Svaka čast za LG kapa dole, još ako utegnu kao za svoj flagship, pa dje će im kraj biti.Ne da je G4 dobio v6.0 nego i ovaj jeftiniji LG G Stylo - http://www.gsmarena.com/android_60_marshmallow_rolling_out_to_sprint_lg_g_stylo-news-15747.php
Sad je počeo i G3, dok za Samsung ni Note 4/5 neće još par meseci na 6.0![]()
Kako da vratim sistem na 5.1 ? Sta da flesnem ?
Vec drugi put mi se desava da telefon nece da prima pozive(iako kod osobe koja zove cuje se da zvoni) niti poruke sve dok ja nekog ne pozovem i ne blokira ceo (tako da moram da vadim bateriju) i sve to na 6.0 ....
Odradio sam bio direktan upgrade preko LG Bridge-a dok sam imao 5.1 na njemu pa kad je to sve odradilo imao sam isti problem samo sto tad ni vadjenje baterije nije pomoglo.
Desavalo se da pozovem mob sa fiksnog i da zvoni ali telefon nista ne prikazuje niti se oglasava... Imenik isto tako nisam mogao da ocitam kao ni Dial Pad da otvorim...
Onda sam odradio Factory Reset pa se to resilo ali kasnije povremeno isti problem, sto je najgore ne znam kada se to desava tako da obicno sam moram da provalim kada probam nekog daa pozovem a kasnije kada sve resim stigne mi gomila propustenih poziva i poruka tipa "Sto se ne javljas, zovem vec 15-ti put" i sl a meni telefon uopste nije zvonio a pokazuje da ima mrezu sve vreme....
EEEE, to, to
to se i meni desilo par puta.... zovu me a ja se ne javljam, tel ne zvoni, Viber i ostalo radi sve. Kada pozovem nekog stoji connecting ceo danI ne mogu da prekinem vezu.... Moram restart. s' tim sto ne moram da vadim bat nego na dugme...
Ali nije od pocetka.... Nekih mesec dana je bilo sve ok, a to sam primetio pre par dana...
I ja da se zapljunem po tom pitanju. Jednom mi se isto to desilo. Restart je popravio. MM, uradio factory reset posle upgrade - a preko LG bridge-a
Hvala na odgovoru!
Ostacu ja ipak na LL, jer vidim da se ljudi dosta zale na MM...jos i ovo s pozivima...
Samo na MM i to ne od pocetka, imam ga oko mesec dana a pocelo je pre 5 dana recimo...
Ne znam da li sam nesto mozda instalirao pa zeznuo nesto......
A komplikovan mi je factory r....
Jesi li ga drndao malo na punjacu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari