Šta je novo?

LG G3

Ja se slažem sa djilkoshom a imam g3 već godinu dana. Nikad nisam uspeo preko 4h sot-a da izvučem. Prosek sa normalnom upotrebom je 3-3.5 h. Ja ne znam kako vama uspeva čak 5h da dobijete?
Isto kao i kod mene...boga nema da prebacim 4 sata a osim xposeda i grenify nemam nista drugo.

Na stocku sam 20w, osvetljenje na 80% drzim bez auto brightnessa

Otkako sam uradio hard reset na fonu(posle godinu dana korišćenja) mogu opušteno da izvučem 4h SOT, maximum mi je 4.5h Sot

Otkako sam uradio hard reset na fonu(posle godinu dana korišćenja) mogu opušteno da izvučem 4h SOT, maximum mi je 4.5h Sot
Takođe. Nakon hard reseta meni ide preko 5 sati. Ranije nisam mogao ni do 4 da dobacim. Trajala mi baterija od ujutru do 5 popodne. Sad dan i po. Preporodila se baterija.

Osvetljenje 44%, od 15% baterije pa na dole je automatski upaljen batery saver.
Razgovora oko 10-12min, dosta surfa i vibera, 30-4omin igrica... Veci deo surfa je bio na wifi-u. Ne kazem da je baterija izvura 5h SoT-a u svakodnevnom koriscenju, samo dokazujem da se moze izvuci 5h, bar mogu ja.

uploadfromtaptalk1451261595677.png

Mozes ali sa brightnessom na 44%....koja je sveha onda da imas qhd ekran koji moras da drzis tako mracan?

Ajde sad zimi i moze nesto da se vidi ali leti po onom suncu tesko...

Pozdrav, imam problem, malo pre sam hteo nešto da slikam sa uključenim blicem, i fotografije mi budu tamne tj skoro crne. I primetim da pre slikanja uključi blic(u toku fokusiranja) a kada slika ona uključi blic nešto kratko ili ga uopšte i ne uključi. Probao sam i neke druge aplikacij3 za kameru ali i dalje imam problem. Da li je neko imao iskustva?
Da li je neko imao ovaj problem ili da ga nosim na popravci?

Uvek drzim na 60% auto, ko se nije navikao na auto bude mu previse taman u pocetku ali posle preioda privikavanja je super. Tako je bilo i na g2, cim si u nekoj zatvorenoj prostoriji osvetljenje padne na 0%
Sot za dva dana nije skoro nikad ispod 4h, uglavnom 2g mreza i kuci wifi. Rekord mi je 5:30.

Mozes ali sa brightnessom na 44%....koja je sveha onda da imas qhd ekran koji moras da drzis tako mracan?

Ajde sad zimi i moze nesto da se vidi ali leti po onom suncu tesko...
Ne vidim potrebu zasto bih na tmurnom danu i u sobi bez prirodnog svetla drzao na 80%.. Meni licno 60-70% najbolje odgovara.. Ja sam samo pokazao da ee moze izvuci 5h SoT-a zvog onih koji su tvrdili da nije moguce.

Ne vidim potrebu zasto bih na tmurnom danu i u sobi bez prirodnog svetla drzao na 80%.. Meni licno 60-70% najbolje odgovara.. Ja sam samo pokazao da ee moze izvuci 5h SoT-a zvog onih koji su tvrdili da nije moguce.
Sa takvom stednjom moze ali sa normalnom upotrebom kao sto rekoh ja za godinu dana vise od 4h nisam prebacio a ja nisam kupio telefon da bih ga stedljivo koristio.
LG je (namerno ili slucajno) usrao stvar sa ovim ekranom ali eto morali su kao trzistu da ponude nesto sto g2 nije imao..

Poslednja izmena:
I meni je ekran na 60% maksimum i to mi je zaista vise nego dovoljno svetlo, preko toga bode oci kad si unutra. Jedino kad sam napolju i kad je suncano povecam osvetljenje. Promenio sam dosad toliko telefona i moj utisak je da se po trajanju baterije g3 ni po cemu ne odstupa, niti je mnogo bolja niti mnogo losija od vecine drugih. Bez merenja SOT-a govorim o opstem utisku da telefon kao i svaki do sada uz moje redovno koriscenje izdrzi minimum jedan ceo dan 24h, 1x dnevno na punjenje uostalom kao i svi prethodni, a svidja mi se sto se brzo puni.

kada ce taj vajni update za ovu ciglu ?

Jaroslaw Bukowski (neki bitan lik u Poljskom LG-u) kaze da ce uskoro mm, nagovestava da ce sutra biti izbačen u Poljskoj.

Izvor: xda

Evo screenshot cele (jes malo velika slika) zvanicne LG uk stranice sa najavom za Marshmallow i koje promene donosi na lg telefonima. Ono sto mi se ne svidja su izmene za Knock code gde ce sad umesto 4 morati minimum 6 kuckanja za otkljucavanje.

LGmarshmallow.jpg

Battery Optimization: Ovo mi zvuči kao greenify...
Knock code nisam do sada koristio imam pin na ekranu
Silent Mode: Hvalim te bože da su batalili DND...

:) pogledajte g4 thread da znate sta ce biti(ova nadogradnja je ocito kao na g4 20a pa je izasla 20b na kojoj ke knock code opet 4x)

Meni knock code radi sa 3x ;)
A koliko vidim, trenutno na g4 je losije trajanje baterije sa mm, cemu onda zurba sa update-om? ;)

Da li rade ICE kontakti na G3?
Imam groupe sa nazivom ICE, u njoj su 2 kontakta. Telefon ima pin da bi se otključao, pravilo na poslu, zbog exchanga. Ali kako god, ispod brojeva za unos pina,stoji emergency call, pritisnem i samo se pojavi dialer da se ukuca neki broj, ne i oni kontakti koji su u ICE grupi. Android verzija je 5.0.

Ne radi ICE, ili treba da se ta ICE grupa nazove drugačije?

Čitaj.. :)
It turns out the source of the article was a fake post, that someone created as a joke. Sorry for the inconvenience, but there's nothing to see here!

Poslednja izmena:
Moram drugi post isteklo mi vreme za edit.

Krenulo je i zvanično,Poljska je krenula da prima update na 6.0!!!!

http://scr.hu/0j5x/fx1fx

Prvi utisci o 6.0 su pozitivni

1893541c7f2f3385fb8476d551c34989.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno