuje se da zvoni) niti poruke sve dok ja nekog ne pozovem i ne blokira ceo (tako da moram da vadim bateriju) i sve to na 6.0 ....
Odradio sam bio direktan upgrade preko LG Bridge-a dok sam imao 5.1 na njemu pa kad je to sve odradilo imao sam isti problem samo sto tad ni vadjenje baterije nije pomoglo.
Desavalo se da pozovem mob sa fiksnog i da zvoni ali telefon nista ne prikazuje niti se oglasava... Imenik isto tako nisam mogao da ocitam kao ni Dial Pad da otvorim...

Onda sam odradio Factory Reset pa se to resilo ali kasnije povremeno isti problem, sto je najgore ne znam kada se to desava tako da obicno sam moram da provalim kada probam nekog daa pozovem a kasnije kada sve resim stigne mi gomila propustenih poziva i poruka tipa "Sto se ne javljas, zovem vec 15-ti put" i sl a meni telefon uopste nije zvonio a pokazuje da ima mrezu sve vreme....
EEEE, to, to
to se i meni desilo par puta.... zovu me a ja se ne javljam, tel ne zvoni, Viber i ostalo radi sve. Kada pozovem nekog stoji connecting ceo dan :) I ne mogu da prekinem vezu.... Moram restart. s' tim sto ne moram da vadim bat nego na dugme...
Ali nije od pocetka.... Nekih mesec dana je bilo sve ok, a to sam primetio pre par dana...
I ja da se zapljunem po tom pitanju. Jednom mi se isto to desilo. Restart je popravio. MM, uradio factory reset posle upgrade - a preko LG bridge-a
Hvala na odgovoru!
Ostacu ja ipak na LL, jer vidim da se ljudi dosta zale na MM...jos i ovo s pozivima...
Samo na MM i to ne od pocetka, imam ga oko mesec dana a pocelo je pre 5 dana recimo...
Ne znam da li sam nesto mozda instalirao pa zeznuo nesto......
A komplikovan mi je factory r....

Mora da se proda još g3 i g4 pre nego što izađe g5

a613d677f286c166153f22e580179652.jpg
0a5d9b30bebd3b7cfb428ab1e0eb7dbe.jpg
3d17212e7d72fe50f8bb9a993f24c0c1.jpg

Sve vreme čačkam tel, podesavam applikacije kao što su mi bile na LP. Jeste da je još rano za poređenje baterije ali na prvi pogled MM mi se sviđa. Jedina zamerka je što sada ne može da se podešava jačina auto osvetljenja mada dobro reguliše...

Nemam root, flesovao sam onaj prvi kdz što je kao za 16gb verziju mada radi bez problema na 32gb, ram je ocitan ceo i interna je 32gb tako da slobodno možeš njega da flesujes. Može i root da se odradi, video sam na xda da je neki lik namestio mada ne mogu da se setim kako tačno.
Inače quickcircle su promenili, sad izgleda ovako:
a326e1c83199ae000ff535b238a7d1f6.jpg

Instalirao sam CM13 nightly 6.0.1 20151230, zadnja verzija, danas sam skinuo. Imam problem sa greškom "google apps stopped working"
Pri instaliranju sam instalirao micro gapps.
Pitanje: Da li može da se reši ovo, ili ne? Da li bi mogao preko da instaliram iz TWRP neki drugi gapps paket preko ovog?

Inače, telefon radi kao munja u poređenju sa fabričkim operativnim. :smash: :banana:

Poslednja izmena:
Oficijalni MM su odlicno odradili. Fluidniji je od LP,skoro kao Cm13. Baterija ne znam,jos je rano za to. Kamera se pokrece za nijansu brze. Interfejs je lepsi,moje misljenje. Vredi preci sa LP na MM definitivno. Ja cekam Fulmics da odradi MM ROM.

Kakva je ovo glupost?
Da bi kreirao novi kontakt u telefonu moraš tom kontaktu da dozvoliš da ima pristup tvojim slikama i ostalom materijalu u galeriji...u suprotnom ne da da se kreira novi kontakt.....

DRASTICNO BRZI SISTEM!!!
lolipop je ionako poluproizvod...cak i na neksusu...
PLJUC lg-u zbog budjavog Mcafee bloat-a

Moguće da prekida kabl... Izvadi pa vrati

@Vojkan
Probao za sada bez efekta

@Djorjde
Ne, napunio sam bateriju pre nego sam flesovao MM i namestao ga i cackao dok je bio na bateriji

@Vlada
Kakve veze font ima sa punjenjem baterije?

Jeste brz sistem i to stoji ali gotovo za sve mora da se podesava app permission sto mnogo zna da smara...

Od drugih stvari sto sam za sada primetio na zakljucanom ekranu se ne prikazuje onaj info za izgubljen telefon iako je u opcijama uredno podeseno sve...

Telefon se na punjacu enormno zagreva iako sam ga sad uzeo u ruke posle sat vremena toliko je vreo da skoro rostilj moze da se pece na njemu

Iako je vracen silent mode ostavili su i dalje DND mode prisutan...ne znam zasto ali ajde

Trajanje baterije i SOT verovatno za koji dan kada sve "legne"

Poslednja izmena:
Tebi nešto onda radi u pozadini dok se puni... Zato se i toliko greje i sporo puni

Ne mogu da nadjem gde je "runnig apps"...promenjeno je...sad kad udjes u Apps u settingsu lista sve aplikacije ali ne pokazuje "running"

Nasao sam gde je...running aps je sada pod developers options

uploadfromtaptalk1451506513103.pnguploadfromtaptalk1451506521953.pnguploadfromtaptalk1451506543946.png

Zauzece memorije je dosta veliko ali se skoro uopste ne oseca u radu....radi bas glatko

uploadfromtaptalk1451506578989.png

Baterija se dopunila...ostalo jos~3 sata

Idi u developer options pa running services.

@NightCrawler aj klikni na show cached apps gore desno pa okači?

@Vojkan

uploadfromtaptalk1451507437701.pnguploadfromtaptalk1451507443118.pnguploadfromtaptalk1451507448857.pnguploadfromtaptalk1451507454884.png

Ovaj dialpad za unosenje pina ne moze da se namesti da bude transparentan...to je meni mnogo veliki minus...na LP je bio transparetan

Prilozi

• Screenshot_2015-12-30-21-28-04.jpg
    Screenshot_2015-12-30-21-28-04.jpg
    322.2 KB · Pregleda: 135
Poslednja izmena:
Nece OTA skoro.Bar ne jos jedno mesec dana.

#Vojkane za sad ga svi hvale na XDA,videcemo kad se malo prasina slegne.

Ako se dobro sećam poslednji put kada sam radio benchmark na 5.0 imao sam ~38k

Videh da je neko na XDA izvukao 54k ali čini mi se sa 3GB modelom....

Prilozi

• Screenshot_2015-12-30-22-36-35.png
    Screenshot_2015-12-30-22-36-35.png
    198.1 KB · Pregleda: 124
Odlicna stvar...kada je ukljucen silent mode ( ne DND mode nego bas SILENT) alarmi zvone mada se pre toga mora u podesavanjima aplikacija namestiti da sat bude prioritet jer za razliku od LP gde je alarm po defaultu bio namesten kao priority ovde to nije slucaj...

Stock 5.0 47646 a sad sa 6.0 52907 Ne dajem mnogo značaja za antutu ali ovde je razlika opravdana, stvarno mnogo lepše radi. Od jutros 3h20m 42% Tu je negde sa LL a možda bude i bolje, videćemo

Vrh Dno